witajcie:hi:
Printable View
witajcie:hi:
Witajcie ;)
witam jestem nowa na forum mam 19 lat i dopiero zaczynam robic paznokcie nie wychodzi mi to jeszcze zabardzo pozdrowienia:)
Dzień dobry wszystkim :)
mam na imię Ola, mam 15 lat. Paznokciami interesuję się.. od kiedy pamiętam, jest to jedno z wielu moich hobby:D a od 1,5 roku bawię się w żele, od pół roku akryle. jestem oczywiście samoukiem, a w internecie można znaleźć bardzo dużo na ten temat. w przyszłości oczywiście zamierzam zrobić kurs i się doszkolić, bo wiadomo, że takiego "fachowego" szkolenia pod okiem profesjonalisty nic nie zastąpi :) jak na razie podziwiam prace tych "prawdziwych" stylistek, uczę się i ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę... :)
Witamy i zapraszamy do dyskusji :)
Hej Olu:skacze2:
Hej dziewczyny, "du du dużo dużo nas i więcej będzie wnet"...
Olu, zanim będziesz mogła wziąć udział w kursie - a potrafisz już conieco - warto wybrać się na warsztaty, na naszym forum znajdziesz wiele zaproszeń, w tym także przez nasz ośrodek. Fachowe porady, wsparcie koleżanek, super atmosfera i nowe, trwałe przyjaźnie :) Zapraszamy :D
witaj Olu :)
witajcie coraz wiecej nas tu :yess::skacze:
xsunnyolciax, gosia29096, truskaweczka99, witamy :)
Witamy gorąco zapraszamy do pisania :)
witamy nowe forumki :kwiatek:
Witamy zapraszamy :mml:
witamy :)
Witam wszystkich :)
Hej :)
hej :)
witamy :)
dzien dobry nowym forumowiczkom :)
serdecznie witamy nowych forumowiczów
witam ;)
Witam wszystkich.Paznokietki są moją pasją.Jestem samoukiem .Forum jest super:papa:
Witaj :kwiatek:
Witaj:macham:
kasztanka1974, witamy :)
witamy :D
a pewnie ze forum super hyyy :kwiatek:
Witamy bardzooo serdecznie :)
witamy witamy :)
witam wszystkie forumowiczki:D
nazywam sie justyna stylizacja paznokci zajmuje sie od 3 lat z czego rok zawodowo,w tym roku jestem wlascicielka malutkiego saloniku w niemczech,mam nadzieje ze spedze z wami tu mile czas;-)
witaj :)
justynaamelia, witaj :) Tu czas spędzamy tylko i wyłacznie miło :)
Witam! nazywam się magda, mam 27 lati wlaśnie dłączyłam do grona uzytkowników tego forum. Jestem architektem a moje hobby to paznokcie.
ciekawe polaczenie architekta z paznokciami :)
oczywiscie Witamy na forum i zapraszamy do dyskusji :)
witaj :macham:
magdaz, witaj :) zapraszam do udzielania się :)
Witaj magdaz :przytul:
witamy:)
Witam nowe koleżanki:mml:
Witamy :)
Cześć:) Znalazłam się tu przypadkiem, mam nadzieję że będzie fajnie