Woszczur - świetną robotę wykonałaś :ok:
Printable View
Woszczur - świetną robotę wykonałaś :ok:
Woszczurku super! ale odrost to był już niezły :D
Nooo odrościor galanty :) I świetna metamorfoza :)
dziekuje dziewczyny :*
i Dudi masz racje... na słońcu sie błyszcza jak psu... te no.. uszy :D
Iza a co tam zatopiłaś w tych pazurkach ze sie tak błyszczą jak psu uszy hehe
dzisiaj moje metamorficzne klientki miały parcie na czerwień:D
pierwsze bardzo zżółknięte, ale zero odspojeń, a druga-zresztą widać na załączonym obrazku jak dba o pazury...aha robione na naturalkach
królowa, o zgrozo te drugie przed okropność !!:/:
właśnie nanami, a ja musiałam to paskudztwo dotykać.. i to bez rękawic!!
:] i tak będą też te nowe za miesiąc wyglądać;(tak już z 5 lat z nią mam...
przemiany piękne :]
A klientka na prawdę nie dba o paznokcie też mam jedną taką...
tutaj o tym pisałam
http://forum.wzorki.info/185236-post79.html
Królowa... ja bym bez rękawiczek nie podeszła... ja nie wiem, jak można zaniedbać tak... ale poradziłaś sobie świetnie, szkoda, że za jakiś czas wrócą w tak złym stanie..
królowa- świetna robota!
Królowa jaka przemiana! Świetnie sobie poradziłaś!
Wczorajsze obgryzki:
Wg mnie pazurki oczywiście wyglądają lepiej, aczkolwiek widzę dwa poważne błędy:
1. za bardzo wydłużone łożysko lub za mały, za mało uśmiechnięty french, przez co pazurki wyglądają nienaturalnie
2. jeśli to tips, za małe rozmiary, jeśli forma, za bardzo wypiłowałaś brzegi... dobrze, że nie ma sukienek, ale w drugą stronę też nie należy przesadzać
Ma nadzieję, że nie uraziłam - napisałam tylko, co mogłabyś poprawić, aby następnym razem pazurki były idealne :)
Udało mi się "uratować" klientkę - obgryzaczkę, jakiś czas temu wstawiałam zdjęcia jej pazurów, dziś było uzupełnienie, dłonie wyglądają o niebo lepiej ^_^
1 - tak było przed wizytą u mnie
2,3 - tak po
4,5 - dzisiejsze uzupełnienie po ponad 2 tyg.
Ogromna różnica Zuzaneczko.Po uzupełnieniu piękne :)
Ja mialam dziś egzamin z akrylu.. modelka miala typowe ogryzki, wiec mialam co robić:]
Zuza o raju ale te pazury przed wygladaja katastrofalne :o az sie patrzec nie chce ;)
za to zmiana jest swietna, az oko ucieszylo :)
Chocko jakie piekne pazurki po zmianie :) po prostu boskie takie polacznie, kwiatki i wogole :)
Zuzka pazurki świetnie wyszły, a tak w ogóle to miejmy nadzieję, że tej Twojej klientce długie pazurki do gustu przypadną i że przestanie się znęcać i pastwić nad nimi, bo przed przemianą to była porażka :porazka:
Choco, efekt końcowy na 5!! Bradzo mi się podobają!! :ok:
Zuzaneczka świetna robota;)
chocolata to miałaś co robić ale efekt końcowy piękny;)
Choco sliczne Ci wyszly :D
ladybird, świetnie dałaś radę jak na takie maleństwa:ok:
zuzaneczka extra robótka!!
choco... fiu fiu pewnie zdany na 6+:D
Zuzaneczko poradziłaś sobie na medal, powiem tyle :) Ale to pierwsze foto, aż głowa się odwraca, jak można tak paznokcie zaniedbać...
Choco piękne pazurki, akryl masz już małym paluszku widzę :)
Ale ci Chocolata swietne pazurki wyszly.
dla mnie bomba
choco wyglądają super:D
Ślicznie dziękuję:* Ptaszki niestety mi wszystkie "wyfruneły"
wczorajsze. klientka obgryziona. przyniosła wydruk (zdjęcie nr 2), a mi wyszło to tak jak na zdj. nr 3
bardzo ladna metamorfoza:ok:
Królowa, świetna metamorfoza, pazurki malutkie i drobniutkie więc robotę miałaś ciężką. Szczerze to Twoja stylizacja podoba mi się bardziej niż te pazurki z wydruku:kwiatek:
królowo poradziłaś sobie świetnie!! przed metamorfozą paznokcie były w opłakanym stanie jak widać, a Ty dodałaś im blasku ;) :ok:
Królowa ładnie wyszło, śmiem twierdzić, że lepiej iż oryginał, choć wyraźny nie jest :)
Królowa udana metamorfoza i Twoje wykonanie jest o wiele lepsze niż to na zdjęciu :) jak na ogryzki to i tak pazurki wyszły całkiem smukło :)
Piękna metamorfoza no i ladnie wyszedl wzor :)
Kolejna metamorfoza frenchowa
super przemiana :D a tu moja ;) 3 tyg odrost i odnowa
Kasiaczek przepiękne odnowa! Sliczne malowanki :D
bardzo ładne pazurki :)
dudejla super, tylko cover troszkę bym mocniej przecieniowała, bo wyraźnie widać gdzie się kończy ;)
Daria przemiana super! paznokcie od razu wyglądają inaczej, dużo lepiej, choć nadal bardzo naturalnie! :)
Kasiaczek -paznokcie, te z odrostem, były wykonane super, skoro odrost jest ledwo widoczny :ok: (jesli przez Ciebie to:brawa:brawo), a przemiana świetna, bardzo podobają mi się te kwiatki :)
Kasiaczku brawa dla Ciebie!! Te kwiaty są prześliczne :)