Tusiavd - ładne pazurki, ale mogłaś zrobić podkładzik kamuflażem wtedy było by extra :)
Printable View
Tusiavd - ładne pazurki, ale mogłaś zrobić podkładzik kamuflażem wtedy było by extra :)
To jest myśl:) Masz przeogromną rację:skacze:
Dzięki, Dzięki, Dzięki:kwiatek:
tusiavd, oj tak, ogólnie zdobienie fajne, krzywa C rzeczywiście jakieś płaskie się wydają no i tips clear, ale dobrze, ze sama to zauważyłaś :)
dzisiejsze brokaciki, co prawda delikatne ale w końcu udało mi się namówić na coś innego niż frencz :cwaniak2:
Rozumiem, że pazurki wstawione po to żeby pokazać mi jak wygląda krzywa C <hihi> :ok:
Śliczne:cwaniak2:
Belunia świetne zdobienia i jak ich duzo. Te z ringami strasznie mi się spodobały
maboul super te brokaciki, faktycznie odskocznia od frencha
ja również, może to tak zabrzmiało :) wyćwiczysz, trening czyni mistrzem, zawsze sobie to powtarzam w chwilach zwątpienia :]
minimouse ten róż jest piękny, paznokcie bardzo mi się podobają.
Belunia- Strasznie lubię u Ciebie że masz taki wybór :D Aż nie wiem na co patrzeć
Bleeelunia ! przepiękne prace wstawiłaś ! jest co podziwiać ! :) :love:
tusiavd ładne zdobionko ! :) ale zgodzę się z kobitkami, że musisz poćwiczyć nad budową i nie dopuścić więcej do sytuacji w której przez tips clear będzie widoczny wolny brzeg pazurka , bo to nie wygląda ani ładnie, ani estetycznie :)
maboul śliczniutkie brokaciki :) uwielbiam takie świecidełka
na całe szczęście robiłam je sobie:P
ale też mi sie coś nie podobało z tymi tipsami kruca fix:)
Maboul - śliczne błyskotki :D
Belunia bardzo fajne pazurki ;) i podobaja mi sie wzorki;)
Belunia,Tusia ladne pazurki,a krzywa z czasem bedzie sama wychodzila heheh
a tu moje na szybko :)
http://images50.fotosik.pl/298/9e1e26c6cbcc919cmed.jpg
na szybko?? widać jakby były naprawdę dopieszczone:ok:
Sandra widzę że uśmiechy już coraz ładniejsze:) nie ma to jak dobre szkolenie:)
Justi prześliczne:)
tak na szybko sobie bo dla siebie nie mam zbytnio czasu ;(usmieszek by sie prosil o dopieszczenie :P
Justi - super te pazurki !!!!!!!!!!! ja bym cały dzień siedziała nad nimi i bym takich pięknych nie zrobiła :(
Justi przepiękny french. Ja to nawet powolutku takiego nie umiem :(
justi jeżeli to jest na szybko ! :wow::wow: To na "wolno" robisz arcydzieła ! bo te pazurki są na maxa wypasione ^_^
justi śliczne pazurki:ok:
Justi jakie śliczne są te pazurki, takie delikatniutkie !! Zakochałam się :love: :love: :love: