Agulaaa Nadiuszka bardzo ładne oczy i rzęski :ok:
wisienkakwspz bardzo ładne:skacze:
A tu moję 3D ultraslim i z dodatkiem kolorku :)
Printable View
Agulaaa Nadiuszka bardzo ładne oczy i rzęski :ok:
wisienkakwspz bardzo ładne:skacze:
A tu moję 3D ultraslim i z dodatkiem kolorku :)
lo jezuniu te z czerwonym :love: cudne
dziewczyny tylko mnie nie wygońcie ;) chciałam Wam pokazać moje pierwsze rzęski, bez szkolenia, ale oczywiście chcę zrobić jak najszybciej dam rade ;) chciałam spróbować czy się do tego nadaje no i mogę powiedzieć że bardzo mi się podoba a efekty cieszą najbardziej ;) dajcie znać czy coś ze mnie będzie ;) wewnętrzne kąciki wiem, niewyklejone :aty:rzęski evo 0,15 13, 12, 11, 10, 8 mm ;) 3h
cats.jpg
wklejam link bo coś mi się nie chciało zdjęcie wgrać
na pewno nie jest to 100%..
ale myślę, że po szkoleniu będziesz śmigać bo masz dryg;)
chyba nie wszystkie sa wyklejone, poza tym na zdjeciu z przodu nie wiele widac, poprosimy zdjecie z gory :)
jest zdjęcie z góry, trzeba zjechać na dół ;) no wiem, wiem, nie są wszystkie :aty: dzięki :kwiatek:
zuzka ja bez szkolenia ani tyle co ty bym nie zrobiła^_^
haha ja dla pośmiechu moge wstawić swoje ze szkolenia, nijak sie mają do tego co ty kleiłaś po raz pierwszy :) Świetnie Ci idzie, oby tak dalej, popracuj trochę nad kierunkiem rzęsy i będzie cacy :) i przepraszam za moje niezauważenie ostatniego zdjęcia :)
zuzka jak na rzesy bez szkolenia i pierwszy raz( tak wnioskuje) jest niezle, po szkoleniu bedziesz ladnie kleic ;)
i odemnie 1:1 wykonane rzeskami evo mink 0,15 11,10,9,8mm
dzięki dziewczyny :kwiatek: mam nadzieje kiedyś kleić tak piękne rzęski jak Wy kleicie ;) pozdrawiam
nadiuszka, agulaaa, chcę wam pogratulować nie tylko wspaniale opanowanej techniki, lecz również rzadkiej umiejętności modelowania oczu, pieeeeękne wam wachlarze :love:
wisienkokwspz, ja nie chcę już się powtarzać, ale bardzo ładne i równiutkie :D
edytakon udało się uchwycić rzęski 0,07mm, a mój aparat się buntuje ;)
zuzka19, będą z ciebie ludzie, bardzo dobry początek.
asiuniak33, jak udało się namówić klientkę na czerwień? aplikacja odważna, ale też i zachwyca :ok:
Zuzka19 jak na pierwszy raz :ok:
Marchewkowa mam 3 dziewczyny, które w okresie letnim noszą non stop kolorki więc nie było problemu. Znudził jej się granat, fiolet i zieleń więc czerwony poszedł w ruch :) lubię delikatnie podkreślać kolorem :D
Jakieś ostatnie 1:1. Jak zawsze niedokładnie wyczesane.
http://pliki.wzorki.info/images/4hoU.jpg
A to moje wypocinki 1:1. Klentka prawie z przezroczystymi swoimi naturalnymi rzęskami. Założyłam C 0,15 9,10,11,12
No więc pierwsze uzupełnianie za mną.
Przepraszam za jakość, ale aparat już nie daje rady.
Moje pierwsze wyklejanki...
2.5tyg :O Po raz pierwszy kleiłam J 0.20 teraz uzupełnianie robiłam na B 0.15 z Evo
Kolejna dziewczyna miała super swoje rzęski ciemne i mocne więc było mi dużo łatwiej.
No i niestety nie zrobiłam zdjęcia przed, całośc w ogóle robiłam na 2 razy bo po godzinie dziewczyna mi tak wierzgała na łóżku, że bałam się zeby jej oka nie wydłubać, więc sama zaproponowałam że skończymy następnego dnia (całość w sumie zajęła mi 3h, co i tak wiem że nie jest wyklejone 100%, ale takie klientki na początek chyba nie są najlepsze - na 3 raz już nię nie chciałąm umawiać, bez przesady ;P )
i nie wiem dlaczego wyglądają na mega posklejane...
i oczywiście wewnętrzny kącik ;(
A po tym wszystkim pozazdrościłam dziewczynom takich rzęsek i na sobie postanowiłam przetestować a'la blinka :)
No i jeśli chodzi o rzęski na pasku to też mam z nimi problem. Zazwyczaj robię tak że zdejmuję z paska kilka i dają na podkładkę silikonową, o tyle fajnie, że na podkładce już się fajnie układają i szybciej idzie, od razu z paska, że mi ciężko wybrać jedną... :)
malutkapumcia ale gęste :skacze:
Malutkapumcia - no fakt gęścioch niezły
Madziulka - wszystkie?bo jakieś rzadkie, a ja nic nie widzę na zdjęciu "przed" :D Ala zawsze mi powtarza - "uczesz je dobrze" ;)
Marz-g - no wyglądają na posklejane lub ubrudzone klejem, ale może to dlatego że się krzyżują trochę? nie wiem. ale popracuj nad kierunkiem. no kąciki - zewn i wewn - wyklejaj b widać że pusto. I jakaś dziura nawet tam jest jakby tam czegoś brakło.
wiem wiercipięty są uciążliwe, ale chyba wiedziała co ją czeka?
ja jednak wolę na pasku niż sypane, bo moim zdaniem z sypanymi jeszcze więcej zachodu.
Wszystkie, które widziałam:D mi ostatnio trafiają się rzeski żadkie i cienkie:/: jak na początek to zostaje rzucona na głęboką wodę:P
Marz_g, wróóóóć... to drugie posklejane to co to jest? ta co miała fajne swoje?
taaa :P tzn fajne bo ciemne i cokolwiek widziałam w porównianiu do wcześniejszych które robiłam. Ale chyba muszę jej zrobić jeszcze jedno zdjęcie, bo faktycznie jest mega straszne, na żywo wyglądają lepiej :P z kierunkiem i kącikami mam jeszcze spory problem, wiem :(
zrob jeszcze jedno zdjecie:P bo faktycznie wygladaja jakby mialy sklejki ;)
sorry za jakość zdjęć :/
Dziewczyny pięknie :)
A początkujące,to tak "przyspieszyły",że czasem trudno odgadnąć czyje to prace :)
u mnie uzupełnienie
Iraa wkoncu sa po swietnych kursach więc nie ma opcjii zeby nie "przyspieszyly" :)
Piekne rzesiory :D
Dana303 bardzo ladnie Ci idzie, tylko bede bic za niewyklejony do konca wew kacik ;) ALe jestes usprawiedliwiona wiem czemu nie skonczylas ;) Postaraj sie kleic tak jak mowilam a zawsze skonczysz wszystko na czas :)
Dana303 bardzo ładnie jak na początki.. faktycznie kącik nie dokończony więc jeden malusi minusik i chyba na drugim zdjeciu na 3 obrazku na górze jedna rzęska jest przyklejona do powieki lub do rzęski po za rzędem?? i troszkę odstaję - może mi sie tylko wydawać :)
Iraa pięknie
Uzupełnienie mojej mamy. Trwało 3 h:/: :( Evo B 0,15 8,10,11
Honey o niebo lepsze od tych poprzednich :) oby tak dalej i do przodu, z czasu zejdziesz nawet nie bedziesz wiedziala kiedy:P tylko klej wiecej a nie raz na jakis czas ;)
jedno tylko mam ale ;) za duzy przeskok miedzy rozmiarami, chyba ze na zdjeciu to tak wyglada
Honey - poprawnie, ale malutko , wykleiłas 100 %??
Mucha- i tak czas masz niezły, ja uważam ze jesli zamkniesz się w 3 h przy stylizacjach objętościowych to jest poprawnie;) pamiętaj kochana trenig czyni mistrzem, więc napewno czas poprawisz;p jak ja lubiąca gadac z Paniami daje rade w 2 to i Ty ze swoim reżimem ;p też dasz!!:) pewniejsza ręka i lecisz kochana;)
Rzesy nadiuszki slicznie wygladaja tak zalotnie , a spojrzenie faktycznie groźne;p ja moze wreszcie kiedys dotre do Edzi albo kury na rzesidła.... moze na porodówke się wyrobie;D
asiuniak33 te z czerwnienią bomba!!
ja tez ostatnio czerwone kleilam z tym że ombre
Załącznik 68654
Załącznik 68655
Uffff co za ulga :) No wlasnie jest taki przeskok chyba :/: a staralam sie stopniowac :/: Musze wiecej kleic a chetnych nie ma zbytnio. A moj ruchomy grafik w pracy doprowadza mnie do szału :/
Pinoczetkaaa nie bylo zbyt duzo tych rzes :( Moglam zrobic zdjecie przed :/
Honey no nareszcie babo idzie w dobrym kierunku!. przyznam, ze spogladam tu często i czasem to klapa dostać powinnać. Musisz ćwiczyć nooooo. Kurcze zachęcaj koleżanki, bo nie możesz teraz zapomnieć ruchów, które dobrze wypracowałać.
Pinoooo jakie pięknoty :) chyba szybciej to ja do Cię zawitam w drodze nad morze :) to sie urzęsimy :):):) takie mega mega extreme :)
Dana jest fajnie:)
Ira Ty zalatana babo :) ladnie no ładnie :)
Dziewczyny a zachęcacie swoje klientki teraz do brokatowych rzesek?
Ja ostatnio kilka takich miałam. Jak pięknie się błyszczą w słońcu :) mówie Wam doskonale:)
Edytko Już na szkoleniu skusiłaś na brokat, ale jakoś nie mam, kiedy zamówić :/:
Honey widać postępy:ok:
pinoczetkaaa teraz wiem że trzeba też zamówić czerwone ombre :D
w końcu i mi się coś trafiło. to chyba moja 4 aplikacja po szkoleniu, nie licząc 2 na konkursy:skacze:
C 0,15 8-12 i kilka C 0,20 12mm
znow prawie 4h, całe 3:45.
Generalnie jestem bardzo zadowolona i mi się podoba, oprócz tego kącika zewn lewego. Cały czas mi tam rzęsy odpadały. Wkurzyłam się.;[;
Kiwaczek na otwartym oczku wygladaja sliiicznie rowniotko :) a z gory juz mniej mi sie podoba UPSS za szybko przeszlas z dlugich na krotkie na oczku z zew kacika do wewnetrznego, ja bym to przeciagnela tak 0,5 cm jeszcze dalej dlugimi i byloby lepiej ;) Pewnie chcialas uzyskac bardziej kocie oczko :) Ale to tylko taki niuans stylizacyjny. Idzie Ci swietnie naprawde GRATULACJE :):cwaniak2:
Honey juz Ci lepiej idzie:) oby tak dalej :)
pinoczetka ale gesciochy :) bardzo ladnie
Agulaa- tak miało być kocie oko, bo fajne oko generalnie mi sie trafiło i rzęsy dobre. robiłam tak jak mnie uczono (chyba, jesli dobrze pamiętam :-D ) by uzyskac kocie oko i z kolei ja bym zeszła jeszcze ciut krócej albo dłużej od drugiej strony ;-) bo uczono mnie, że ma wyjść tak po trójkącie niby......
No tak, ja tez nie bylam z siebie zadowolona :/ eh Akurat jedna kolezanka zrezygnowala z rzes, tzn poszla gdzie indziej. Nie ma jakos super rowno, no ale sie nie dziwie, mnie tez bardzo ciezko sie Jej te rzesy robilo :/ No trudno. Za to wczoraj dostalam smsa od przyjaciolki, ktora w koncu namowilam na rzesy. Minely 2 tygodnie, ladnie Jej sie trzymaja i jest bardzo zadowolona :)
kiwaczek pomyślałam to samo,co agulaa ;) no i gratuluję poczynań ;)
pinoczetka pikękności ;)
piękne, Iraa :respekt:
kiwaczku, napisałam prywatnie wszystko na temat ostatniej aplikacji, kąciki zewnętrzne modelka miała marne, podoba mi się, na otwartych oczkach wyglądają cudnie :brawa:
Wstawiam moją próbę metody objętościowej. Rzęsy C 0,07 9,11,13. Nie miałam bardzo krótkich rzęs 0,07 więc wew. kąciki 1:1. Ładne oczy więc aplikacja się nieźle prezentuje, ale u tej dziewczyny wszystko zawsze dobrze wygląda:) Ja wiem, co jest nie do końca dobrze, ale ciekawa jestem obiektywnej opinii.
śmieszna - mega gesto super sie na to patrzy
moje C 0,15 8,10,11,12 - cwiczonka na kumpeli