ale extra!!!!!! czegos tak zaczepistego jeszcze nie widziałam:slina::love::woot:
Printable View
ale extra!!!!!! czegos tak zaczepistego jeszcze nie widziałam:slina::love::woot:
Dziekuje :kwiatek:
ale świetna fryzurka :slina: oryginalne
świetny :slina: a ja w końcu kupiłam sobie londe miodowy blond... i jestem ruda :huh: :P a szczególnie na odrostach
Rudzielec kosmos :D Swietnie to wyglada i wyglada tak jakby bylo specjalnie albo jakbys miala kosmyk czarnych dolozony - zdolna ciocia :) :ok:
Agus, pokaz sie :)
Aga pokazuj :cwaniak2:
Rudzielec ale bajer :slina: zdolna ciocia !
Dzisiaj już sie nie pokaże, bo mój aparat nie uchwyci koloru ale jutro postaram się pokazać :)
jeszcze raz dzieki;)
aga - ale ogolnie jest okej, czy zle ci z tym rudymi:D? czekamy na foty;)
tzn one aż takie rude nie są... kolor nie jest zły tylko chyba ja mam trudności z przyzwyczajeniem się... rzadko zmieniam kolor więc trudno mi sie przestawić :)
---------- Dodano o godzinie 20:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:39 ----------
aa i przypomniało mi się, że Rudzielec całkiem przypadkiem masz bardzo modne ostatnio "ombre hair" :D
Rudzielec szał normalnie z tym dobieranym francuzem :D :D ekstra !!
Rudzielec -> ja Tobie napisze tak: moja fryzjerka (siostra mojego chłopaka, dlatego mogę bez krępacji zapytać i cierpliwie odpowie :P),
jest po kursach jakiś cuda wianki ...
i jak jej powiedziałam, że z mojego ciemnego brązu chcę być tak ruda jak ona i powiedziałam,
że wiem że się nie da to spojrzała na mnie tak,
jakby mi ktoś powiedział, że obgryzionych paznokci nie da się przedłużyć :skacze:.
Więc generalnie powiedziała,
że kolor da się ściągnąć i żeby nie zniszczyć włosów,
to nałoży mi jakąś mieszankę jogurtową, żeby nie zniszczyć włosów.
Wiadomo, że i tak się niszczą, ale na moich włosach nie widać,
bo nadal zostają miękkie i "nie odstają", nie są popalone.
Także wszystkie moje wątpliwości, co do odbarwiania włosów zostały rozwiane :huh:
i wiem, że nawet jakbym chciała blond to myślę,
że 3 spotkania z fryzjerką i bym miała "platynkę" na głowie :skacze::skacze::skacze:
("powiedziała, powiedziałam, powiedziała, powiedziałam ..."
z językiem polskim to ja na bakier jak widać :P :P)
aga - ombre hair - pierwsze slysze, ale faktycznie moje kudły odpowiadają tym z fotek:D ale ja dziekuje za taki efekt:d tylko na warkoczach ladnie to wygląda, ale jak wyprostuje to porazka:D zbyt duza roznica:D
nanami - no to zazdroszcze Ci, ze masz kogos takiego do dyspozycji, tez bym tak chciala, a zwlaszcza bym wykozystywala do czesania:D no widzisz, Ty masz braz, to juz lepiej z brazu idzie zejsc niz z czerni farbowanej przez kilka lat tak jak ja mam.
spoko, spoko nie spieram się, może jutro się zapytam jak to jest z czarnymi włosami :P
Rudzielec, ale mimo wszystko Twoje włoski mi się podobają :kwiatek: !
spoko spoko w zadnym wypadku sie nie chce spierac ja operuje tylko informacjami od mojej fryzjerki i na tym sie opieram a jaka jest prawda to nie mam pojęcia;) no to cóż za problem walnać sobie rudziutki kolorek?;)
ja chciałam rude, ale do mnie ponoć nie będą pasować :P ale coś czuję, że moja przygoda z włosami i kolorami na tym się nie zakończy :D chciałabym przedłużyć :huh:
tak !!
ja tez bym chciała...oo marzy mi sie to, ale poki co, nie wiem.
dziewczęta :D teraz mam czekoladkę na głowie ;)
fajne są bo ciemniejsze o wiele czyli takie jak lubię :skacze:
foto będzie później :P
to czekamy na foto:)
Dziewczyny a co myślicie o tym żeby na jasnych moich włosach porobić sobie takie żarówiaste rude pasemka??
hmmm... mi sie jakoś to nie widzi...
Tez sobie jakos tego nie wybrazam...Blond z rudym jak dla mnie nie pasuja do siebie ;)
Ale kto co woli :)
Milenko a ja to widzę owszem, ale takie rude jedno grube pasmo z jednej strony :D
tylko to taka moja wizja, pytanie jak Ty się będziesz czuła w takich włoskach.
Jeśli myślisz, że dobrze, to czemu by nie spróbować? Jeśli będzie Tobie robił to ktoś doświadczony, to z takich rudych jest łatwo zejść znów do blondu.
Nie podoba mi się :P A gdyby tak te rudy był od spodu ?? :skacze::skacze::skacze:
rudzielec ale masz zaczepista fryzurke:ok::skacze::skacze::skacze:
Ja jestem blondi i farbuję sobie z lewej strony szeroką sekcję na czerwono, o taki sobie mały bajer. Prawa stronę mam lekko wygoloną, ale mogę ją zakrywać :D A tak to noszę bobka :skacze: tutaj ostatnia focia z weselicha
fajne - świetnie to wygląda!! super sztynka :ok: