Edit ... mnie twoje prace się bardzo podobają :) :D
a to moja dzisiejsza praca :) :D .... landryneczki ...
Printable View
Edit ... mnie twoje prace się bardzo podobają :) :D
a to moja dzisiejsza praca :) :D .... landryneczki ...
minimouse, jakie słodkie :) a te płatki kwiatków jak Ci świetnie wyszły :)
gattina zgadzam się z Tobą :) ! kwiatuszki wyszły świetne :) w ogóle całe te pazurki są jak landryneczki ^_^
uuuu .... dzięki :) :D ewelinie tez się podobały :)
słodkie te landrynki :) super
minimouseDziekuję:przytul:
pogodka20Dzi,ekuję :przytul:Strasznie mi miło z tego powodu:kwiatek:
julcia88Dzi,ekuję:przytul:
paznokietki000Dziekuję:przytul:Ja również się cieszę że nie musze cały czas śmigać frencze ,bo sa strasznie nudne:]Ale dzisiaj znów były frencze:(
magda_lenaDziekuję:przytul:
kachna831Dziękuję:przytul:
Emilia B.Dziekuję:przytul::przytul:
farbstiftDziękuję:przytul:Te zdobienie na fioletowych to żelik przerysowany sondą:D
luska102Dziękuje:przytul:
rudzia1985Dziekuję:przytul:Oj przypadły do gustu przypadły:D
minimouseSliczne te twoje landryneczki:ok:
mini jakie słodkie pazurki ;)
wczoraj robione dość pózno niestety skończył mi się cover no i są bez :P no wiem że kilka poprawek by się przydało defacto :P ,sumie liner mi się ciapał i utrudniał malowanie pora zakupić nowe :Dno i boczki troche mocniej podpiłowac mogłam...
mini cudne słodziaki!! :)
szeryl zdecydowanie poćwicz nad budową, przypiłuj boczki bo strasznie potężne się wydają pazurki :)
Szeryl to to jest linerek??:wow:masz super dobrą ręke ;] Faktycznie te boczki by sie przydały,ale wiadomo jak to wieczorna praca wygląda :P
Szeryl zdobienie fajne, ale zgadzam się z dziewczynami co do budowy ;)
Mini - cukierkowo :)
tak dla zartu - Szeryl zrobila flair :) :P
zdobienie fajne ale dalabym troche mniej zlotego i nie kazdy paznokiec przyzdobiony :)
niestety to nie moje paznokcie a dziewczyna tak chciała hhmmm rzecz gust a o tym sie nie dyskutuje jak mi sie wzór nie podoba to to przemilczam bo kazdemu sie podoba co innego a to co innym to nie musi mi sie podobac tak było jest i będzie.amen .hehehhe :P:P:P tak szczerze mówiąc to dopiero zobaczyłam na fotach boczki było *ujowe światło i naprawde tak patrząc na nie wydawały się równiutkie ,nie myślcie że zadzieram nosa albo co bo oczywiście zgadzam się z opiniami wiem że boczki i krzywa musze na tym popracowac ale jesli chodzi o zdobienia to każdy lubi cos innego inny by dał to ktoś inny tamto , więc to nie każdemu musi się podobac wiadomo tak jak ze strojem inni się ubieraja tak a drudzy inaczej i akurat w kwestii zdobnictwa nie powinno sie nikogo pouczac ,takie jest moje zdanie i mam nadzieje że większość w tej kwestii przyzna mi racje :P poniewaz najwazniejsza jest budowa i schludny wygląd a przedemną jeszcze wiele pracy wiadomo nie od razu rzym zbudowano od czegoś sie zaczyna żeby dojść do perfekcji i naprawdę cenię szczere rady od was :*:*
szeryl- wszystko zostało już powiedziane, więc nic już na temat budowy nie dodaję:) A zdobienie szczerze mówiąc wcale nie wydaje mi się złe:ok: i tak widzę, że ćwiczysz i robisz postępy:*
mini- prześliczne landryny, bardzo lubię taki efekt na pazurkach:love:
Kilka moich zeszłorocznych brokatowych zdobień
Belunia, przepiękne pazurki a 7 i 8 po prostu :love: :love: :love: :love: :love:
wow -blyszczy sie ,blysczy :) super!
Minimouse - śliczne landryneczki a kwiatuszki bomba :D
Szeryl ładne pazurki, ale ciut za szerokie ;)
Belunia niezły zbiór - pięknie wycieniowane, no i te kolory :brawa:
belunia - super!!:ok:
mini - bardzo ładne :)
belunia - niezła kolekcja :ok:
belunia taka kolekcje zapodałaś , ze nie wiadomo na co patrzeć,a podczas przeglądania nie wiadomo co było na początku, ale super
super pazurki
---------- Dodano o godzinie 10:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:37 ----------
piekne brokaciki ja nigdy nie bylam przekonana do brokatu ale widze ze mozna zrobic piekne dziela sztuki:)
Uuuuuuuu Belunia zaszalalas i tak mega blyszczaco u ciebie:) swietna robota:ok:
Dziękuję dziewczyny :* cieszę się, że Wam się spodobały, może którąś zainspirują te pazurki :) ostatnio mam coraz mniej chętnych kobitek na błyszczące a wrecz wolą french z ewentualnymi malunkami (jak je namówię ;) ):yess:
jak zwykle podziękowania mi sie skończyły ehhh:zly:
To może coś fiolletowego?
Wiem, wiem o krzywej C :/: długa praca przede mną, ale ćwicze:)
Załącznik 23407
teraz przy efekcie końcowym żałuję, że używałam tipsów clear:P