Evelyn mi tam się podobają te pazurki i zaraz zrobię sobie coś fajnego natchnęłaś mnie :):):):haha:
Printable View
Evelyn mi tam się podobają te pazurki i zaraz zrobię sobie coś fajnego natchnęłaś mnie :):):):haha:
Evelyn extra pazurki, bardzo fajne pomysły. Mi też za nie długo zaczną się padicure i żelki w nogach.. Muszę się przygotować do tego heh :)
Piękne są Wasze prace a oo moje prace :)
Melka wszystko ok, ale w tych z french'em zmieniła bym trochę kształt, na proste.. Dwa ostatnie pazurki :) A tak poza tym to superek!! :ok:
Evelyn - fajne to kompleciki klientkom strzelasz :skacze: pewnie kobity nieźle zadowolone :D ja bym była napewno :ok:
Melka - śliczne stópki :)
Samaron - fajniste :ok: takie delikatniuśkie
Sami śliczny kolorek :) pikne stópeczki :D
Sami bardzo delikatne, super :D
Sami, no no ale zgrabniutkie stopki a pazurki pierwsza klasa :ok: :)
samaron - śliczne delikatne stópki :)
Sami, ładne pazurki
Samaron, ładne paznokcie. Skromne i naturalnie wyglądające :ok:
a ja pokażę jakie robiłam dziś lakierem hybrydowym :D są to pierwsze paznokcie wykonane przeze mnie tą metodą :D ale mam nadzieję że nie najgorsze :)
Piękny, soczysty kolor Red, a zdradzisz firmę i kolor (numer) ?
Samaron bardzo ladne...takie delikateski :D
RedSunset sliczne ^_^ swietny kolorek...sama jestem ciekawa jaka firemka :D
dzięki dziewczyny :D
a lakier to Red Velvet z Lady's Nails Cosmetics :D i w rzeczywistości kolor jest ładniejszy, mój aparat trochę przekłamuje kolory:/:
Samaron śliczne i jaki słodziaśny kolorek :love:
Red piękna klasyczna czerwień widzę ze sezon stópkowy rozpoczęty,tylko pozazdrościć :P
Samaron bardzo ładne brokaciki :ok:
Red świetna czerwień ,śliczne :ok:
Red pięknie zrobione pazureczki, wspaniały kolorek :D dasz znać jak sie trzymał ;)
dam dam :D
sama jestem strasznie ciekawa ile wytrzyma :D pierwszy raz robiłam stopy hybrydą i muszę przyznać że super sprawa... I mogę polecić hybrydy z LNC:]
Red - super te hybrydowe stópki!! :D
RedSunset pazurki wyszły rewelacyjnie :ok:
redsunset pazurki ślicznie wyszły ja mam ochotę na te hybrydy tylko z klientkami na to może być krucho
Sami, RedSunset - bardzo ładne pazurki :D
RedSunset - fajne te hybrydki :skacze: