Biedna Ziziz :przytul: zawsze sie musi Ciebie czepic jakieś chorubsko :*
Printable View
Biedna Ziziz :przytul: zawsze sie musi Ciebie czepic jakieś chorubsko :*
;(;(;( no już taki mój los.;(;(;(
ja Ci Zizi wspolczuje , ta grype to ja mialam ze 3 czy 4 razy , ale i tak Cie podziwiam ze na kompie jestes bo ja to normalnie padalam z nog,masakra!!
No a tak to wlasnie przed chwilka przeczytalam ze jest konkursik :skacze: ale mnie zdziwko wzielo ze sam french hehe
Zizi współczuje Ci :* wiem jak to jest.. dopadło mnie w Bożenarodzenie.. :/:
Dzidziuś mnie też zdziwiło ;P bede teraz siedzieć i ćwiczyć...
dzisiaj do fotografa musze iść zrobić zdjęcia na uczelnie...
a ja sobie klikam z alfa na gg,lukam w miedzy czasie na nk,i czekam na paczuszke od dobrej rady.No ten konkursik mnie zaskoczyl no ale fajnie ze wogle jakis jest:)
ja tez przeziebiona a moj maluszek to wogole chory na calego a jutro mam lot do polski,nie wiem jak damy rade
Kasiu dacie rade :)
ja wlasnie zdycham taka goraczka u mnie ze masakra!! obudzilam sie cala mokra tak slonce daje!!
lecimy w nocy wiec bedzie troche lepiej niz w goraczce
a ja wlasnie dopiero do was zasiadlam, po paru dniach nieobecnosci, mialam wirusa komputerze, koszmar, dla mnie internet to po prostu jak powietrze!!! zla bylam jak nie iem, teraz moje maluchy siestuja a ja staram sie nadrobic zalegloscii poczytac o czym pisaliscie!!!
ja troche pospalam,caly czas tylko zajmuje sie moim malcem
Kasiu napewno dacie rade ;) :*
ja właśnie nałożyłam sobie farbę na włosy i siedzę sobie na forum
Ja wróciłam z zakupów i pysznych gofrów z bita smietanką i świeżymi owocami mmm
Pominę pizzę i inne kaloryczne dania !:P
Czas na forum, czytanie gazetki w końcu kupiłam paznokcie i akademie:P
OTO FOTKI MOJEGO POKOIKU PO REMONCIE-tylko jeszcze z lekkim balaganem. dopiero biore sie za sprzatanie... :)
Załącznik 4655 Załącznik 4656 Załącznik 4657 Załącznik 4658
Pati ślicznie teraz u Ciebie :D A jaki łaaadny kolorek na ścianach ;]
super pokoik bardzo fajna masz posciel :) i fajne maskotki :D
kolorek pokoju jest swietny :)
mama to mi powiedziala ze patrzec nie moze bo kolor jest oczojebny czyli wg. jej slangu za bardzo intensywny.
aaa gdzie tam oczojebny :D normalny kolorek :)
seksiasty kolorek :]
ide się kłaść.. dobranoc :*
taki mrrry :D super wygląda.. i masz przekochanego hipopotama :love: śliczny jest!
ten hipcio to mojej siostry dostala od bylego chlopaka teraz sie wyprowadzila i nie chce go w nowym mieszkanku to ja sobie biedaczka przygarnelam :p niezly ma w paszczy schowek na papierosy hehe
Ja już jestem spakowana i ciacho na wyjazd też zrobione - 3 bit. Ciekawe jak będzie smakować. o 2:00 wyjazd, więc się nie idę spać.
Ja też już spakowany ale wyruszam dopiero jutro, prosto po pracy :)