w temacie stronę wcześniej ktoś podał;) i w GoldenNails są próbki
Printable View
w temacie stronę wcześniej ktoś podał;) i w GoldenNails są próbki
natalia spróbuj trafić okazję na allegro, ja kupiłam ten podkład za 26 zł z przesyłką. Oczywiście pojemność taka sama. Jak dostałam te próbki z daxa to też się w nim zakochałam a cena zmiotła mnie z nóg:P
Dzisiaj doszły mi próbki z GN akryle chciałam wypróbowac dziękuje :)
Załączam zdjęcia
po przesypaniu do jakiś pojemniczków
hm.nie marudzę,dostałam dzisiaj "próbki" żeli od GN.Jestem lekko rozczarowana,o ile strong nawet nawet,to cover i white - zastanawiają ...ilością.
Załącznik 20275
Załącznik 20276
eh.
paznokcie załatwione dzięki darmowemu szkoleniu z PUP ;]
niestety,nie zrobie nawet paznokcia,ponieważ tam nic nie ma!mogę się domyśleć sposobu krycia itd.jedyne co,to zobaczyłam kolor po pół dnia czekania,aż cokolwiek spłynie.Nie oczekiwałam nie wiadomo czego,jednak nie na tym marketing polega,naprawdę.To nie pierwsza próbka,którą otrzymałam,jednak pierwsza od GN.Lekkie rozczarowanie,nie kryje go wcale.Próbka ma służyć próbie,a nie domysłom,kolor mogę pooglądać na stronie.
też dzisiaj dostałam próbki żeli i akryli od GN :) rzeczywiście troszkę mało żelu ale akrylowego proszku nawet sporo
na jednego wyskrobie żeby zobaczyć ;)
dla porównania tylko mam nadzieję nie obrażając nikogo i zaznaczając że mi wielkość próbek które dostałam nie przeszkadza
próbki od zby-mal były o wiele większe ;)
z fenomenu dostalam dzis probki.. no jestem pod wrazeniem.. 3 pelne sloiczki(5ml lub mniej) pink, kamuflaz, white, z 5 zeli kolorowych, 3 akryle rozowe, 3 liquidy rozowe i pare kremikow. wieeelki pozytyw. naprawde w szoku bylam i jestem ta iloscia. potem zdjecia wrzuce..:P
i juz dzis zrobilam pazurki znajomej. no powiem fajnie sie pracuje na tych zelach.. dobrze sie piluje i rozprowadza i fajna maja konsystencje idealna:)
a na jaki adres pisałaś?
Fenomen no i wyslalam email z proba o probki zeli akryli liquidu itp.. kazali mi ankiete wypelnic. wypelnilam. dosc szybko mi przyslali..
ale w ankiecie pytają o nazwę salonu:D
napisalam ze robie w domu pazurki lub u klientki na jej zyczenie.. a i tak przyslali:)
chyba też ich poproszę o próbki :D porównam sobie kamuflaże który mi bardziej odpowiada :D
jutro fotki zrobie to wstawie:) a kamuflaz ladny jest taki odcien kawy jak na moje oko:) polecam :)
wypełniłam ankietę...poczekamy, zobaczymy:]
ja jakos na pocztku tego tygodnia napisalam do nich i dzis prioetytetem listonosz przyniosl:)
tez wypełniłam :P
Napisałam do tego Fenomena, ale wątpie czy mi przyślą bo wpisałam, że pazurki robię sobie :glupek::glupek:
a później wyczytałam, że nie ma dla osób prywatnych -.-
Ja z Fenomenu jeszcze nie dostałam a z Golden przysłali. Jestem zadowolona z szybkości:) Nie wiem czy stronga styknie na 1 paluszek, ale coverka i kolorówki jest akurat na spróbowanie w sam raz;)
Jak ja dostałam próbki z PB to było tego tyle, że zrobiłam sobie cały secik i jeszcze miałam resztki to robiłam zdobienia na tipsach, więc nie wiem czemu ktoś na ilość narzekał:)
wypełniłam ankietę z Fenomenu może coś przyślą.. jak nie to trudno.. :)
kurde a ja nie wiem co wpisywac w tej ankiecie Fenomenu :( mam tam wymyślac? :huh: np. nazwe salonu itd.? :(
ja im napisałam meila od razu, że nie mam salonu etc. i odpisała bardzo miła pani, że mam tylko uzupełnić co się da w ankiecie,a teraz czekam na próbeczki:)