gratulacje nie ma to jak mieć już w ramionach swoje wyczekane maleństwo:przytul::jupi:
Printable View
gratulacje nie ma to jak mieć już w ramionach swoje wyczekane maleństwo:przytul::jupi:
aaaa poczulismy kopniaka razme a ja znow sie poryczalam :D
dzis lekarz zobaczymy ile to ustrojstwo waży hahaahha :D
Zyza to czekamy na zdjęcia Twojego duuuuuuużego kopacza ;P
zyzaaaa ale fajnie :) ja juz nie moge się doczekac tego uczucia :) ja sie poryczalam ja malenstwo mi machalo :D:D:D:D a smiechu ze szczescia to nie moglam uspokoic :D
bo to jest wspaniałe uczucie kiedy się czuje ruchy dziecka:love::love:
dwa razy tego doświadczyłam:):):)
no to jestesmy po wizycie:D
dziecko zdecydowanie na 99% chlopczyk nawet siuraczka było widac :D 475g znaczy sie prawie pol kilo :D nie to co mamusia +15 hihihi
i strasznie podobny kształtem buzi do tatusia :D
tylko doktorka sie smiala ze nos ma ladniejszy niz tatuś :D ze pewnie po mamusi
a w ogole mam mega doktorke, opowiadala nam ze ma kolege po fachu u ktorego kobiety sa tak spanikowane ze po wizycie zdarza sie im zapomnieć majtek... i doktor ma juz cala kolekcję :D a doktorka sie smieje bo u niej nitk jeszcze nic takiego nie porzucił :D
dostalismy tez pare probek i gazetek w prezencie :D i tatus sie doczekac nie mogl jak zobaczy stworzonko i zobaczył wierzgacza :D
ps. ale co mi sie za bezczelne babsko wepchnelo to myslalm ze jakem hormonami nabuzowan to babe rozniosę...
przyszla mloda dziewczyna i zapytala czy moze wejsc ze mna bo ona po receptę. ja sie zgodzilam ale po chwili przyszla stara prukwa i glosno i dobitnie mowi zeona teraz wchodzi bo ona tylko po recepte... pomyslalam ze po moim trupie szczegolnie ze czekalam juz 40min wypadaloby sie zapytac tego co wchodzi prawda?
to ta wyrwala sie jak klientka wyszla
moj Arek mowi - pani ma teraz wizytę?
ona - nie ja tylko po receptę
Arek - to poczeka sobie pani za drzwiami
ona dalej wlazi
ja - pani wybaczy skoro ja moglam poczekac 40 minut to pani 10 nie zbawi!!
ona wlazla i do doktorki zagaduje, zostawila ksiazeczki i wyszla...
wystarczyloby ze by sie spytała nie zrobilabym checy ale jak sie darla na pol korytarza na jaka cholere ona bedzie tu siedziec i kwitnąc to sie zagotowalam :D
jaki piękny brzusio!! no i jaki przystojniacha w środku ;) Gratuluję :*
PS. sa ludzie i parapety niestety.... zwłaszcza u lekarzy ech
Zyza, cudnie wygladasz z tym brzusiem :) piknie wrecz ;)
a chlop to CI rosie jak dab :D hehe chociaz ja powiem ze do Cibeie podobny haha
gratulacje :*
ja ide we wtorek do gina- bede miec fotki :D to sie wstawimy z brzucholem :)
zyza- jaki cudny brzusio:* no a w środku skarbuś też śliczny:kwiatek:
zyzaaaa jaki brzuszek !!!! sliczny ;) no i bobasek cudowny :D:D:D:D
zainspirowana Zyzą, postanowilismy sie tez pokazać :)
ja i Kubulek :)
20 tydzien i 2 dzień :)
waga 62kg - ok 2 na plusie ;)
ojej i Twoj brzuszek cudny:) baardzo poodbają mi się te piękne, zaokrąglone brzuszki z bobaskiem w srodku, ale nie mogę jeszcze mieć....buu
Zyza cudowny brzuszek i cudowny maluszek :love:
After ty chudzielcu tak pięknie wyglądasz z brzusiem :]
Zresztą wszystkie babeczki na tym forum pięknie wyglądają w ciąży-juz taki urok stylistek paznokci hi hi hi :cwaniak2::haha:
Zyza ale super synek :)
After i Zyza super brzuszki tylko pozazdroscic figur :skacze:
after sliczniuchny brzuch :) a tak z nowości u mnie ... dziś sie dowiedziałam jaki jest aktualny rozmiar biustu mego .... no dawać dawać :D która zgadnie ?? ;>
Basia, ja twierdze, że "Z" :D:D:D
after - piękny brzucholek :love:
och F to ja miałam przed :P a teraz moje kochane J ... masakra .... dlatego mi brzusia nie widac pewnie bo przez te cyce to sie przebic nie umie :D
hehe no ... jak tak dalej pojdzie to Z to bedzie pestka :D haha ... dobra nie smiac sie :P mam nadzieje ze po ciazy moj biust nie bedzie wygladal jak flak ... a jesli to zbieram kase na operacje i se zrobie :D
sliczne brzuszki!! cieszcie sie nimi puki mozecie :)
Basiu to gratuluje :) mi sie powiekszyly z A na az B :( a teraz mam spowrotem moje A :(
przy B to przynajmniej kregoslup nie boli i mozna biustonosz kupic na siebie ... a zeby taki J dostac to sie niezle trzeba natrudzic ... takze laski : MAŁE JEST PIĘKNE !! I WYGODNE I WOGOLE :)
zyza, after piekne brzuszki:)
fajne brzuchy;) to teraz tylko czekać na fotki dzieciaczków:P