wszystkie sa piekne pazurki ;)
a to dzisiejsze u kobietki co pisalam wczesniej dziaciaczek na rączkach prawie 8miesięczny. takze łatwo nie bylo:(
Printable View
wszystkie sa piekne pazurki ;)
a to dzisiejsze u kobietki co pisalam wczesniej dziaciaczek na rączkach prawie 8miesięczny. takze łatwo nie bylo:(
Marta- jakie one są cudowne! takie zgrabne i delikatne!
marshall- tak jak juz inni pisali,ze juz polubiłes:D
Diamond-bardzo ładne wyszły;)
i mój frenchyk(troche mi się tu zdjecia rozmazują;()
DiamondShine Na pewno łatwo nie było, ale za to cudownie wyszly :*
MadaPP Idealnie :D:D i super kolorki cyrkoni :love: te najmniejsze cyrkonie jakiego są rozmiaru ?:)
Dziękuję:love: te najmniejsze to Swarovski Crystal SS3 - 1,4 mm:skacze:
magda PP fajny patent z tymi cyrkoniami, super efekt!
magdapp, diamondshine bardzo ładne i czyste frenczyki :wow:
A to inspiracja z internetu, klientka sobie znalazła ale ja troszkę je przerobiłam i dodałam elementy :P
http://images46.fotosik.pl/1371/46aa61b623449127med.jpg
zosia śliczne są i kolory super,muszę tez spróbowac:)
A to moje:P
Zdobienie miało być na konkurs Ślubny Nail Art, ale źle zinterpretowałam długość jednej formy, i się nie dostały:(
zosia_29 pazurki prześliczne, piękne zdobienie
dzidzia1987 co te pazurki tak lecą w dół, na kciukach to najbardziej widać, tak nie może byc, poza tym jak na taka długość tunel za płaski, nie obraź się, ale musisz jeszcze popracować nad podstawami
a bo ty pewnie na tipsie robiłaś, więc lepiej spróbuj zrobic na formie pazurki, bo te na tipsie nie wygladają dobrze
Diamond może łatwo nie było, ale po pazurkach wcale tego nie widać :) bardzo ładne :)
MagdaPP śliczne, piękny kształt i z tymi cyrkoniami boskie :)
Zosia idziesz jak burza, boska praca :love:
Dzidzia całkowicie się zgadzam z malinową troszkę pracy Cię czeka, bo chęci masz duże :D
Zosia cudne połączenie kolorków bardzo mi się podoba :) Chętnie bym takie ponosiła :D
Dziękuje dziewczynki :D Pinusia to zapraszam do Gołdapi :)
Marta boskie :love: wszystkie Twoje prace mają w sobie taką lekkość pędzla ach też tak chcę robić paznokcie ;(
MartaOSz - prześliczne frenche
migdałowe bardzo, bardzo mi się podobają
az nabrałam ochoty na taka stylizację :)
MartaOsz - tradycyjnie u Ciebie idealnie :skacze:
Zosia - śliczne to szare zdobienie akrylem i oczywiście całość cudna
Marta obie stylizacje cudne, czyściutkie dla mnie idealne, ale oczywiście najbardziej podobają mi się migdałki, bo ja kocham ten kształt :ok:
MartaOSz jakie cudne te frenche, jak zwykle zresztą , wszystkie żele używasz z silcare, a biały to który konkretnie? do budowy też używasz no name violet czy tylko na szkielet?
delikatny french
Marta-Jak zawsze idealne french,idealny usmiech,budowa i piekne zdobienie.
Dziewczyny dziekuje :* jednak mi dalej cos w nich nie pasuje
Kandzik mam nadzieje że sie nie obrazisz ale ja bym troche jeszcze masy z nich sciagneła bo sa najzwyczajniej grubiutkie no i podstawa boki do podpiłowania
Kandzik190 ładny uśmiech ale troszkę bym je zwęziła:)
tak tak paznokcie były robione ponad rok temu :) dzieki za uwagi :)
zosia_29 zaaszalałaś. Fajny pomysł na french:)