Dziewczyny mam pytanie slyszalyscie o jakis hybrydach kodo koboo?? wiecie co to??
Printable View
Dziewczyny mam pytanie slyszalyscie o jakis hybrydach kodo koboo?? wiecie co to??
To jakaś nowość od Harmony. Kupiłam na targach jeden kolorek, ale jeszcze nie malowałam...jak umaluję, to dam znać. Miałam dziś, ale mi się nie chce, lenia mam:placz:
szukalam tego w internecie i nie moge znalezc!!!
nie wiem jak to posuzkac ale w koncu jak to s ie pisze??:D
ja tez kupilam remover do hybryd i nic nie idzie moge moczyc i moczyc a one nie miekną tylko warstwa wysycha góry a lakier trzymają dalej
... zgodnie z obietnica załanczam fotki hybryd INS które zakupiłam w ostatnim czasie
syrena16 na trzecim zdjęciu od końca szósty kolor od lewej jak się nazywa?
malinowa niestety nie mam numerow na butelce . Jak mi dasz troszkę czasu to sprawdze jakie zamówiłam i spróbuje porównac z tabela kolorów. Niestety nie zrobie tego teraz tylko ok środy.
i tu jeszcze modena nails
a czy te INS sie ladnie trzymaja na basie i topie z Mistero?
ja kupilam 4 sztuki ale chodz duzo dziewczyn tak zachwalało dlatego sie skusiłam aby sama sie przekonać jakie sa .Mam base mm 2w1 i trzymaja sie max do tygodnia , póltora na naturalkach ,jedyne co w nich dobre to krycie i ładne kolorki .
Syrena jak będziesz miała czas to edytuj swoje posty i podopisuj numerki albo kolory, bo tak to taki post jest bez sensu jak i tak nie wiadomo co to za lakier... ;)
planuję zakupić kilka hybrydek PB Gellaxy ale bardzo mało opinii o nich znalazłam , czy ktoś może mi napisać jak jest z ich odmaczaniem bo głównie na tym mi zależy ?
mania818 - ja pracuje na połączeniu PB galaxy z bazą i topem Harmony.
lekko przejechac pilniczkiem i odmaczają się dobrze zwykłym acetonem kosmetycznym. Przynajmniej mi.
trzymają się też bardzo fajnie... ;)
konsystencja dosyć płynna więc trzeba ostrożnie przy skórkach, poziomuje się dobrze.
ja polecam !
jedyny minus to czas trzymania w lampie 3 min warstwa.
Germana a masz może któryś z kolorków 03 , 04 , 05 , 06 ? zastanawiam się nad kryciem i czy kolorki w rzeczywistości wyglądają jak na próbkach ?
link do wzornika z innego temu :
http://forum.wzorki.info/327854-post46.html
na wzorniku tylko 2 warstwy
ja jestem zwolenniczka mega cieniutkich warstw wiec na rece do 03 i 04 daje 3 warstwy żeby było idealnie i pięknie wybił się kolor ( nie próbowałam z białym podkładem...) 06 czasem tez albo 2 warstwy.
ale dla kolorku warto
w reszcie 2 wystarcza spokojnie
ja chyba nigdy nie zakupie tych hubryd!!:(
nie mam pojecia jakiej firmy kupic zeby byly dobreee
gelish?? shellac??
pomocyyy:( nie chcce wydac tyle kasy a pozneij wracajace dziecwyzny bo to nie bedzie sie trzymalo.. tyle ile powinno
Malutka kup Gelisha :) mi jak do tej pory trzyma sie najlepiej ze wszytkich, dobrze sie trzyma z MM i fajnie odmacza oraz pieknie blyszczy :)
malutka - jakbyś przeczytała temat to byś się zorientowała co jest zazwyczaj najlepsze z najlepszych.
z mojej str baza i top z gelisha harmony jest nr 1 a testowałam wiele.
jaki by kolor nie był pod spodem trzyma się na mur beton nawet parę tygodni ( najdłużej widziałam 6 i nie było odprysku,
na stopach parę miesięcy! tak tak mam klientki co po 3 prawie 4 miesiące chodzą. :huh:
4 tygodniowe ręce : http://forum.wzorki.info/attachments...904_100613.jpg
Harmony + kolorami Harmony: + kolory +trwałość +idealna harmonia - jednak dość drogo jak chce się mieć dużo kolorów +/- czas 2 min nie najgorzej, taki standard
Harmony + kolory Mistero Milano : +trwałość równie fajna +duża i ciekawa kolorówka +szybkość 1 min warstwa +cena jeszcze lepsza jak się trafi na promocje
Harmony + PB : +Trwałość +oryginalne kolory + fajna cena - czas 3 min
wszystkie ładnie się odmaczają.
a jeśli chodzi o jasne kolory to jak dla mnie zawsze przy dwóch trzeba dać ze 3 warstwy co by to nie było - może robię za cienko ale praktycznie zawsze tak robię ^_^
wielkie dzieki:) czytalam tutaj ale opinie sa rozne codziecwyzna to inaczej poleca:)
chcialam indigo ale chyba zdecyduje sie na tego gelisha ..
chociaz tez mysle nad tym shellaciem:)
malutka ja tez sie jeszcze zastanawiam i tak jak wyczytalam z opini to mysle zeby kupic baze i wykonczeniowke z shellaca a kolorki z mm:D dziewczyny mowily ze sie dobrze trzymaja :)
Jeżeli chodzi o tą bazę-top z SF to tak naprawdę jest to zwykła przezroczysta hybryda, która nijak nie zwiększa przyczepności kolorków :/:. Jako top jeszcze jako tako nabłyszcza.
Producent w instrukcji dotyczącej pracy z hybrydami uwzględnił, że kazdy gelaq można nakładać bezpośrednio na naturalna płytkę, a ten clear poleca się pod intensywne kolory żeby nie przebarwić płytki.
Na początku wydawało mi się to trochę podejrzane mimo wszystko zamówiłam ten clear i kilka kolorków ze względu na cenę, bo jednak do najtańszych nie należały, więc pomyślałam że cos w tym jednak może być :D
.. i ię zawiodłam ;(
dobre sa te INS?? bo widze ze jakos mocno drogie nie sa:)
a tak z innej beczki Chocolata gdzie kupujesz wzorniki? :)
INS są fajne, ale na żel ;) zamiast kolorowego
Ja uważam że baza harmony the best!!! choć moim osobistym pazurkom pasuje bardziej baza shellac :)
Mam pytanko dziewczynki. zakupiłam po raz pierwszy kolorek harmony r.hot red, ile utwardza się w zwykłej lampie? Po 180s brudził się pędzelek podczas nakładania nabłyszczacza :( nie wiem czy trzeba go dłużej utwardzać czy żarówki mam do wymiany :( czy on juz tak ma ?