Edytko to i mi odłóż proszę L-ki curve 0.1;)
Printable View
Edytko to i mi odłóż proszę L-ki curve 0.1;)
mi też o,10!!! żeby nie było ;)
Czy będą jakieś świąteczne promocje? Zamówienie mi się zbiera. :skacze:
Edyta Do Ciebie kieruję pytanie, bo wiem, ze Ty na mocno wykrzywionej pęsecie pracujesz. Czy masz w sklepie te oryginale czarne Vetusy? Nie pamiętam numeru i zawsze zapomnę spisać jak jestem w salonie :(
jest już promocja na mini paletkę gratis
Kiwaczku czujny nasz wlasnie weszlam zeby wstawic plakacik :) zapraszamy, w sklepie praktycznie wszystko jest (gorzej z naniesieniem na stan magazynowy, pamiętacie, ze same kleimy i piłujemy :) w nocy paczki pakujemy żeby wyszly jak najprędzej!
no u nas na wzorkach z góry taki duży baner jest :D
z banerów to mi się tylko promocja na hybrydy i żele oraz konkurs wyświetlają.
Oślepłam - ot jedyne wytłumaczenie :nie_powiem:
iosa jeszcze wyżej:D
w końcu widzę :)
Adblock mi reklamy blokował :)
Poza Lkami mamy:
mini Lki
mini browny 007 B
cleaner truskawowy
neutralizator zapachu/oparów kleju
dwa nowe kleje (s i hs7)
semipermanentna maskarę
Ot co
na bank o czymś zapomniałam.... wybaczcie staramy się dokładać towar i opisy na bieżąco...
To co Wesołych zakupów :)
Edytko co to za nowe kleje ? :)
No właśnie poprosimy jakąś charakterystykę tych nowych s i hs7 ??
A czy z rzęs cieniowanych/two tones są paletki mini, bo na sklepie jest info, że brak produktu?
a sa oczywiście niebieskie i fioletowe.. musze sprawdzić czy sa jeszcze inne :)
---------- Dodano o godzinie 09:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:47 ----------
Jeśli chodzi o kleje, Hs7 poprosila nas o ściągnięcie stala nasza klientka - jest nim zachwycona - my jeszcze nie wiemy :)
klej S - mega szybkoschnący, cos jak Hs4, na 1 kropli Boska wykonała wczoraj dwie aplikacje, bardzo rzadki, opary porównywalne z hs4 również, czas trzymania - tez ok 10 tyg jak pozostałe nasze kleje :)
info o hs7 gdzieś mi się obiło o oczy. Czekam na więcej informacji. Narazie hs4 to mój ulubiony
A mój ukochany dotychczas numer 1 jest B ultra plus :) ale od dzisiaj go zdradzam.... na eSke :) evo
Edzia a zielone są?
Kochana mam zielone w dużej palecie 12ki chyba 0,15 są prześliczne :) piekna gleboka butelkowa zielen, jeśli chcialabys jaśniejsze to ombre
kurvy potrzebuję :D B 0,15 najchętniej, 0,10 też nie pogardzę, mix.
szukać w sklepie czy tu?
widzę już wszystko w sklepie jest. biorę!
pay u nie działa. tzn mi nie działa - nic się nie wyświetla.
napisałam zapytanie czy mozna sobie wybrac gratiowa paletke???
o właśnie, wyczerpały się zapasy czy nie? Bo może i ja bym coś zamówiła tak mnie kusi ten gratis :D
Najlepszego świątecznego dziewczynki,
brać,brać promocyjne minipaletki są więc się na promocję załapiecie- przypominam- zamówienie za 250 złotych minimum, minipaletka Silków diamondów lub Minków Premium- w gratisie
Krótko opisuję klej S- nasz nowy nabytek. Dla mnie konsystencja boska( bo rzadki, lubię pracować klejami rzadkimi), wiąże szybciej niz hs4, mikrometr wolniej niz hs5, nie czuję oparów, ale na pewno są , po 10 setach rzęsowych przedświątecznych w jednym dniu i kleju blisko twarzy (na pierścionku), pobolewała mnie głowa, ale tak szczerze? Po tylu zrobionych klientkach, to każdego głowa by pobolewała po każdym kleju chyba:/:. Kolor mocno czarny, całą aplikację można zrobić jedną kroplą, mnie na pierścionku nie zasechł
Co do trwałości-producent pisze, że trwałość wiązania klejowego to 10 tygodni, a ja Wam powiem jak ten klej się zachowuje jak za 4 tygodnie klientki mi wrócą, ale jak na razie to co ten producent pisze o swoich klejach to z reguły jest dość wiarygodne.
ja już zamówiłam i teraz czekam z niecierpliwością na przesyłkę:ok: :)
dzisiaj pokochalam klej S evo calym moim serduchem
praca na nim to sama prrzyjemnosc
konsystencja rzadziutka, barwa mocno czarna
co do schniecia to jest minimalnie szybszy od hs4 :)
hs4 sluzyl mi do tej pory jako dotyykowka jak mialam chlodniej w salonie, Ska jest dotykowka nawet w cieplejszym pomieszczeniu:skacze:
jestem z tych wrazliwcow ;) na opary i zapachy reaguje po minucie klejenia
przy hsach i ultra musialam pracowac w podwojnej maseczce, przy dotykowce innej firmy o zapachu wymiocin zmieszanych z budaprenem mialam okropne mdlosci i migreny, natomiast przy kleju S nie mam nic, oczy nie szczypia, kataru brak, glowa nie boli a wykleilam 5 setow pod rzad:wow::yess:w chwili obecnej to moje nowe ajlowju :love:
Kiedy można się spodziewać dostawy pęset?