Kurcze musisz zaglądać co jakiś czas bo oni co chwile wznawiają akcje = ja już trzy takie paczki dostałam :D i rozdałam.
Printable View
co tu taka cisze hęęę ?? :cisza::cisza::cisza:
jak tam ciężarówki?? toczycie się jeszcze?? :D
hyyy szczęśliwy ten co ma już bobasa na ręku :D:]
hahahaha Kamilka :D
moje dziecko sie rusza:D
ale to cudne uczucie:D
no i po co te newry zyzka po co? :D
kocham te delikatne ruchy :D
hahahahahaha wariatka :D
Kamila :skacze2:- cwaniak, dwójeczkę urodziła, syn jest, córa jest.
Za rok będzie mieć z głowy zupki, kupki i kaszki:D to teraz się będzie nabijać z innych ciężarówek :przytul:
hej, jestem mezem majkarodzik:) mialem was poinformowac ze maja urodzila 30.04 o 10:25 naszą Julkę:), do szpitala poszla 29.04. 30.04 podano jej kroplowke na wywolanie porodu, niestety okazalo sie nagle ze dziecko ma owinieta dookola szyi pepowine i trzeba bylo szybko zrobic cesarskie ciecie. Ze szpitala jeszcze nie wyszly......bo 4 dnia okazalo sie ze cos zawalili przy operacji - lub zaraz po(?). Niby cos poprawili i czekamy, juz 8 dzien po porodzie i moze w poniedzialek je wypuszcza - oby bo masakra mala buczy a ona wstac nie moze = pomocy szpitalnej jak na lekarstwo
ps mala jest boska
No to gratulacje dla rodziców JULKI!! Trzymamy mocno kciuki żeby wszystko było ok. Dziewczynki czekamy na was :kwiatek:
o jaka wspaniala wiadomosc, ze juz mala na swiecie :)
dziekujemy za informacje :)
oczywiscie Gratuluje szczesliwym rodzicom :)
Gratulacje dla rodziców i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i do domku:)
a ja czekam choć juz bym chciała mieć maleństwo na rękach .. ledwo się toczę....:( lek w piątek powiedział że mały waży ok 3300 gr to i tak duż o a jka jeszcze przez tydzień nie urodze to o ok 200 gr tygodniowo więcej będzie ważył ale zobaczymy jeszcze tydzień do terminu:( niestety nic nie działa chodzenie po schodach na 8 piętro mycie okien sprzątanie odkurzanie sex:( tylko zostaje czekać
pozdrawiam wszystkich
Gratuluje :) :*
Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia dla Majki i powrotu do domu :)
całuski dla Julci :*
PS ja się dziś dowiedziałam że będę ciocią :jupi:
Majeczko- gratuluję i śliczne imię wybraliście:*
Emilka- Tobie też gratuluję, ciociu^_^:D
Gratuluję przyszlym mamom :D :*
ooo cudownie ze moja synowa juz na swiecie!!! :skacze:
Majeczko wracaj do nas szybciutko!! :D
GRATULACJE dla szczesliwych rodzicow!!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 08:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:40 ----------
hyyyyy :cwaniak: Dudejla a wiesz ze ten rok moze mnie wykonczyc?? hahahaha ale racja - za rok o tej porze bedzie juz super :skacze: w kazdym razie mam taka nadzieje :haha:
moje gratulacje maju :**:*:*:*:*:*:* wracajcie szybko do domciu :*
Emilka ciociu :P
Maja Gratuluje :* i zycze szybkiego powrotu do domku :)
Majeczko i Panie tato :D GRATULUJE :)
a laseczki kochane powiedzcie mi ... czy Was tez tak smiesznie kuło w ktoryms z boków ?? tak jakby w miejscu jajnika :/ bo mnie wlasnie tak smiesznie kuje :( i nie wiem co myslec :(
Tak Basiu mnie właśnie tak kuło i ponoć to normalne, bo macica się rozciąga-więc możesz być spokojna :)
A mnie dzisiaj boli brzuszek tak przy żeberkach :( ale to nie kopniaki małego tylko nie wiem co?
moze sie uklada w tamta strone i gniecie ;) dzieki kochana ... ulzylo mi :)
super ! gratulacje Majeczko dla Ciebie i Męża :)
moje wielkie gratulacje dla rozpakowanych mam :) Cieszym się razem z Wami :)
moj Synus wali mnie raz z lewej raz z prawej strony hehe tak jak Zyza, kocham to uczucie... chociaz jak sie w ciagu dnia nie ruszy to musze go do tego zmusić :)
najlepiej zjesc cos slodkiego- czekolade. Wypic cieple mleko lub kakao :D połozyć się na lewym boku. po około 20 minutach cukier i energia dotrze do szkraba i ot mamy przepis na "jestem mistrzem w skopie Cie mamo!" :)
wlasnie moj zaczal protestowac hehe czuje sie dosbrze, tylko senna cos jestem. Wszystkie badania w normie, cisnienie wzorowe., glukoza tyz. 18 maja mam USG tutaj w Holandii, połówkowe, wiec beda mierzyc warzyc i meczyc mojego synusia :)
laski pokazywac swoje brzuszki !! ja narazie nadal nie mam sie czym chwalic ... taki jaki byl taki jest :) waga w miejscu ...
moj urósl bede miala chwile to wrzucę grubasa :D
a moje stworzenie rusza sie jak leże albo siedze przed kompem...
jak ma kolysanie czyli chodzimy albo bezecenimy to grzecznie spi :D
jutro znow do doktorki :D
aj znowu na mnie nakrzyczy :D hehehe niedlugo zaliczymy setkę w kg :D