Odp: Zdobienia z internetu- nasza inspiracja
też się zalogowałam na nail club dzięki google tłumacz, nie było to trudne, teraz sobie poogladam
wszystkie prace przecudne :wow:
trzy ostatnie zdjęcia wklejone przez Sandrę skradły moje serce :)
wow! ale piękności, ten pierwszy najładniejszy ;) a uśmiechy równiuśkie że ho ho :)
szczena mi opadła CUDAŚNE:wow::wow::wow::wow::szczena::szczena:
cudowne te paznokcie
zdobienia akrylowe sa przepiekne takie równiutkie , idealne , malowanki zreszta tez :)
:wow: paznokcie tej Bianki szokują czystością boooooooooooossssssssskkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiieeeeee eeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakie kwiatuchy na pierwszych śliczne :wow: flamingi też fajne :)
Prace Bianki są po prostu nieskazitelne! Dokładność mnie powaliła!!
mnie rozwaliły rowniez jej prace, patrzylam i patrzylam i nie moglam uwierzyc ze taki ideał wyszedł spod ludzkiej ręki:o
uwielbiam ją.....nigdy nie widzialamtak idealnie wykonanych paznokci :)
oj ja też ją ubustwiam :D szkoda że tak wiele brakuje mi do tego poziomu :( Narazie wyczekuję z niecierpliwością kolejnych prac na FB :D
Bianka wymiata:D... ciekawa jestem czy jest to kwestia fotoshopa, dobrego aparatu czy wykonanej pracy.
Napewno prace są bardzo staranne... pytanie do grafików.
czy czystość i przejrzystość pracy/fotki jest do osiagnięcia w warunkach domowych:)
Ja bym powiedziała ze 99% ona a 1% photoshop, ale tez jestem ciekawa odpowiedzi grafika:p
:wow::wow::wow::wow: same cudownosci,normalnie szczęka opada:ok::ok::ok::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiat ek:
Cytat:
Napisał
syrena16
Bianka wymiata:D... ciekawa jestem czy jest to kwestia fotoshopa, dobrego aparatu czy wykonanej pracy.
Napewno prace są bardzo staranne... pytanie do grafików.
czy czystość i przejrzystość pracy/fotki jest do osiagnięcia w warunkach domowych:)
Podpinam się do tego pytanka :)
Powaliły mnie na kolana te cudowne tunele - są:ok:
Wydaje mi się ze dobrym aparatem lustrzanką i w świetle dziennym można osiągnąć taki efekt czystości ale na pewno jest trochę Photoshopa, kontrastu plus jasności.
W świetle sztucznym z lampki zwykłej biurkowej nie do osiągnięcia.
Niestety otwierajac jedno zdjecie z Bianki prac nie jestem w stanie powiedziec czy cos tam majstrowane bylo bo wlasciwosci sa blokowane ale...Moge potwierdzic slowa Agi-x, ze dobra lustrzanka, ba a nawet analog moze zrobic takie czyste i wyrazne zdjecie. Kwesta ustawien aparatu i fachowa reka fotografa. Pewnie i programem graficznym poprawiane efekty wizualne i wyostrzenie ale to tez trzeba wiedziec jak :)
Najlepszy tlem do tego typu zdjec ( wyszczegolnienie detali ) jest tlo neutralne, wtedy kolory sa wyrazniejsze i ostrzejsze bo inne kolory nie przyciagaja :)