2 próbki po 2 g :/ ale za to bardzo fajnie zapakowane :D
Printable View
Dzisiaj paczka z Forte Sweden i Multi Tabs. Z Forte Sweden dostałam dwie próbki kremu przeciw zmarszczkowego, 3 próbki kremu rozświetlającego i 4 próbki żelu 2w1 dla niemowląt od 1 dnia życia :) Z Multi Tabs dostałam dwie saszetki syropu.
daj linki do tych próbek
Ja wysyłałam do nich e-mail. A Forte Sweden mi nie odpisało i wysłało próbki Priorytetem! Byłam zdziwiona, że tak się postarali :P:ok:
tak ale z tymi probkami jest tak ze dostanie sie je ale za przesylke 18 zł trzeba zaplacic:P :)
Dostałam informację, że w streetcomie mają dużo pieluszek pampers do rozdania...wystarczy wypełnić ankietę. Do mnie już wysłali pieluszki, chusteczki oraz jakąś torbę:) Niby w ciągu tygodnia ma dojść.Ankieta o pieluszkach dla znajomych
ja wypełniłam ankeiete jakis czas temu i nic:(
Ja dziś dostałam maila, że wysłali, że w ciągu tygodnia powinna paczuszka być:)
Nie wiem czy było czy nie, ale podaje:
Wypróbuj bezpłatną próbkę środków TENA stosowanych w nietrzymaniu moczu u kobiet - TENA
Dzisiaj dostałam maila, że już wysłali kurierem więc jak tylko dojdzie to dam znać co tam przyszło:)
Przyszła mi próbka kawy ;D
mi tez przyszła probka kawy:D
do mnie ostatnio doszła kawa i ten syrop :D a mojemu chłopu przysłali jedna saszetke syropu i pluszakowy brelok :D całkiem sympatyczny stworek :D
a czy za te probki z multi tabs trzeba cos placic?bo tam na tej stronce cos pisze takiego: "GWARANCJA SMAKU I JAKOŚCI ALBO ZWROT PIENIĘDZY
FORMULARZ ZAMÓWIENIA 2 SZTUK PRÓBEK"
nic nie trzeba płacić :D
Dziś przyszły do mnie kosmetyki do testowania z Paese za 10zł :D Mam czarny tusz, puder brązujący i cienie które są rozwalone na wiór :/ No ale trudno :P
A do mnie jeszcze nie doszedł zestaw z Paese:(
Pieniądze wysłałam 01.02 i paczki nima.Wysłałam już 2 maile z upomnieniem i ostatnio napisali,że przesyłkę nadali 16.02,ale do dziś nie przyszła.
Ja to mam jakiegoś pecha do takich promocji :/:
Basiu ja ostatnio też długo czekałam, ale dostałam. Warto poczekać :* teraz jest na to taki szał jak kiedyś z próbkami Fenomen, więc pewnie nie nadążają z wysyłaniem, do tego poczta nawala
Witam:) dzisja dostałam mape Polski :D i kawe :)
Ja też dostałam mape:)
Po równym miesiącu doszedł do mnie zestaw Paese (kolorystyka w ogóle mi nie pasująca :()
http://images46.fotosik.pl/639/d9e55c6ec42948f2med.jpg
Basiu, a to ten zestaw za 20zł? przecież mogłaś tam wybrać zestaw :*
ja chetnie Basiu sie zamienie bo dostałam nr 3 i puder zdecydowanie za jasny:/:
Do mnie wczoraj przyszla mapa
BasiaPazderska - haha dokładnie moje kolorki ;)
ja dostałam wczoraj mape
Power Post LOVE kwiatek z doniczka
ja dostałam dzisiaj maske jeszcze z tej akcji pantene ale tylko 10 ml . :P
ja tez dostalam mapke. i drugi raz mi pantene przyslali:) a swoja droga cos cisza na rossnecie...
a ja odebralam paczke z paczkomatu:)
i co tam było w niej??
2 woreczki ziemi, doniczka w ksztalcie serca. nasionka bodajze trawy
Super madziulek :) ja czekam na paczuszkę:)
Ja tez czekam na tą paczuszka z in post :D
dziewczyny napiszcie mi szybko jak wyjąć tą paczke z paczkomatu?? bo byłam dziś i kompletnie nie potrafie tego zrobić...
Milenka tam pisze co masz po kolei zrobić. Na początku chyba trzeba swój numer telefonu wpisać, a potem ten kod, co Ci go sms wysłali :) Jeżeli dobrze pamiętam to tak się robiło :)
tyle że mi tam nie wchodzi taki długi numer... a trzeba wziąć paczke czy paczke promocyjną??