Nysza sliczne frenchyki, kwiatki sa pieknie namalowame
Printable View
Nysza sliczne frenchyki, kwiatki sa pieknie namalowame
Nysza pazurki bardzo ładne ,dopracowane w każdym szczególe, a te z niebieską końcówką prawdziwe cudeńko :ok:
kalaa :kwiatek:
MadaPP :kwiatek:
ewa71 :kwiatek:
butterfly1 :kwiatek:
dziękuję za miłe komentarze :*
Nysza wszystkie super, bardzo ciekawy kolorek niebieskiego żelu :)
Opxugea i kolejna cudna praca :love: piękny kolor
Opxugea :wow: Cudowne !! Idealny uśmiech, precyzyjne wykonanie ! :love:
Opxugea odjazdowe i mega sliczne.
---------- Dodano o godzinie 16:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie
jakis czas mnie nie bylo, a to tyle pieknych prac :-) moje klientki po szalonych grudniowych pazurkach przeszly na frenche i bardziej delikatne zdobienia... oto wczorajsze:
czekoladowy french ze zlotem
http://images40.fotosik.pl/1320/5a1449694a2ca5ffmed.jpg
Opxugea cudne pazurki :) z czego te sniezynki?
sweetypie1 fajne kolorki tylko troszke za daleko zdjecie :)
emila - dziękuję :kwiatek: ten niebieski żel to metaliczny niebieski z Nails Company :)
każda babeczka, która go miała natychmiast zakochiwała się w nim i przynajmniej raz na kwartał powracała do niego :skacze:
Dzięki za opinie, cieszę, że podoba Ci się praca :)
Sniezynki to akrylowe modelowania. Każdy sniezynki dokonuje się oddzielnie, a następnie umieścić na paznokcie akrylowej.
opxugea szkoda ze nie umiem sie porozumiewac po rosyjsku bo bym ci napisala ze.... jesteś boska:) jak na rosjanke porzystało:)
rudzielec może skorzystaj z tego tłumacza, tłumaczy dość wiarygodnie Translator, tłumacz angielsko-niemiecko-rosyjsko-polski, biuro tłumaczeń, słownik
wow jakie piękne zimowe szpice ja tu widzę.;)
ja robiłam takie jakiś czas temu.
Zdjęcie robione aparatem znajomego - od razu widać różnicę.
Jeden wskazujący był uszkodzony, dlatego jest taki dziwny:)
nanami7 bardzo ładny french, a zdjęcie wyraźne, wszystko widać dokładnie
Opxugea OMG!! boskie!!
nanami doskonały frenchyk, a kwiatuch piękne i oryginalne:ok:
Opxugea są wspaniałe boskie , kolorek mega wypasiony idealne wprost :love::love::love::love::love:
Evelyn french i kwiaty rzadzą :love:
Evelyn bardzo ładny french :)
Nanami śliczny i kwiatki naprawdę cudne z tymi kropeczkami :D
nanami7 -ładna stylizacja , bardzo interesujące zdobienie zrobiłaś takie subtelne ale i zarazem przyciągające wzrok
Evelin. - czystko wykonana praca, widzę, że niektóre paluszki właścicielka ma znacznie szersze ( albo aparat przekłamał ) staraj się je minimalnie robić węższe- wizualnie dłoń na tym zyska :kwiatek: ale już się nie czepiam bo kwiatuchy i tak masz bomba :)
nysza ja robię dość wąsko, to tylko tak indywidualnie u tej klientki(robię już jej od lat) ma po prostu szerokie takie:]
nanami :love::love::love::love: zakochałam się...
tu moje jakies takie...
Załącznik 51146
Szkoda, że dopiero na fotkach widzę masę niedociągnięć... :(
Ale klientka zadowolona...
i jeszcze o takie ale aparat coś mi nie trybił
Załącznik 51147
Ja bym je troche boczkami podpilowala, Bo na koncu da szersze niz u nasady. Alepaza tym ok!
Najwazniejsze ze klijentka zadowolona. Tak trzymaj!