Witam, miałam malą przerwę w robieniu pazurków ale zamierzam znów wziąść się do roboty. Pozdrawiam
Printable View
Witam, miałam malą przerwę w robieniu pazurków ale zamierzam znów wziąść się do roboty. Pozdrawiam
Witamy serdecznie:)
Witamy:):*
ja również przyłączam się do powitania naszych nowych forumowiczek :)
:kooffa::kooffa:
Witam serdecznie wszystkie nowe stylistki i pasjonatki :*
Witam wszystkie forumowiczki, Jestem Bebooczek. Mam 21 lat i stylizacją paznokci zajmuję się od grudnia 2007 roku ciągle doskonaląc umiejetnosci. Miło mi Was przywitac :przytul:
witam gorąco :kwiatek:
Hejka,
jestem Kasia, dziś dotarłam na to forum, jeszcze się w nim za bardzo nie odnalazłam ,ale mam nadzieję ,że mogę liczyć na waszą pomoc :)
pewnie że możesz :) hehe zawsze chętnie pomożemy :)
witamy :kooffa:
to ja sie przywitam
witam wszystkie panie
paznokcie robie sama sobie w domku i se je zalatwilam przez wlasna glupote
nieumiem jeszcze dobrze sie poruszac na forum
ale pomalu
Witam wszystkich,
nazywam się Ania mam 24 latka :) Nie mam jeszcze doświadczenia w pazurkach, ale mam zamiar coś zacząc działać w najbliższym czasie.:) Mam nadzieję, żę wrazie pytań i wątpliwości znajdzie się ktoś kto mi pomoże :) Pozdrawiam Ania
Witam wszystkie forumowiczki:)
Witam serdecznie.
witam witam witam:D:D
cześć wszystkim nowym osóbką :*
Witamy wszystkie nowe maniaczki pazurkow..:)
Witam
Mam na imię Kaśka i jestem z warszawy. Mam 2 córeczki: 11 i 6lat.^_^ Kurs skończyłam 5 lat temu i zajmowałam się pazurkami zawodowo tylko przez rok, potem ze względów osobistych niestety musiałam schować kuferek głęboko do szafy:(
Teraz wszystko mi się już pięknie ułożyło i znowu mogę robić to co lubię:)
Wyjęłam kuferek z szafy, uzupełniłam braki, dokupiłam nowości i na nowo zaczynam przygodę z pazurkami.^_^
Pozdrawiam
:kwiatek::kwiatek::kwiatek: WITAMY :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witamy Cie Kasiu..:)
Hej dziewczyny:) Kasiu 3mamy kciuki za Twą karierę:)
Witam wszystkich
Mam na imię Kaśka mam 27 lat i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona
Witamy, witamy! :)
witamy :kooffa:
Cześć dziewczyny!Nazywam się Magda,mam 25 lat,mieszkam w Gdańsku.Dopiero niedawno odkryłam że uwielbiam robić paznokcie akrylowe.Po kilku nieudanych próbach poszłam na kurs.
Witamy w gronie maniakow pazurkowych :D