jeeesssssssoooooooo!! jakie tera suknie szyją!! jak ja wychodzilam za mąz to nie było aż tak super, a za taką suknie uszytą na miarę to trzeba było dać 4 razy więcej niż teraz... łoooo:blink: :blink: :blink:
Printable View
jeeesssssssoooooooo!! jakie tera suknie szyją!! jak ja wychodzilam za mąz to nie było aż tak super, a za taką suknie uszytą na miarę to trzeba było dać 4 razy więcej niż teraz... łoooo:blink: :blink: :blink:
Śliczna suknia :) Kurcze, a ja widziałam ten kalendarz w rossmanie ,ale jakoś nie zwrócił on mojej szczególnej uwagi :/ Może ze mną coś nie tak ?? :) Teraz pochwalę się moimi zakupami u DR ,lampa kupiona na allegro (miała być cyfrowa ,ale parę osób wybiło mi ją z głowy ).Ostatnia fota jest z przezentem na Mikołajki od mojej kochanej siostrzyczki :)
Wow.. total - no poszalałaś:*
To moje wczorajsze zakupy na allegro a dzis juz paczka w domu - Buty do tanca dla mojej mlodej na prezent pod choinke
Załącznik 12674
no ,to młoda będzie szaleć z zachwytu :)
ojej jaka piekna suknia
slub to najpiekniejszy dzien w zyciu bo choc raz mozna sie ksiezniczka poczuc
piękne są !! napewno będzie zachwycona... :love:
---------- Dodano o godzinie 22:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:32 ----------
ejjj ja tez robie duze zakupy... bo to tak rodzinnie itd. zbieramy i zamawiamy i nic takiego nikt nie dostał ;( tez chce ! ;P
mialam sobie zamówić ale uznałam że kolczyki tak żeby na jeden miesiąc tylko założyć to tak nie za bardzo mnie sie to widziało...:]
Natalia, pendriva otrzymywaly tylko konsultantki ktore zamowić musialy za ileśtam przez kilka kampanii zeby to móc dostać. Teraz na allegro sporo osob je wystawia;)
świetnę są te buty aż się ma ochotę tańczyć:) my dziś zrobilismy wszystkie świąteczne, teraz trzeba poczekać na dostawę:) ale mamy już za sobą latanie i myslenie:)
dzieki wszystkim za mile komentarze, suknia na zywo jest piekniejsza, jutro jade jeszcze raz przymierzac i zdecydowac sie na ktoras, trzymajcie kciuki,bo mam straszny dylemat:(
Kupilam w niedziele w Beautify, a dzis paczuszka przyszla.. i oczywiście jak to ja..musialaam mieć hece z zawartoscią i musze reklmować (tym razem brakuje niebieskich liści)
Zawartosc paczuszki - słodka doslownie i w przenosni :] Jako gratis dostalm mały akryl clear i próbkę liquidu"Impuls" abc nailstore
Załącznik 12721
Oja Czoko super zakupy :) daj żelka :kwiatek:
Żelki zostaly wsiorbane w 3 sekundy po focie przez moje dziecko:D
choco superowe zakupy!! ty to masz pecha do przesyłek no naprawde
wooow szoko:slina::slina: super zakupy:buja:
tez sie slinie jak na to patrze...
ja dzis kupiłam 10kilo kapuchy 6 kilo mięsiwa i będe robić bigosa na święta :slina:
a ja kupiłam takie cuś....
SMOOTH LEGS -DEPILACJA BEZ BÓLU !!!!! -najtaniej (842914361) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy czy będzie działać...
no dobra, fajne, małe, tanie, ale ani w opisie ani w filmie nie wspomnieli co to robi :huh: czy to wyrywa włosy z cebulkami jak w przyp. plastrów/depilator czy tylko goli w sensie ucina włosy jak maszynka do golenia...:blink:
Milenko koniecznie daj znac co to robi jak tylko wyprobujesz...
"Nasze włosy są ścierane poprzez pocieranie miejsc owłosionych okrężnymi ruchami naszym niezawodnym systemem smooth legs. Wprost nie do wiary jak szybko i skutecznie ten system usuwa włosy z naszego ciała. Smooth legs ma jeszcze jedna dodatkowa zaletę – usuwa stara, martwa warstwę skory z naszego ciała, dzięki czemu ciało staje się aksamitnie gładkie."
coś jak pumeks...
hyh, elegancki papier ścierny:D ciekawe czy działa:D?
jakos trudno mi w to uwierzyc.. no ale.... ;P
hehe tanie to zakupiłam. zobaczy się co to:)
Dorabiam na mikrobiologii oglądajac męskie zwisy:D