białaaa piękne kwiatuszki :)
goslava bardzo ładne :)
Printable View
białaaa piękne kwiatuszki :)
goslava bardzo ładne :)
Goslava ladne pazurki:ok:
Goslawa- pięknie te kwiatki wyglądają na tym tle czarnego frencha :)
Goslava no no no, kwiaty godne pochwały, mistrzowskie wykonanie :)
Goslava, zgadzam się z dziewczynami, śliczne kwiatuszki i rewelacyjny czarny french :ok:
Skromnie, bo to paznokcie mojej 13letniej siostry :P ale kwiatki być muszą!
skromnie ale ślicznie
Szczerze mówiąc Zuzaneczka,to lubię takie pazurki u nastolatek, bo jak widzę ogryzki to szlag mnie trafia :) wrrrr...
bardzo ładniutkie.
Zuzaneczka,śliczne, skromniutkie ale mają w sobie to coś :D
Takie tam ćwiczenia... Troche za grube linie flexbrushem zrobiłam... Kocham różowe kwiatuszki :P
super ! mi sie tam podobaja te linie :D
Zuzaneczka jakie słodziutkie delikatniutkie :) a te kwiatuszki... :)
Jak dla mnie sa troszku za malo ugniecione pedzlem jesli rozumiesz co mam na mysli albo za dlugo czekalas az kuleczka zmatowieje i wtedy nie idzie ladnie ulepic cienkich platkow.
a tu moje wczorajsze musiałam się uwijać bo mi akryl zasychał na pędzelku:D
No i bardzo ładny efekt końcowy :)
Korcia bardzo ładne pazurki;) ślicznie się prezentują tak delikatnie;)
tez dzis lepiłąm kwiatki.. ale jakoś dałam rade:)
korcia, coraz lepsze:)
Korcia, czemu Ci zasychał na pędzlu?? Ale efekt ładny :)
Korcia widze, ze dorobilas do pazurkow kwiatki :)
efekt koncowy piekny, ale poprzednie "gole" tez byly ladne :)
akryl mi zasychał na pędzelku bo miałam 35stopni w domu i mal kulki mi zasychały musiałam mocno moczyć pędzel a tamte mi sie juz znudziły a ze robiłam stópki i tam są kwiatuszki te różowe to i tu zrobiłam do kompletu hehe
Korcia bardzo ładne kwiatuchy :ok::D
Super dziewużki zdolne jestescie:)
Ja dopiero co zaczęłam swoją przygodę z akrylem od farbi dostałam trochę akrylu no i kupiłam pędzelek, nie jest jakiś super ekstra za 100 zł ale jak na poczatek daje radę:P
Na razie męcze różyczki i nawet jestem zadowolona jak na pierwszy raz, resztę kwiatków zaczne jak przyjda mi akryle kolorowe od sami:)
Zuzaneczka fajne ćwiczonka :)
Szerek pieknie blyszczy sie koncoweczka pazurkow :D a co do kwiatkow to chyba za mokra kulke mialas dlatego wygladaja na zlane ale jak na pierwzy raz to jest niezle :ok:
no i na srodkowym paluchu ciut za duzy, postaraj sie zrobic mniejszy i bedzie elegancko ! :)
Powiem tak, po prostu kolor jest jeden dlatego wyglądają na zlane, jakby były dwa kolorki to byłby inny efekt, po za tym zauważyłam że jak pomaluje je nabłyszczaczem to efekt zlania się zwiększa:(
A i to rakie kreseczki z brokatu się tak błyszczą:)
ola, nie nabłyszczaj:aty: bo wtedy są oślizgłe, zostaw bez nabłyszczenia i będzie gites:* no i wyszły naprawdę ładne, mi na razie nie idą ani troszkę
malenkie kwiatuszki
http://img828.imageshack.us/img828/7...iejszonefi.jpg
Goslava bardzo mi się podobają kwiatki i pazurki;) takie delikatne kolorowe wyszły;)
Goslava - piękne pazurki, takie w sam raz na lato :)
Goslava bardzo ladne pazurki :) takie fikusne i letnie bo kolorowe :) :ok:
Goslava slodziste maluszki :D
Kamilko te pazurki są tak śliczne że dech mi zapiera!! :love:
Kamila - co jedne to piękniejsze :skacze:
Same piękności,tylko pozazdrościć :wow:
Kamilko jesteś fenomenalna :) Robisz cuda nie pazurki :)
dziekuje kochane :* staram sie jak moge :D oby szlo coraz lepiej :D
Kamila przedostatnie są cudne i kwiaty i stylizacja :)
a masz może do nich kpk :D albo napisz mi chociaż czy ciężko się robi ten kształt?
jest KPK tu:
http://forum.wzorki.info/179582-post494.html
:D
ksztalt swietny i robi sie go prosto a efekt :love:
kamila-normalnie mam depresje...co ja mam napisac ,ze piekne ,to i tak za malo powiedziane!