Evelyn mam takie same dwa koszyczki, jak Ty na pierwszym zdjeciu :) Piękny salon :)
Printable View
a to moje :) narazie z tej strony ;) chce kupic jeszcze fotel kosmetyczny i plakaciory powiesic jakies ;) wtedy Wam pokaze dalej :)
o tak plakaciory sie przydzadza, bo skromniutko i smutno jest narazie, ale swoje, super Basia!!:)
Basiu swietnie , że kącik pod oknem i kaloryferek masz, będzie w zimie przyjemnie siedziec pod cieplutkim grzejniczkiem, oddawać się w Twoje ręce i patrzeć jak za oknem śnieg pada :)
najważniejsze, że swój kącik :) dołożysz plakatów i się kolorowo zrobi ;)
a ze ja ciekawska jestem co masz takiego ladnego kolorowego w slojach ?? :D
i bardzo fajnie masz :) :ok:
ładniutki kącik :)
pięknie dziewuszki:) ja swoje kąciki musiałam przekazac komu innemu bo się przeprowadziłam w swoje rodzinne strony spowrotem ,ale jak uda mi sie zdjęcia z telefonu na kompa wrzucic to tez pokazę gdzie dzialalam ostatnie lata :)
Świetny, przytulny kącik :ok:
Dobra dziewczyny, powstrzymuję się już zbyt długo, nie wytrzymałam :D pokażę Wam zalążek mojego królestwa, wraz z nowym nabytkiem - Stefanem :D zdjęcia całego salonu i mojego kącika pazurkowego po przeprowadzce wstawię jak już wszystko będzie zrobione na tip top :D
Stefan jest boski :D
Stefan:love:... wyjdziesz za mnie :D Zen zapowiada sie bardzo ladnie u Ciebie!:ok:
He, he Stefan jest fenomenalny! Czad normalnie kochana :)
Przystojniak z tego Stefana :P
Hej dziewczyny. Jestem tu "nowa", ale naprawdę forum jest super! Postanowiłam również przedstawić swoje kąciki pracy :)
Anulka bardzo ładnie u ciebie:love::love:
Murka dziekuje bardzo :)
Przytulny gabinecik anulka.:ok:
anulka pięknie i przytulnie :)
A to moje Studio :)
madziulka super - stylowo i elegancko :ok:
Ja na wiosnę będę robić małe przemeblowanie, żeby wstawić dodatkowe biurko, już się nie mogę doczekać :P
Madziulka oooo bardzo ladnie u ciebie,przytulnie !
wisienka-czekamy na foteczki
Że tak napiszę "Francja elegancja":P szykownie i stylowo, do takich miejsc chętnie się wraca:)
mnie tez sie podoba:ok: moje marzenie:wstydek:
Madziullka - pięknie i przytulnie u Ciebie :ok: