miejmy nadzieje,że uda się coś zdobyć
Printable View
miejmy nadzieje,że uda się coś zdobyć
Promocja Może coś takiego was też zainteresuje;)
:skacze: spróbuję jeszcze coś znaleźć...:leze:
http://www.berendsohn.pl/gratisowy-zestaw-produktow
do mnie doszlo :) otwieracz i cala reszta ;) bardzo fajne :)
Ogrzewacz do rąk, idealny na zimę:
Podaj Dalej Ciepło
Dziś dostałam 2 ogrzewacze :) Więc w sumie warto tam zajrzeć, bo przyda się jak będzie zimno :P
ile do ciebie szło? bo ja już trochę czekam i nic :/:
9 dni mi szło :)
zobaczymy czy do mnie dojdzie ;)
Do mnie też doszło :) :ok:
a jak te ogrzewacze wyglądają?
Są w kształcie jajka, przezroczyste z napisem "podaj ciepło" ale na stronie tych próbek jest zdjęcie jak patrzyłam ostatnio to było :P
Próbki pieluszek Ankieta o pieluszkach dla znajomych
---------- Dodano o godzinie 18:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:34 ----------
zestaw produktów | Berendsohn AG
Do mnie tez już doszło:)
Nie wiem czy to to samo ale wiem, że znajoma zamawiała na Darmowe Perfumy i była bardzo zadowolona
nie polecam strony wyzej ;)
ja dzis dostałam ogrzewacz ;)
ja też dziś ogrzewacz dostałam :) ale maleńki :P któraś z was już sprawdzała jak długo trzyma ciepło? ja kiedyś miałam takie serduszka, tylko trochę większe i trzymały ciepło 35min
dzis wypróbowałam... hm...nie liczyłam ile.. ale czekałam na autobus.. wiec ogrzewacz był gorączy.. ja wiem.. góra 15min. jak dla mnie ;]
Dzisiaj dostałam próbki z Ziaji i Yves Rocher. Z Ziaji dostałam próbki kremów, a z Yves Rocher próbki perfum.
A wy co dostałyście ostatnio za próbki?
Z Rossnet napisali mi, że akcja Odbierz Prezent nie będzie się już odbywać.
---------- Dodano o godzinie 19:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:11 ----------
Ankieta o pieluszkach dla znajomych
zakwalifikowałam się pieluszek sleep & play :) :D
ja tez mam ogrzewacz ale strasznie szybko przyszedł 5 dni:skacze:
Ja też dostałam ogrzewacz:) A nawet dwa:) Niezły pomysł z tym przełamaniem tego metalowego co jest w środku:)
a ja ogrzewacza nie dostałam... buuuuuuu
Dziewczyny a co z tymi kosmetykami za 20 zł z Passe(nie wiem czy dobrze pamiętam nazwę)???? czy to jeszcze można zamawiać? i jak to się zamawia? podpowiedzcie proszę!
Ja zamówiłam i czekam, oni tam mieli kilka promocji( podklad cienie do wyboru lub bez wyboru taniej), ja pieniążki wpłaciłam na konto
właśnie też mnie korci żeby zamówić... muszę odszukać te stronkę. czyli samemu można sobie wybrać zestaw??
piszą że tak
Paese Cosmetics - Promocyjne zestawy kosmetykw
no ale jeszcze nie dostałam więc nie wiem jak z tym jest
ja tez zamówiłam. W wtorek będzie dwa tygodnie. Jak nie dojdą to tam napiszę i się upomnę:D
Fajna sprawa z tymi próbkami- ja dostałam te zestaw produktów | Berendsohn AG bardzo szybko, na dodatek z Niemiec wysyłka więc jak dla mnie pełen szok i profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona i podejrzewam, że jeśli będę potrzebować reklamy na długopisach to skorzystam z ich usług.
Natomiast popełniłam podstawowy błąd przy podawaniu danych do innych stron z próbkami, bo podałam adres mailowy, który mam na firmę i kur...de teraz codziennie po 10 maili ze spamem mi przychodzi na mail, który ma filtr anty spamowy, bo maile przychodzą w polskim języku i jeden wielki śmietnik mam zrobiony ze skrzynki;/ masssakra.
Dzisiaj i ja dostałam podgrzewacz :D
doszło mi paese za 26 zł czyli to z możliwością wyboru zestawu :d (płatnosc przelewem)
mmmmm :d
łapcie foto
Tez dziś dostałam z Paese zestaw za 10zł czyli losowy:P
Łyknęłam maskarę, deep liner do oczek i zestaw do frencha.
Załącznik 35754
świetny ten zestaw chyba jednak się skuszę:)
o ten za 10 nawet całkiem całkiem moze i ja sie skusze:D
do tego za 10zł losuja Ci produkty. Ja mialam wczesniej w tym zestawie róż, brązer i cień a koleżanka 2 lakiery i tusz:)
Dziweczyny ja wam polecam strone http://www.wykopcene.pl/darmoweprobki/
Tam jest mnóstwo darmowych próbek . Mnóstwo ich zamówiłam niekawa jestem czy przyjdą . Jeszcze założyłam bloga też wam podam . Darmowe próbki wszystkiego ! - Onet.pl Blog Zapraszam !:przytul::skacze:
kiedys z paese zamawialam za 20zl probki dla siebie i mamy i dostalysmy obie to samo...teraz widze ze sa rozne...moze sie skusze na jakis...zestaw:)