Tak sobie oglądam wasze prace i.. są śliczne. Mam nadzieję, że kiedyś też się będę mogła pochwalić, bo póki co chyba nie ma co pokazywać pierwszej pracy :P
Printable View
Tak sobie oglądam wasze prace i.. są śliczne. Mam nadzieję, że kiedyś też się będę mogła pochwalić, bo póki co chyba nie ma co pokazywać pierwszej pracy :P
Marta powaliłaś mnie tym frenchem idealny w każdym calu :wow:
Marta cóż za piękny french:love:
MartaOsz ideał nic więcej dodawac nie trzeba :love:
French idealny, marzenie każdej kobiety:)
dziewczyny piękne frenche :D
Marta skończyły mi się podziękowania, ale Twój french jak zawsze jest idealny :)
Marta dla mnie boski :)
A tu mamusiowy :) Niestety foto troche okłamane :( eh... musze zaopatrzyć się w dobry aparat
http://images50.fotosik.pl/1375/5e7c14d430edc3d4m.jpg
pinusia6 ładniutki frenchos:) a ja mam problem z wyciągnięciem usmiechu mam pytanie lepiej wam najpierw nakładać kamuflarz a potem końcówke czy odwrotnie?
to z dzis:)
to jest to samo zdjecie tylko odwrócone :D:D
a wiec za duzo materiału, troszke grubiutkie są i bardziej uśmiechaj frenchaa bedzie ładnie
Marta french jest po prostu cudny:ok:
dianka a moze sprobuj namalować frencha w ksztalcie V (szewron) i później od środka przejechać do góry pierw z jednej, a później z drugiej strony.
natalia oczywiscie że tak zrobie być może sie uda i załapie wkońcu:)
Marta boski doskonały frenchyk!!
pinusia bardzo ładne kwiatuszki
u mnie takie aqru
Evelyn. slicznie strasznie podobaja mi sie te pierwsze takie suptelne i delikatne musze kiedys ja takie ponosic ;):love:
nie sa idealne ale i tak o niebo lepsze niz na poczatku :D
Malinka jak na tą długość to są fajne;)
Marta czyścioch jak zwykle:) cudo:)
Malinka ostatnie najładniejsze:)
Malinka podobaja mi sie ładny uśmiech, świetne zdobienia tylko pilnuj ilości nakładania masy i uwazaj aby nie wypiłowywać boczków ;)
pinusia6 Śliczne pazurki :D a strołki jakie ładniusie :*:*
Evelyn. Śliczne takie delikatne :)
linkamalinka ostatnie najbardziej mi wpadly w oko :D akurat na dzisiejszą okazje :D Super serducha ! :P
Evelyn te ostatnie mają super zdobienie, bardzo mi się podobają :)