redsunset sliczny piesek:D
Printable View
redsunset sliczny piesek:D
nom piesek cudaśny:) taki puchatek:)
My z moim Pawłem myślimy nad grzywaczem chińskim :)
Golaska czy owlosionego ? :skacze:
kupcie ! kupcie ! sa cuuudowne :):)
dzięki :D jest naprawdę kochany psiak :D i szalony jak nie wiem. Mój Kuba ma z nim masę zabawy. Gonitwa po domu od rana do samej nocy :D
A sam Roki to takie małe nie wiadomo co, jego mama to York a ojciec to ratler, a Roki typowa mieszanka :D kudłaty ratlerek :D
My chcemy golaska. Tylko nie wiem jak duże one rosną...
Mój Kapsel też był taki szalony:) dalej w sumie jest ale już nie tak bardzo. Żaden pies na osiedlu nadążyć za nim nie może bo jest jak wyścigówka :D
Milenko głowa do góry
RedSunset Roki jest boski
No właśnie tak myślałam że to ty go masz:) bo wiedziałam że ktoś na forum ma ale zapomniałam kto:) ee to malutki jest:) Mi się podobają takie w plamki:)
http://images45.fotosik.pl/1013/97e14d6c6e8b52d0.jpg
no są słodkie.. mi tez sie bardziej podobaja jasne pieski w ciemne plamki, ale moj tez jest sliczny :skacze:
Wszystkie są śliczne:)
Milenka jakbym ogoliła Cookiego to on też ma po całym ciałku takie plamusie :D widać je jak jest krótko obcięty, a najbardziej jak się go myje ;)
a ja podejrzewam ze jak bym ogolila mojego owczarka to bylby tak w desen jak ten golas... chudy i mizerotka :D:D
To moje zwierzatka :D
Edziu - rudy ( jego matka to pers,wiec on jest półpers :P )
Safi - persik:):skacze:
słodziaki:) jak ja uwielbiam rude kocurki:)
Odwalam malowanie pokoju córki. Poszłam po wałek.. wracam a tu
http://i1091.photobucket.com/albums/...Zdjcie0305.jpg
he he, najlepszy nadzór budowlany;) :D:Dpieknie!
To se kociak znalazl legowisko :D
Wesolo, nie ma co :P
Z góry widać więcej :P:haha:
ale ladny kot!:)
to jakis rasowy??
Gosiu to znajda ktora okazała sie jakaś mieszanką - wet powiedzial że wyglada jak rasowa norweżka:] Ogon ma jak moja cala ręka;)
choco ale masz robotnego kota:D
Przepiękny kot!
wzystkie zwierzaki swietne! ja zawsze chciałam malutkiego pieska, ale dopiero sobie pewnie kupię jak będę mieszkać osobno z rodzicami bo mamuska ma uczulenie na sierść :(
a ja mam szopa pracza, psiaka (owczarek dlugowlosy z pitbullem zmieszany z blekitnymi oczami) , kota calego czarnego i 2 jaszczurki : agame i warana miniaturke :)
A tak moja kicia kocha swojego Pana :P