-
Odp: Polecane / Nie polecane produkty do stylizacji rzęs (rzęsy, kleje itd)
acha, to mam nadzieje ze moj sie szybko nie zepsuje :)
-
a czy tylko mi u rwał się "zawiasek" w nano?
ps. dlaczego słowo u.r.w.a.ł pokazuje się jako ****ł :) nie wiedziałam ze to taki wulgaryzm :)
-
Ja kupiłam w noble już 5 nano rozpylaczy. Jestem chyba ich najlepszą klientką na nano.
Jeden tuż po tym jak je wprowadzili, jeden siostsze miesiac temu i 3 dla klientek które chciały mieć swoje.
Z żadnym nie mam żadnego problemu. A chyba nawet zamówie jeszcze dwa bo mam dwie klientki która je chcą. Moje klientki kochają nano. Jedna nazywa je nawet "odświeżającą bryzą" :)
-
Ja kupiłam dwa - dla siebie i dla klientki. Mój od początku miał "u.rwany zawiasek" jak to iosa nazwała:) Nie wpływa to jednak na jego użytkowanie w żaden sposób. A zaraz będzie 4 mce jak rozpylam mgiełkę :) Nigdy też mi nic z niego nie wyciekało aczkolwiek odruchowo kładę go klapką do góry. Klientka też ze swojego zadowolona.
-
Cytat:
Napisał
Agnieszka Praska
moj tak pikal jak by nie mogl chwile przed tym jak sie zepsul:/:
Miałam dokładnie to samo. Od początku psikał jakby chciał a nie mógł. niedługo po tym padł. W związku z tym, że był lutowany nie mogłam reklamować.
Kupiłam drugi. Na moją prośbę Noble go przetestowało i psika dokładnie jak na filmiku.
Ciekawostka. Nie wiem czy u nas są inne baterie, ale po włożeniu baterii Duracel nano nie działa. Żadne wałkowanie nic nie daje, mają za krótkie styki. Zmieniłam na Energizer i bez rolowania pięknie psika.:skacze:
-
Mucha moj nano pieknie smiga na Duracel :)
-
Mój używam jakby dwukrotnie tzn. gdy rozsuwam psika tylko krótko po czym już dłużej, a ten pierwszy raz zdecydowanie za krótko i nie zdążyłabym obu oczu potraktować :)
-
-
mój właśnie poleciał na ziemię, rozleciał się. Składając go przeżyłam chwilę grozy, uff... dalej działa :D
-
ja nano mistera ibeauty testuje od grudnia jakos, zanim sie pojawil w polsce, hmmm i co do jego "cudownych wlasciwosci antyalergicznych" to bym sie klocila;) fakt klej szybciej wysycha i tylko tyle, alergii nie eliminuje, i nie pisze tu o klientkach, ktore juz sa uczulone, ale o takich u ktorych rzeski sa robione pierwszy raz, pomimo uzycia nano alergia wylazi;) jadna z zalet to taka ze po uzyciu nie szczypia oczka:)
musze zainwestowac w pozadny nawilzacz ultradzwiekowy do twarzy moze wytrzyma dluzej niz 3mc
-
generalnie i tak i nie, nigdy nie mamy 100% pewności. Idąc tokiem myślenia, skoro alergizujemy się na opary -> opary wydziela klej nieutwardzony -> nano utwardza klej -> mniej oparów drażni oczęta -> mniejsze ryzyko rozwoju alergii.
-
100% nigdy nie mamy, ale jakos wyciagajac srednia alergii to ze tak powiem szalu ni ma d*** nie u.rywa :P bajerancki gadzet, nawilzacz ultradzwiekowy w pomniejszeniu
-
To co pisze Mysiaczeq jest logiczne i tak jest w rzeczywistości Mniej oparów mniejsza alergia. Na pewno dziewczyny które mają alergie też przeżywają ją delikatniej więc Nano jak najbardziej się sprawdza w tej kwestii i nie tylko w tej jest to bardzo przydatny wynalazek :)
-
Dziewczyny cieszy fakt ze juz nie musza zaraz po aplikacji uwazac na wode. No i wszystkim zmniejsza zaczerwienienie oczu i to na naszych oczach. Tez myslalam ze to kolejny bajer ale dziala i spelnia wszystkie obietnice producenta.
-
Moja nowa klientka miala napuchnieta 1 powieke. A tak moze by miala 2 hahahhahs
-
moj nano tez mial ****ny zawiasek,ale tez mi to w niczym nie przeszkadzalo,ale tez nie wiecej niz po dwóch miesiacach przestal dzialac nie da sie nic z tym zrobic?
-
dziewczyny na których płatkach lepiej się pracuje : typ A czy B?
-
Angel;) A te białe to zależy od oka klientki. B są dość mocno wyprofilowane, ja mam właśnie te bo akurat moje dziewczyny uczulone na angel mają właśnie takie oczy. Weź sobie z 5 par jednych i drugich i sobie porównasz. Oba profile są OK więc wykorzystasz wszystkie na bank.
-
Ja caly czas kupuje B i boję się A, że nie będę umiała ich dopasować. Swoją drogą wczoraj miałam dziewczynę z syndromem mrugajacego oka. Nie umiałam jej nic podkleic w efekcie czego poszczepialy jej się dolne rzesy z górnymi. Wstyd jak nic, kilka sklejek trudnych do rozklejenia bo akurat w momencie przyklejania sciskala oczy, masakra...
-
kasiiia A zawsze możesz sobie delikatnie dociąć jak okażą się zbyt... proste.
Fakt takie klientki to zmora. Miałam jedną i z czasem udało nam się "zsynchronizować", wiedziałam kiedy nie przyklejać bo za moment będzie ściśnięcie powiek. Taka aplikacja trwa niestety dłużej :( Ale wolałam robić pauzy niż rozklejać 1:10 - bo niestety ściśnięcie w momencie przyklejania tak się potrafi skończyć.
-
Czy do Nanorozpylacza dołączają wode któą trzeba wlać? Bo mam pustą buteleczkę i nie wiem czy to błąd produkcyjny czy sama muszę szukać takiej wody?
-
Odp: Polecane / Nie polecane produkty dEo stylizacji rzęs (rzęsy, kleje itd)
Enedi - w aptece kupisz wode destylowana, ktorej sie uzywa do nano :)
-
Wszystkie moje klientki odczuły różnicę po wprowadzeniu nano :)
na alergie działa, sama się spiskuję po aplikacji i nic nie szczypie, nie mam czerwonych i napuchniętych powiek.
Poza tym na koniec aplikacji spiskuję całą swoją okolicę, gdzieś te związki lotne się wyłapują i mogę spokojnie ściągać maseczkę, nie kicham nie prycham. Działa na 100 %.
Nowy "gadżet" też się spodobał. To Neutralizator zapachu z Evo. Bardzo fajnie pachnie. Kładę go na waciku koło głowy klientki. Chwalą, że bardzo przyjemny jest.
-
Dziwię się, że destylowaną wodę można kupić u Was w aptece, w moich nie ma. To jest woda zdemineralizowana, używana np. do chłodnic samochodowych, żelazek. Kupić można na stacji benzynowej. A tak szczerze, to w instrukcji z opakowania (po angielsku) nie ma mowy zarówno o wodzie destylowanej jak i zastosowaniu tego nano przy aplikacjach rzęs. Myślę, że pomysł na zastosowanie w tym celu nano wziął się z zasady szybszego utwardzania kleju przy dodaniu nano cząsteczek wody. Kleje z zawartością poli- coś tam i dicyano- coś tam w połączeniu z tym szybciej wiążą . Też kupiłam i używam do rzęs :P , a teraz na urlopie do nawilżania twarzy, czyli dokładnie do tego co opisuje instrukcja.
-
Cubaro w aptekach tez mozna kupic jest uzywana jako rozpuszczalnik do wstrzykniec jako aqua pro injectione :) spotykana w ampulkach najczesciej