ja zamierzam kupić zestaw do żelu ^^
robię co prawda paznokcie akrylowe ale za bardzo mi śmierdzi liquid
pokój wietrze potem cały dzień a mi nie dobrze od tego zapachu
dlatego chce przejść na żele ;d
Printable View
ja zamierzam kupić zestaw do żelu ^^
robię co prawda paznokcie akrylowe ale za bardzo mi śmierdzi liquid
pokój wietrze potem cały dzień a mi nie dobrze od tego zapachu
dlatego chce przejść na żele ;d
Jade ... ty buciaro jedna!! też bym chciała tyle butów na raz... podobaja mi sie te brązowe, tylko jak dla mnie to obczas za mały...
Jade dzizas ile butów:D
Milenka ja swoją muchówkę podlewam deszczówką:)
ja dzisiaj odkryłam że od 3 dni leży u męza w samochodzie :[ przesyłka z Fikus nails
żel nabłyszczający z polecenia Woszczura:D i kilka gratisów
tylko nie wiem dlaczego ten żel ma fioletową nalepkę a nie pomaranczową:/: musze sprawdzić czu to tylko nalepka czy jest jakaś róznica:huh:Załącznik 12867
a tu misiek Zuzia kupiony w Rossmanie z limitowanej serii Fundacji TVN:)Załącznik 12866
Tusia, moze lepiej ze w fioletowej naklejce bo pomaranczowa jak z apteki wygladala;) A misiu - zaaajefajnyyy!!!
hy hy:D to mnie pocieszyłas:];)uff
a co do tej muchołowki to ona nawet teraz w zime musi stac w wodzie??
woszczur oczywiscie:]:rolleyes:
milenka postaw ją w wieksza podstawke i podlewaj do podstawki to jest roslina która rośnie na bagnach wiec musi mieć wilgotne podłoże tu jest wiecej
owadozerne mucholowki - bio.binertia.com
drosera - Rośliny Mięsożerne | Dionaea muscipula
Allepaznokcie - paczka za 77 zeta, Tenne na allegro - podsumowanie - 60 zeta :glupek:
Jak dostane to wrzuce fotki
:o wow szoko przyszalałas:buja:
ja zakupiłam na allegro grę Formuła 1 2009 na PSP dla syna pod choinkę:D
Ja dla potfora matę grzejacą i masującą do auta.. :-x i bankuctwo:]
ja się nie odezwe :P chyba założymy coś w stylu AA pod nazwą CZZ (co za zakupoholiczki)
Moje weekendowe zakupki:)Jeszcze bylo kilka bluzeczek czarna,fioletowa,turkusowa ale takie proste wiec nie wstawiam.Kozaki dla corek,dla domu elektryczny pochlaniacz wilgoci i grzejniczek do lazienki bo tam zawsze zimno:)A te rozowe malenstwa to dla psiapsiolki bo spodziewa sie coreczki:)
a my z moim w tym roku bezstresowo- on dostał głośniki ja parafiniarke, i tak wyjeżdzamy na świeta więc bez sensu wozić ze sobą te rzeczy:)
Dzieki Jade za to ze sie dalaś zmolestować:* Kiecki swietne ale buty bosskiee:]
---------- Dodano o godzinie 17:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:01 ----------
no te papucie rozowe mnie powalily slodziachne!!
sie dziewuszk widze rozbryklayscie z zakupami :D ja czekam za parawnikiem jutro powinien przyjsc , jak bede miala czas to foto dam :D
Kupiłam sobie dzisiaj kuferek oczywiście na allegro bo ja często tam kupuję.
bardzo fajny ;)
Moje butki:P
Fajne buciki,tylko ja to jednak wole buty ze szpicami:)
mają bardzo fajny kolor ;) i ogólnie fason ładny ;)
bardzo fajne czemu nei jesteś w pełni zadowolona? to moje, takie jak chciałam, zimowe na maxa:) i baaardzo wygodne, jak w trampkach, czyli chyba obcasik jest akurat na mój wzrost
Bardzo fajne i pewnie ciepłe to dla mnie akurat bo ja straszny zmarźluch jestem a w nogi szczególnie
Świetne buciki babeczki!