-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Diamond mi wygladaj na malowane.. tzn przed uzupelnieniem pewnie podmalowywala klientka a co za tym idzie tarla zmywala itd.... dlatego tez leca :) mam jedna notoryczna klientke ktora maca rzesy wszedzie gdzie jest i tego nie kontroluje, sama twierdzi ze ich nie dotyka ale jej kolezanki mowia mi co innego:)
-
Cytat:
Napisał
mini89
dzisiejsze, lewe troszkę pozlepiane przez łezki, ale posklejane nic na pewno nie jest:)
Jakie rowniutkie! Pieknie:)
-
Mini piękne są. Ja tez mam z tym problem trafiają mi się same mocno płaczące się klientki :huh:
A tu ode mnie. Troszkę ciężko było bo dziewczynie krzyżują się rzęski przez co wyglądają na krzywo przyklejone i nierozczesane i jeszcze łezki je posklejały :(
Macie jakieś sposób na klientki z takimi rzęsami??
-
Ja jak takie przyklejam to staram sie je kierowac w jednym ladnym kierunku. One sie jakos mi ladnie wtedy ukladaja i nie krzyzuja potem. Staram sie modelowac. :D
Oczywiscie podpisuje sie pod pytaniem, bo moze sa lepsze sposoby :):)
-
edytakon na podkrecone polecala termiczna zalotke wiec moze i tu by pomogla?
-
Korekta mojej mamy. Rzeski sie tak pokrzyzowaly :( Zauwazylam to dopiero po zgraniu zdjec eh :(
Brązowe B , 11
Załącznik 64009
Załącznik 64010
-
Honey wyglądają na trochę rzadkie... szczególnie w od zewnętrznej strony i faktycznie się pokrzyżowały :)
A jak to jest z tą termiczną zalotką? Kupiłam taką przez sklep Looksus Lashes i szczerze nie umiem nic z nia zrobić... podgrzewa sie trochę, ale niezależnie od tego w jaki sposób i jak długo nią operuje przy rzęsach nie zauważyłam, żeby dawała jakikolwiek efekt...
-
Wiem wlasnie :( Staralam sie do wszystkich przykleić, ale nie bylo ich chyba zbyt duzo :(
-
Dziewczyny, które miały do czynienia z termiczną zalotką proszę napiszcie coś o nich. Ja się przymierzam do zalotki takiej Sally Hansen. Proszę o pomoc, czy warto, czy to coś daje. Chciałabym ja używać dla klientek, które mają swoje na maksa proste lekko do dołu idące rzęsy.
-
Cytat:
Napisał
tomaszka
Dziewczyny, które miały do czynienia z termiczną zalotką proszę napiszcie coś o nich. Ja się przymierzam do zalotki takiej Sally Hansen. Proszę o pomoc, czy warto, czy to coś daje. Chciałabym ja używać dla klientek, które mają swoje na maksa proste lekko do dołu idące rzęsy.
500 razy już chyba pisano. wystarczy poczytać wątki rzęsowe... ;)
zalotka termiczna = lokówka do rzęs = urządzenie dla podkręcania rzęs. da się nią podkręcić przed aplikacją. trzymają się nawet przez godzinkę półtorej, czyli póki się rzęs nie wyklei. ale przy uzupełnieniu już się raczej nie da.
używam też przed trwałą na rzęsy.
ogólnie bardzo rzadko używam... mam ale mało to użyteczne, może komuś bardziej się przydaje.
-
silki evo C 13,12,11,9 grubosc mieszana 0,15 i 0,20
-
wyglądają na dużo dłuższe ;) podobają mi się :)
-
luska, ja jestem zwolenniczką krótszych rzęs :) aplikacja piękna. jeżeli będziesz brała udział w konkursach rzęsowych, wykorzystaj dziewczynę jako modelkę - ma bardzo ładne oczy i pokaźne rzęsy, na takich rzęskach wychodzą najładniejsze aplikacje.
-
marchewkowy-ja tez nie lubie przesadzac z dlugoscia ale jak widac dziewczyna ma bardzo dlugie naturalne rzesy i jesli bym jej zalozyla krotsze to jej rzesy bylyby bardzo widoczne.
ona chciala dlugie i mocno wykrecone.
nastepnym razem moze namowie ja na krotsze.
-
Moje ostatnie - córka i mama ;)
1. 2:1 dł. 8, 10, 12, 13, 14
2. mix 1:1 i 2:1 dł. 8, 10
w obu użyte silki evo skręt B
-
Wisienka-bardzo mi sie podoba Jak wykonczylas zewnetrzne kąciki. Tam są bardzo słabe rzęsy i mało ich tam jest.
Ja bym napewno miała z tym problem a u ciebie wyszło rewelacyjnie.
-
luska przeważnie w kącikach zjeżdżam do mniejszych rozmiarów i cieńsze rzęski daję ;)
-
-
luska bardzo ładne te rzęsiska :D
wisienka świetne aplikacje rodzinne :P
patka na tej ostatniej fotce nie bardzo można dostrzec szczegóły,ale pierwsze fotki bardzo fajne :)
ode mnie noreczki
-
Cytat:
Napisał
Iraa
luska bardzo ładne te rzęsiska :D
wisienka świetne aplikacje rodzinne :P
patka na tej ostatniej fotce nie bardzo można dostrzec szczegóły,ale pierwsze fotki bardzo fajne :)
ode mnie noreczki
superasne noreczki,,,
-
Iraa-sliczne te noreczki!
-
patka- ładnie profilujesz rzeski, nie ma bałaganu na oczach - mi sie podoba :)
Iraa - śliczne noreczki :)
-
Luśka aleś poszalała :) fajnie
Wisienka rzeczywiscie ładnie katy wykończone :) super oby tak dalej
Iraa no pieknoty widzialam juz na fb :) super
Tomaszka ja mam z Sally hansen bo wydawalo mi sie ze obojetnie jaka aby byla, ale powiem Ci ze profesjonalna (w granicach 60 zł a nie 15) jest rewelacyjna, Mocno grzeje i pięknie podkreca. i przy pierwszej aplikacji i przy uzupelnianiu, bo dlaczego by nie?:)
-
-
Cytat:
Napisał
edytakon
Mocno grzeje i pięknie podkreca. i przy pierwszej aplikacji i przy uzupelnianiu, bo dlaczego by nie?:)
a ni podgrzewa niepotrzebnie kleju na tych rzęsach które zostały? i jak to wygląda z podkręcaniem tych sztucznych?
Valia, mmmm ładniutkie...
w ogóle to widzę dziewczynki że dużo was teraz takich co piękne stylizacje robią... fajnie. w końcu rozkręca się ten polski rynek rzęsowy!