zeby pojsc na kompromis to ja Basiu zycze zdrowiutkie :)
choc lepsze bylyby blizniaki :p
Printable View
zeby pojsc na kompromis to ja Basiu zycze zdrowiutkie :)
choc lepsze bylyby blizniaki :p
Kobitki te co są i były w ciąży - czy jak robiłyście test ciążowy to wam pokazywał ciążę czy bywało że nie pokazywał a byłyście w ciąży?
ja nie zycze ale stawiam ze to jednak bedzie chlopak :D
co do testu to ja mialam slaba kreskę ale byla... ale z tego co wiem to Basia miala nikly zarys kreski ktorej prawie nie bylo widac...
u mnie ciąze zdefiniowal moj męzczyzna... bo pilam takie ilosci wody w nocy ze on nie nadażal wynosic pustych butelek:D
A ja życzę Basi tego co Ona sobie życzy hi hi hi tylko jestem ciekawa co byś chciała, bo to że zdrowe to wiadomo :D
to moze tak dla forumowej rownowagi dziewuszkie :D hyhy nie no tak naprawde to mi to obojetne :) wazne wlasnie zeby zdrowiutkie bylo ;)
Basiu właśnie, najważniejsze żeby zdrowe było :)
właśnie... przydalaby sie jakas dziewucha :P
ciekawe jak tam Majka?? :co: czy urodzila?jak sie czuja? hmmmm...
juz bym chciala zobaczyc to moją sliczna synowa hyyy:]
Coś czuje ze Majeczka już daaaaawno urodziła :) czekamy na fotkę i relacje od niej :D
A tu kochane ciężaróweczki link z darmowa próbka płynu do prania dla dzieci oraz czapeczki i skarpetek na rączki nedrapek-polecam mi przysłali :D O programie - Lovela
Teraz wiosna, lato to na pewno jakaś dziewuszka będzie:)
oby oby :) bo cos za mesko sie robi na forum :)
u mnie dobrze. Jutro mam polozna i ide zapisac sie na USG połówkowe. Synek kopie jak szalony, przestawia wszystko w moim brzuszku. Na weekend zaczynamy remont pokoju dla niego. Pokaze Wam zdjecia po wszystkim. Mamy już łóżeczko :D:D
aa gdzie moge kupić takie śliczne kołderki? z tymi zabezpieczeniami boczków w łożeczku? wiecie o co mi chodzi, takie gąbeczkowe kompleciki.
Afterglow na allegro są takie cudowne :)
ja kupuje taką:
14ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1011320264) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
http://1.1.1.2/bmi/www.milpol.pl/pli...ra_otwarta.jpg
na allegro tego pełno i cenowo też dobrać można:)
właśnie nei wiem jak to nazwać bo co bym nie wpisała pokazuje mi się sama poszwa :( ale Choco mi juz podesłała świetnego linka :) eCot Pościel Dziecięca
tam tez piekne i nie drogie maja kompleciki.
No dziewczynka jakaś musi być!! Ktoś musi kontynuować pazurowe tradycje:D
Majeczko, mam nadzieję że wszystko ok i że maleństwo jest już z wami:kwiatek:
Chanti!!! Pikne te Twoje kompleciki!! aż oczopląsu można dostać ;) a jake cudne :D:D mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz, jak w koncu suma sumarum zdecyduję się na któryś z tej aukcji?
Pewnie że nie ;) Powiem Ci że na tej aukcji masz już wszystko z wypełnieniami. Ja do tej pięknej pościeli będę kupować zwykłe tanie proste ale ciemne łóżeczko -orzech :)
http://1.1.1.4/bmi/images50.fotosik....5d2ba0694b.jpg
ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE SOSNOWE 3 KOLORY! PROMOCJA (1009649823) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
kochaniutka u mnie już łóżeczko stoi skręcone :D mam z IKEI :)
IKEA | Małe dziecko | Łóżeczka | LEKSVIK | Łóżko dziecięce
z tej serii, ten kolor, z tym ze roznica jest w krótszych bokach, bo są takie same jak boki dłuższe
Śliczne łóżeczko :) ja muszę mieć ciemne do jaśniutkiej pościeli- tak sobie ubzdurałam :P
no właśnie ja się zastanawiam czy kupić pościel beżową, niebieską (seksistowskie podejście ;p) czy zieloną i mam nie lada wyzwanie... chociaz ciężko się zdecydować...
hi hi hi no to masz dylemat ;) fajnie ze na tym etapie życia naszej pociechy może urządzac ich pokoje jak tylko nam się zamarzy :D
A wiesz juz jaki wózek kupisz? Bo ja nie mam zielonego pojęcia :( za duży wybór :P
co do wózka to nie mam pojecia... znalazłam fajna oferte w mieścinie przed moim miastem, pokaże Wam linka to obczicie. Wózki są ładne w fajnej kolorystyce, i ładne modele. z pompowanymi kólkami, amorkami :D Chociaz zawsze bede kochać wózek Stokke... a to link do sklepu w którym ostatnio czesto buszuje :) www.maked.pl
tak tak, ja chce kupić nawet 17 elementowy komplet... wiem o ochraniaczu, jednak ciezko sie zdecydowac na cokolwiek, bo jest mega wielki wybór. a chodzilo mi o to, ze nie moglam znaleźć pościeli z wypełnieniem, bo tylko poszwy mi wyskakiwały. ale dzieki Dziewuchom juz mam wsio czego potrzebuje ;)