kalaa bardzo ładny i czysty frenczyk :ok:
Evelyn wow niezła wrzuta :kwiatek:
Zuzaneczka bardzo piękny frenczyk :kwiatek:
emila świetny efekt i raczej się nikt nie obrazi za zgapienie :)
jadz_88 całkiem niezły wyszedł na tych hybrydkach :love:
Printable View
kalaa bardzo ładny i czysty frenczyk :ok:
Evelyn wow niezła wrzuta :kwiatek:
Zuzaneczka bardzo piękny frenczyk :kwiatek:
emila świetny efekt i raczej się nikt nie obrazi za zgapienie :)
jadz_88 całkiem niezły wyszedł na tych hybrydkach :love:
Diamond są naprawdę bardzo ładne:) fajny granacik:)
Dziewczyny przypomnę
Nie spamuj! Formułuj konkretne, sensowne, treściwe, tematyczne wypowiedzi, posty w stylu "piękne", "śliczne", "ja też nie" będą usuwane. Nie cytuj długiej na pół strony wypowiedzi tylko po to, by dopisać "Zgadzam się!". Cytujmy jedynie krótkie fragmenty, mające przypomnieć, o co chodziło w cytowanej wypowiedzi. Jeśli chcesz wyrazić swoje uznanie dla stylizacji bądź pożyteczności wypowiedzi użyj punktów reputacji (zielone i różowe "ptaszki"). "Dziękujemy" TYLKO za użyteczne posty bądź zdjęcia. Nie pisz postów jeden pod drugim, jeśli coś Ci się przypomniało lub chcesz zmodyfikować swoją wypowiedź, użyj opcji EDYTUJ. Tylko Administratorzy i Moderatorzy mogą używać koloru czerwonego oraz tagów RED i GREEN. Nie wolno zmieniać lub kasować swojego postu "moderowanego" przez administrację.
Forum Paznokcie Wzorki.Info - Zasady na forum
fajne są zostaw je ! :)
Diamond NIE dziękujemy za tego typu posty !! :aty:
To moje ostatnie akryle jakie wykonałam;(niestety jestem uczulona na mój kochany akryl i czy chcę czy nie muszę pokochać żele:/::/:
Zosia prześliczne pazurki, szczególnie te pierwsze i drugie! :)
Marta urzekly mnie te srodkowe, takie subtelne, delikatne no i eleganckie:)
Zosia te Twoje środkowe, pomysł niebanalny, nigdy bym na taki nie wpadła, po prostu świetne i oryginalne, a do tego mój ulubiony kształt. tak się błyszczą, ze ani jednej skazy nie widać.
Marta jak zawsze subtelne zdobienia, ekstremalna biel, którą podziwiam zapewne z tego co pamiętam bardzo rzadki żel , a taki uśmiech. Czy mogę sobie te złote zapisać na kompie? Pokazywałabym klientkom :love::kwiatek: Pasują właśnie stylem , skromne, ale z czymś, takie kochają moje klientki.
Sylwia 36 u mnie odwrotnie. Przeszłam szkolenie żelu, dlatego, że tylko z tego porządnie w Lublinie szkolą, w czasie pracy wyszło mi uczulenie, aż wylądowałam w szpitalu. Chwilowo zaleczone, ale gdybyś zobaczyła w czym ja pracuję heh, uczula nas głównie pył. Musiałam zapoznać się z akrylem. różnie to bywa, ale kolorówka mi przypasowała, mimo, iż to moje początki.
Marta na Twoje prace brakuje słów wszystkie cudne, dopracowane i poprostu :love:
a tutaj mój french po ćwiczeniach:D jeszcze muszę zrobić na nich kwiatki akrylowe;p
Mada świetny french....Co to za kolorek?
ten french jest transparentny.moze tego dobrze na zdjęciu nie widac;D liquid barwiłam na fioletowo;))
Ostatnio robiłam takie króciaki :) skromne, aczkolwiek na tą panią to i tak szaleństwo :D
http://img846.imageshack.us/img846/499/img4653m.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Frenczyk ze zdobieniem akrylowym :)
http://img441.imageshack.us/img441/8884/img4654sw.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Moja jedna z poczatkowych prac ;)
co o tym sadzicie ;) jeżeli możecie to wyraźcie swoje zdanie :wstydek:
Hmmm...Na pewno trzeba popracowac na budowa pazurka. Na kciuku widac, ze krzywa przesunieta za bardzo do wolnego brzegu. Do poprawki rowniez linia usmiechu, powinna byc bardziej usmiechnieta. Na poczatku idzie ciezko ale z czasem bedzie lepiej wiec staraj sie chociaz by biale koncoweczki byly rowne. Jesli tunel masz na wszystkich pazurkach taki jak na kciuku to elegancko :ok:
Poza tym boczki podpilowac...Ogolnie nie jest zle ale trzeba sie przylozyc :)
Trenuj, czytaj forum bo znajdziesz tu wiele wskazowek, porad, nie boj sie pytac ale w odpowiednich tematach :)
madziorkowa, jak masz dokładniejsze zdjęcia swojej pracy to polecam ten temat:
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...paznokcia.html
Tutaj wklejamy właśnie zdjęcia, na podstawie których można ocenić i skomentować dokładniej budowę.
Na podstawie tych zdjęć: myślę, że musisz popracować troszkę nad boczkami, przypiłować żeby nie robiły się łopatki, nie rozchodziły się tak trapezowato na baiałej końcówce. Możesz też bardziej uśmiechnąć frenchyk, wtedy całość będzie smuklejsza i zgrabniejsza. Powodzenia :kwiatek:
Dziękuje bardzo :kwiatek: no trochę tak wyleciałam z tym pytaniem w tym temacie, powinnam chyba zapytać gdzie indziej :wstydek: Pracuje pracuje cały czas ale jeszcze daleka droga przede mną :(
---------- Dodano o godzinie 13:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:00 ----------
dudejla dzięki za porade :kwiatek: i już mnie tu nie ma hehe zrobię tak jak radzisz ;)
Dziewczyny dziękuję za opinie pipki stały się moim drugim ulubionym kształtem po szpicach :) a z tymi drugimi to była taka historia, że dziewczyne pogryzł pies i miała krwiaka takiego czarnego lekarz w niemczech powiedział że aż zrośnie no ale tu sylwester itd... więc wymysliłam że tylko czarny to zakryje.... :) ale aby miały tez błysk dodałam właśnie tej masy błyszczącej :)
Marta Osz. jak zwykle bardzo dopracowane pazurki mi się również ta biel bardzo podoba :D
MadaPP czasami taka prostota wystarczy aby miały swój urok... też nic bym nie dodawała...
Amorek bardzo delikatne, ja tez mam jedną taka która uważa że taki wzorek to szczyt szaleństwa :)
marshall & zosia_29 macie rację;) ale i tak poćwiczę zdobienia 3d które i tak zazwyczaj spiłowuje:)) na swoich pazurkach trochę się pobawię;D