Odp: French i Zdobienia Ślubne
malinowa absolutnie nie urazilas mnie kwestia gustu lubie dlugie ale nie bardzo szpice a kwadraty dlugie troszku nie wygodne wiec to moj kompromis dla samej siebie wygodne bardzo.Pozdrawiam
---------- Dodano o godzinie 15:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:19 ----------
uwazam ze po to wstawiamy tu nasze pazorki zeby o nich troszku pogadac a nie tylko ze sa piekne i sliczne negatywne opinie sa bardzo konstruktywne pozwalaja na poprawienie naszych zlych stron.
Malinowa nie chce tu powiedziec ze twoja opinia byla negatywna podoba mi sie ze jestes szczera .
kinga741 no i to mi się podoba, że masz takie podejście, też myślę tak ja Ty, że nie tylko ach jakie śliczne, ale właśnie szczerze napisać co się komu podoba, a co nie, bo dzięki temu same możemy zwrócić bardziej uwagę na swoje niedociągnięcia i coś poprawić następnym razem, a co do Twojego kształtu to tak myślałam, że tak lubisz, bo wygodniejsze są, również pozdrawiam
Kinga super te pazurki.. Do kształtu się musiałam przekonać na pierwszy rzut oka.. Ale kształt jest super :) Bardzo delikatne :ok:
Rudzia jaki uśmiech :wow: Piękne te pazuraski
Zosia jest czad!! Bardzo ładne i delikatne.. Bałwanek wymiata ;D
Katerina bardzo ładne.. Róż do mnie nie przemawia .. ale o gustach se nie gada.. :) Ale zdobienie super :ok:
Edit tobie nigdy nie wiem co napisać bo każda praca jest doskonała... Ale paznury Młodej śliczne.. :love:
Diamond śliczne french'e
Evelyn te z kwiatuszkami.. Jee jakie słodkie mmm :love: :love:
Błagam Was bo padnę na zawał !! :] NIE używamy przycisku 'Dzięki' za to, że ktoś powie, że coś jest śliczne !!
Nie długo się skończy sielanka :cwaniak2:
to ja przepraszam za duzo na facebooku siedze poprawie sie na przyszlosc.
Koleżanka chodziła, kręciła się koło mnie i moich paznokci, zerkała na pazurki mojej mamy i teściowej czyli wszystkie mojego wykonania, bo zajmuję się tym czysto amatorsko (jak pewnie niektóre z Was wiedzą:P), no i w końcu wykrztusiła to z siebie:
"zrobisz mi paznokcie, bo dawno już chciałam sobie zrobić, ale bałam się, że to boli, a przecież przy Tobie jak coś to mogę ryczeć" :haha:
ale się uśmiałam, taki z niej "straszek" i mięczak co do bólu :P
Zrobiłam jej takie coś:
Aha a takie krótkie bo pracuje przy kompie i musi szybko pisać :D
Moje wypociny :D mam mało zdjęć , bo mam popsuty aparat i zbieram na nowy :D Wasze pazurki super , niektóre są inspiracją dla mnie :)
madziorkowa zdecydowanie uzyj covera i pracuj nad linia usmiechu
Palusia swietne a jaki błysk :)
Opxugea piękne są:)
madziorkowa praca czyni mistrza więc pracuj dalej:)
Palusia wszystko ładnie czerwień piękna, błysk też ale cover mi się nie podoba..;/
kasiulka cóż za postęp:ok: bardzo ładnie wykonane pazurki!!
opxugea wzorek bardzo pomysłowy i wykonanie rewelacyjne!!
palusia rewelacyjnie wykonane, ładne kolorki wzorek niby prosty, a jednak efektowny:ok:
Ja dziękuję za opinie Evelyn użyłam śniegu, pyłku perlistego, pyłku multikolor wszystko od DR
Bardzo ładne wszystkie prace :ok:
Opxugea padłam......takie delikatne a tak śłiczne....strasznie mi sie podobaja :)
Opxugea piekne
madziorkowa troche boczki spilowane(bialy) pracuj pracuj praktyka czyni mistrza
palusia ladne to zdobionko
Opxugea bardzo lubię efekt szklanych paznokci :) do tego pomysłowe zdobienie i efekt super :)
To jest cover PB , myślę ,że ma ładny odcień, niestety zdjęcie było wykonane telefonem , więc jest słabe i wszystko psuje, a jak widać każda próba wyostrzenia jeszcze bardziej pogarsza sprawę :(
Evelyn - dziękuję za miłą opinię :przytul: takie słowa budują mnie do dalszego działania, mimo iż na polu czysto amatorskim :D
Opxugea- bardzo podoba mi sie kolor,proste, delikatne i piekne
a ja dzis ,tez na polu tylko amatorskim ,zrobilam taki rozowy frenchyk
ewa71 jestem cichą wielbicielką Twoich prac, te również mnie urzekły ,nie są ani za skromne ani zbyt zdobne ,właśnie takie lubię :ok:
Cytat:
Napisał
milenka_olsztyn
Opxugea piękne są:)
madziorkowa praca czyni mistrza więc pracuj dalej:)
Palusia wszystko ładnie czerwień piękna, błysk też ale cover mi się nie podoba..;/
Jak na moje oko to ten Cover wyglada zle bo jest go gruba warstwa i nie jest scieniowany do walu. Ale to tylko moja opinia,poza tym fajne :).
french stalej klientki co bawi na jednej recce miesieczna corke uf
Ewa71 - świetna robota :ok:i nie mów mi że to amatorszczyzna :wow:
DiamondShine - jak już pisałam w albumie: piękne zdobienie i może kiedyś zgapię, jeśli oczywiście się nie pogniewasz:D:kwiatek:
Daimond pieknie zrobione
Ewa twoje tez ladnie tylko tez roz troche malo widoczny ale efekt w calosc ladny:ok: well done
Diamond nie jest zle jeszcze tylko troszke boczki do poprawy i bedzie pięknie :)