ja oddałem pracę inżynierska wreszcie !! ledwo żyje ale się udało dzisiaj miałem ostateczny termin :) teraz we wrześniu obrona, ale narazie mam wakacje :jupi:
antychryst toż to jakaś szmira ;)
kto idzie na epokę lodowcową 3 :D ?
Printable View
ja oddałem pracę inżynierska wreszcie !! ledwo żyje ale się udało dzisiaj miałem ostateczny termin :) teraz we wrześniu obrona, ale narazie mam wakacje :jupi:
antychryst toż to jakaś szmira ;)
kto idzie na epokę lodowcową 3 :D ?
a ja wreszcie wiem, że zdałam :jupi: i nawet jestem zadowolona, bo jest lepiej niż myślałam :)
Gratuluje:ok::ok::ok::ok::ok:
Miminko i Kamisiu gratuluje :* :* :* :*
ja też zdałam!! :D :skacze:
ten cholerny wos poszedł mi lepiej niż myślałam!!
mi tak samo :) myślałam, że go nie zdam albo ledwo co a tu prawie 50 % :)
dobrze że nie widziałaś mojej miny jak zobaczyłam wynik z wosu :P aż mi koleżanka musiała przeczytać :skacze:
hehe :skacze: a ile miałaś ?:D
59% a liczyłam na 35 :P
no widzisz:skacze: a ja liczyłam na 30 :P
haaaaaaaaaaa i mówiłam że pozaliczacie :jupi: moje gratulacje !! i co pewno Was wieczorkiem nie będzie hihihi
gratulacje dziewczyny,ja wrocilam od lekarza moje malenstwo chore,u nas dzis leje wiec moge tu posiedziec hehehe
ja dopiero w weekend baluje ;)
wróciłam właśnie od mamy koleżanki.. pazurki jej robiłam :) zjadłam jajeczniczke z grzybami :D mniam! mama z tatą dzisiaj na grzybach byli i całą burze w aucie przesiedzieli :lol:
ja tam grzybów nie lubie, tzn, zupę grzybową sos grzybowy tak ale żeby tam grzybów nie było hihi
A tak to czekam za psiapsiółą bo wraca z Anglii i ma mnie dziś jeszcze nawiedzic :skacze: już się jej doczekac nie mogę :D
Kochani bardzo Wam GRATULUJĘ!!!!!!
A ja chcę się z Wami pożegnać, bo nie będzie mnie przez najbliższe trzy tygodnie, więc odpoczniecie trochę ode mnie:P.
Właśnie niedawno skończyłam robić stopy mojej córce, a wcześniej zrobiła swoje wraz z pazurkami u rąk no i oczywiście mężuś też się załapał na pedicure i strzyżenie. Więc na urlop jedziemy wygłaskani:).
Dużo słonka ivonko :) wypoczywaj i wracaj jeszcze bardziej zmotywowana do pomagania na forum :good:
milego odpoczynku Iwonko
ej no Iwonka nam wyjeżdzasz ?? a buuu i cio nie będzie Cie na konkursie ;( będziemy tęsknic!! Ale jak tam gdzieś neta dorwiesz to napisz ;P buziaczki i udanego wypoczynku :D
Będziemy tęsknić :( wracaj szybko :P
mam nadzieje że wypoczniesz na urlopiku :*
Za pogodę nie dziękuję, aby nie zapeszyć. Postaram się nabrać dużo energii, żeby sprostać wyzwaniom:D.
W konkursie chyba wezmę udział, bo załapię się jeszcze po powrocie.
Mam nadzieję, że czasami tu zaglądnę, bo tyle czasu to nie wytrzymam:P.
Dzięki kochani i do zobaczenia:*
---------- Dodano o godzinie 22:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:02 ----------
Czy wypocznę to nie wiem, bo ja lubię się katować. Chodzę po górach i jeżdżę na rowerze więc znowu parę kilosów spadnie:P
Kochana każdy wypoczywa na swój sposób :) więc mam nadzieje że aktywny wypoczynek sie uda :* samego słonka życze! i przywieź duuużo zdjęć :)
no to miłego wypoczynku :)i przede wszystkim udanej pogody :D
ja wlasnie skonczylam remoncik mojego pokoju normalnie jestem zaowolona :)
Pati to ja napisze to co zawsze :P czekam na zdjęcia Twojego pokoiku :D
apoko jutro wrzuce bo dzis to juz nie mam sily nawet aparatu wyciagac szkoda tylko ze nie zrobilam fotek przed remontem,ale walnelam sobie czerrrwony pokoj haha :)
a mie dopadła grypa jelitowo-żełądkowa. i kursuje to kibelek to komputer. wykończe się dzisiaj. nie wiem ile razy już byłam w kibelku ale czeka mie ciężka noc;(;(;(