Marta jak zawsze piekne ;)
Zosia sliczne ;)
Meg do Ciebie to mi brakuje slow ;) perfekt!
Printable View
Marta jak zawsze piekne ;)
Zosia sliczne ;)
Meg do Ciebie to mi brakuje slow ;) perfekt!
meg mistrzostwo swiata zebym ja tak potrafiła ...:( ale moze kiedys :)
o mamo Meg jak zwykle zaniemowilam, przecudowne!!
Meg swietne zdobienie i te perly w kwiatach !dla mnie idealne :)
Meg mnie równiez powaliłaś swoją pracą, dodatkowo te perły dodały uroku niesamowitego :wow:
Zosia, Marta piękne obie prace :love:
Meg bardzo ładne szpice :)
Marta te pierwsze cudowne
Zosia te drugie perfekcyjne, kształt cudowny
Meg dech zapiera ,rewelacyjne :love:
Meg - praca zachwycająca po prostu! Cudo :D
zosia_29- Baradzo ładne:) te z różowym kwiatuchem zauroczyły mnie:) śliczne są;)
MartaOsz - precyzyjne frenche :ok: a ten pierwszy prześliczny, taki delikatny
Zosia - po prostu cudeńka :D
Meg - brawo za długość :brawa: a zdobienie to już az brak mi słów, trzeba było je przesłać od razu do konkursu na zdobienia ślubne, na pewno wysokie miejsce by zdobyły:win:
French 16-sto latki na studniówkę , pazurki bardzo obgryzione, niestety nie mam zdjęcia przed ..
Dziękuję za opinie :)
Tosiaczek przy ogryzkach człowiek zawsze robi co może z różnym efektem ja uważam że całkiem nieźle ci wyszło :)
Zosia piękne pazurki :)
Tosiaczek bardzo dobrze sobie poradziłaś :) tylko cover powinien być bardziej przecieniowany żeby pazurki wyglądały naturalniej i odrostu nie będzie szybko widać;)
Soffi starałam się jak mogłam, on jest pocieniowany może tak na zdjęciu wyszło he he ;] Ale pazurki dość ciężkie.. ;/
I tak dziękuję za rady ;*
Tosiaczek nieraz tak wychodzi ;-) I tak wyszło super ;-) Na pewno przed wyglądały gorzej, a teraz zupełnie inna łapka ;-)
Przepraszam wcześniej wstawiłam tu zdjęcia swoich stóp, a nie widziałam osobnego wątku ..
butterfly dziękuje :love:
ciasteczko000 ślicznie wyszły Ci te pazurki ,i brawo za jakość zdjęć ,pięknie widać szczegóły :ok:
Marta, Zosia, Meg pazurki jak zwykle piękne:)
Kurde, takie ładne frenche to też sie pochwale jak raz na jakis czas jestem zadowolony..
grimman przepiękny czyścioszek :) :kwiatek:
ode mnie kokardki :)
http://images46.fotosik.pl/1314/2807bfb8cfb3fb3dmed.jpg
stefcia92, na uśmiechach to ja się może i nie znam, ale wzorek jest przeuroczy. Prosty, ale wygląda świetnie.
grimmen-super;)bardzo naturalnie.
Srefcia-bardzo ładne ;) fajny french
Oxpugea-Mi już brak sów na Twoje prace! cudwne;)
Opxugea, *zbiera szczękę z podłogi* Sama te wzorki malowałaś? o.O
a to moje z końca 2011r żelowe:)