kasiunia bardzo ładne te pazurki :) :D
Printable View
kasiunia bardzo ładne te pazurki :) :D
łooo ja Cie.. jakie długie swoje miala :p
świetna robota ;)
Kaniusia0Jak nie te same dłonie.Swietnie:good:
dziękuje ;)
świetne metamorfozy :good:
Kaniusia wow! super, jestem pelna podziwu :D
super dziewczyny, co jedna to lepsza!!
ja wam pokaże kolorowe graslawce mojej Ani
z okazji jutrzejszych urodzin pozwoliła zaszaleć :P
minimouse-matko jaka znieksztalcona plytka, masakra. Dobra, rzetelna robota, wygladaja jak pazury
kasiunia-wowww jak czysto, swietnie
no wiec woszczur... klekne za chwile przed Toba, sluchaj czy to przypadkiem nie jest rozwiazanie dla tej Twojej Ani? Nie french, tylko Kolorowe pazury swietnie jej wyszczuplily te plytke i odciagnely uwage od tych biednych grubych paluszkow-brawo!
Iza - swietnie :D
Kura ma racje, zupelnie inaczej niz z frenchem :)
Ja tez sie podpisuje pod slowami Kury. O wiele smuklej wyglada plytka przy tym zdobieniu niz przy frenchu ;)
dziekuje Wam moje kobitki drogie... własnie jej też sie bardzo podobały nawet bardziej niż frenche więc może koniec moich (naszych) męczrni w szukani odpowiedniego "maskującego" zdobienia??
tylko pytanie czy Ania będzie \chciała nosić tego typu zdobienia cały czas?? bo ona uparta taka jak i ja ;P
Woszczur, pokaz jej co napisalysmy na forum, chyba ze nie wiesz ze ja tu wstawiasz... bo moja zadna nie wie, ze je wstawiam, ale pzesz zdobienia moga byc rozne, nie?
Chyba wazne jest aby walsnie tak od wolnego brzegu cos sie na nich dzialo i schodzily taka jakby lza do skorek, nosz po porostu swietna robota
Meczylam sie z nimi ponad 2 godziny. Ale mysle, ze efekt zadowalajacy. Klientka super zadowolona! (wiadomo, ktore przed a ktore po ;) )
http://img717.imageshack.us/img717/1981/cimg3504.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/6361/cimg3505.jpg
izago cudowna robota !! :wow::D
no dziewczyny, zaszalałyście
super te wasze metamorfozy
no i chyba ciezko sie napracowałyście
woszczurku miodzio:good::good::good: świetnie ten zworek pasuje do takich króciaczków :)
izago - kawał dobrej roboty!! świetnie sobie poradziłaś, ba rewelacyjnie ;P
Izago - ja się nie dziwie, że zadowolona, bo naprawdę różnica ogromna, świetna robota po prostu!
Też podpisuje się pod waszymi słowami, w odniesieniu do metamorfozy woszczura. Faktycznie cała dłoń wygląda lepiej. Ja myślę, że to nie tylko efekt zdobienia samego w sobie ale także tego jak one jest rozmieszczone, że tak powiem:) Nie od samych skórek aż po wolny brzeg, tylko przy skórkach jest trochę miejsca bez zdobienia - i ja myślę, że to jest strzał w 10! i połączenie zdobienia, które jest widoczne i jest na pierwszym planie i tego rozmieszczenia daje taki efekt!
Woszczur szacun!!!!!
o w morde, Izago rewelacja :D zupelnie nie te same pazury, nie ta dlon...szok, wielki szok :)
ja to tam ja ... ale izago to juz mistrzostwo świata poprostu
no zaparło mi dech!! pięknie
woszczurku, nie badz taka skromna bo tez bardzo dobra robote wykonałas- i to jeszcze w kolorze pazurki :D
Świetne metamorfozy dziewczyny :*
To jest konkretny przykład dla ludzi twierdzących: po co komu takie sztuczne pazury? Zdjęcia mówią same za siebie!! Jak by paznokcie i w ogóle całe dłonie wymienił:D
Brawo kochane :master:
Izagor 1 nie moge sie napatrzec co ty wyczarowalas!!!!
ta metamorfoza jest niesamowita :)
super sobie poradziłaś :) ja bym chyba nie dała rady
Podziekowania mi sie skonczyly wiec dziekuje Wam serdecznie wszystkim za mile komentarze! :przytul: