i bardzo pieknie nicola. ruch posuwisto zwrotny pedzla wychodzi jak nic!
Printable View
i bardzo pieknie nicola. ruch posuwisto zwrotny pedzla wychodzi jak nic!
Nicola ćwiczenie czyni mistrza :*
kalaga piękne malowanki :D
Qrko a powiedz mi co Ty z tymi drzwiami kombinujesz ??:D
Kalaga te pierwsze trzy mnie urzekly :D uwielbiam czern z biela :P :)
Nicola świetne ćwiczeniówki ;)
proszę o szczerą ocenę :D
moje pierwsze "one stroke" na pazurkach :)
nanami-sliczne paznokietki łoan strokowe
julcia, co z drzwiami kombinuję, a to:), ale juz na dzisiaj dosc
Kureńko :szczena: :respekt: elegancko :wow:
Dzięki kurko ;)
świetne drzwi ;) hihi
No kura ale pięknie nabazgrałaś tym pazurem hihi
Dzieki dzieki, ale jeszcze nie skonczone:)
Booskie.. ! a pędzle masz takie.. pokojowe?:]
kuro :szczena: drzwi piękne :buja:
Drzwi przecudne, Kura zwiększa gabaryty :D
kura wymiatasz:brawa: zajedwabiste drzwi:D
dzikakura, o w mordę... Zaraz będzie trzeba mnie zbierać z podłogi. Przecież to przecudne dzieło jest.! Nawet jeśli jeszcze nie skończone.! Zaczynam się bać o swoje serducho gdy zobaczę efekt końcowy.
Nie no laski dzieki, dzieki kochane jestescie, ale to normalne kwiatki sa-na kartce wychodza lepiej
dziabne Cie szoko-mam dwunasteczke:)
Kura zejedwabiste te drzwi :o:o:o:o:o:szczena::szczena:
dobra, dobra, niby fajne i super i w ogole, ale ktora by chciala takie w swoim domu;]. Podpowiem Wam-zadna:)
dzikakura, w dupę dostaniesz.! Ja bym chciała.! Tylko kwiatki musiałyby być niebieskie, aby pasowały do pokoju :D
Hyyyy gattina, ok, jak bede(gdzies tam gdzie mieszkasz) to ci zrobie;) Moje kwiatki nie pasują do niczego niestety:)
ooo zesz Cię... :wow: szalona Qra jesteś:D
czadowe!! :):good:
dzikakura, pierwsza wizyta w Wawie i wpadasz do mnie i malujesz mi drzwi :P Trzymam za słowo.
Kurka bo wiesz ja mam taką brzydką ścianę .. a Ty masz taki ogromny talent :D
Julka-"dziełem sztuki jest to co potrafi zwrócic uwagę". No normalnie znaczy-moje drzwi to dzieło sztuki... Hyyyy(tylko dlaczego moj chłop się do mnie nie odzywa?Zwrocił na nie uwagę).
Pluszak, talent to masz Ty, a ja jestem jak małpka, jak mi dasz pedzelek, kostkę rubika, parę cyfr do uporządkowania-to jak mam przykład to odwzoruję. Odruch psa Pawłowa mam;]. W poprzednim wcieleniu musiałam być ptakiem gwarkiem. Naśladuję-tyle ze bez zrozumienia;]
Baśka-dzieki normalnie, ale Ty mnie nie denerwuj, tylko pozbadz sie pedzelków makijazowych i kup sobie za grosze normalne byleby jak na nie patrzysz z profilu mialy sprasowane maksymalnie włosie, mogą być syntetyki jak na wieksze plaszczyzny. I maluj, bo potrafisz.
Do drzwi uzyłam-jesli kogos to interesuje kolibri nr 12 , kolinsky nr 6 i jakies bzdzinstwo absolutnie złe takie z długim włosiem(za 2,99) na allegro kupiłam, oraz kawałek gąbki(odciełam od takiej do zmywania) na przejscia kolorów w tle.
Tło:akryle firmy renesans po 12,99 za 200 ml. na liscie-moje ukochane-van gogh w tubach 60 tkach po 13,30
Różowe róże to z kolei firma Apa-kolor podstawowy róż pomieszany z bielą antyczną dał jasny, z odrobiną czerwieni i kapką czerni dał ciemniejszy odcień.
P.S. Kombinowanie to radość.