w ankiecie też wpisałam że nie mam salonu itp. że chce przetestować bo szukam odpowiedniego dla siebie produktu ;) i nawet z datą urodzenia nie kłamałam :D bo po co..
Printable View
w ankiecie też wpisałam że nie mam salonu itp. że chce przetestować bo szukam odpowiedniego dla siebie produktu ;) i nawet z datą urodzenia nie kłamałam :D bo po co..
raz kozie smierc... wysłałam i ja ;P jak nie przyslą to trudno.. sprobowac zawsze mozna :P
a wiecie gdzie można dostać katalogi, plakaty etc??
probeczki z fenomenu:) fotki:
Dziewczyny wstawiam wam stronke z gotowym listem i adresami do renomowanych firm << Vademecum Freehunter'a >> nie czytalam wszystkich waszych postow tutaj mam nadzieje ze jestem pierwsza z ta stronka :D
juz gdzies to widziałam ale glowy nie daje ze na forum
Zrób tak jak ja - napisz na maila podanego jako kontakt, napisz, że nie pracujesz w salonie a chciałabyś spróbować pracy na ich produktach, bo słyszałaś wiele pozytywnych o nich opinii. Ja tak napisałam i dostałam:)
---------- Dodano o godzinie 20:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:56 ----------
Tu już było wcześniej podane www.GabrielleNails.pl - system żelowy, system akrylowy, ozdoby do panokci
Napisałam do nich i szybciutko wysłali.
ale oni mi nawet na meila nie odpisali...
masz takie samo szczescie jak ja :/:
mnie tez olewaja ze t6ak brzydko powiem:P
dziś odpisali z Gabrielle, że nie rozsyłaja niczego i przesłali mi tylko cennik meilem...
bluenails@poczta.pl
wyśla mi katalog:)
Darmowe próbki tu próbki ale tylko dla osób z certyfikatem
ja dostałam wczoraj katalogi i ulotki z Misterto Milano oraz kupa katalogów od Activ przyznam że bardzo ciekawe oferty mają .:D
to moje próbki z gn :P
http://i43.tinypic.com/a2rcza.jpg
Vizir.pl vizir
o też mi doszło teraz na poczte z vizira, a ja też wysłałam na próbki z fenomenu ciekawe czy dojda:) a dziewczyny nie wiecie co z rossnetem??
ja dosc czesto sprawdzam i NIIIIICCCCCCCCCCCC :(
no właśnie co oni zapomnieli o tym
mi po wypełnieniu ankiety i zatwierdzeniu wyświetla się takie coś
Dokładnie, ja dziś rano napisałam do nich maila (i wypełniłam również ankiete), że pracuję u siebie w domu i u klientek, że przeczytałam właśnie wiele pozytywnych opini na temat ich produktów i chciałabym je najpierw wypróbowac i odpisała mi pewna Pani, że cieszą się, że jestem zainteresowana ich produktami i że na dniach dostanę od nich próbki:skacze: także teraz czekam:skacze:
a czy przy odbiorze musiałaś płacic coś za przesyłke czy to już na ich koszt było?:P
Właśnie dostałam paczuszkę z Fenomen. Jestem zadowolona 5 pudrów akrylowych (biały, różowy, clear i kamuflaż) oraz primer i liquid.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::sk acze:
niech mi któraś powie jak ja mam dostac te próbeczki z Fenomenu bo ja nie kumata? :P
Na jaki adres wysłac, co mam napisac i o jaką ankiete Wam chodzi??? :lol:
help :D
Fenomen
ja uzupełniłam ankiete i osobno z kontaktów z ich strony wzięłam maila i napisałam, że chciałabym wypróbowac ich kosmetyki bla bla bla i od razu odpisała pewna Pani, że wyślą:D więc czekam:D
---------- Dodano o godzinie 14:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:59 ----------
a musiałaś płacic przy odbiorze za przesyłke czy za free?:D
za free przychodzi:)
uff, to super:D
Jestem ciekawa jak z ich jakością produktów, ponieważ ceny mają niziutkie^_^ np. PUDER AKRYLOWY PODSTAWOWY Fenomen Nails 7 g przezroczysty (clear) 12zł:D niech już wysyłają, musze to "obadac" haha:skacze: