MartaOsz cudne ja uwielbiam prosty frencz i delikatne zdobienie a ty wykonałaś go perfekcyjnie:)
Printable View
MartaOsz cudne ja uwielbiam prosty frencz i delikatne zdobienie a ty wykonałaś go perfekcyjnie:)
MartaOSz jak zawsze piękna , czysta i dopracowana praca - po prostu:cwaniak2:
Piękne te Wasze prace :love:
Ewciamikusia - śliczne zdobienie, uwielbiam malowane kropeczki (bo tylko to ewentualnie potrafię namalować:leze:)
Aż mi wstyd pokazać te moje wczorajsze wypociny, zażelowane naturalki, drugie pazurki w życiu tej koleżanki, poprzednie robiłam jej 5 tygodni temu i nic się nie uszczerbiło ani nie zapowietrzyło (żałuję że nie zrobiłam foty), i jestem z tego wyniku dumna :skacze: przynajmniej z tego, bo french wczoraj kompletnie mi nie szedł :/: tak to wyszło,a co pośmiejcie się :haha: dodam, że zdobienie na życzenie
Kasiulka a dlaczego mamy się śmiać ? Według mnie french zrobiłaś bardzo ładny ,kształt i uśmiech bardzo mi się podoba :ok:
stylizacje Marty Osz zwalają z nóg..:)
Kasiulka81 już wiele razy to pisałam uwielbiam migdałki a w twoim wykonaniu są śliczne:ok:
dokładnie tak jak Nysza napisała, pazurki dumnie prezentować, zrobiłaś kasiulka81 ogromne postępy, brawo!
kasiulka- zdobienie faktycznie jakieś takie niemrawe ale frencz jest rewelacyjny, równiutki i śliczny :)
Zosia przesliczne,naprawde
dzidzia bardzomi sie podobaja,na moj slub nawet by mi pasowaly :)
Dziękuję Wam za tak miłe i pozytywne opinie, skoro tak mówicie to pewnie i tak jest bo Wy się przecież na tym znacie :skacze: Bardzo mi miło :kwiatek:
duzo ladnych prac....
MartaOsz.... uwielbiam Twoja kreske... Twoje prace sa czysciutkie dopracowane i taaaaakie blyszczace:) extra
Gagos - piękne prace :ok:
Gagos te pierwsze pięknie ozdobione ,a te drugie dla mnie idealne ;długość ,kształt, uśmiech i zdobienie :ok:
Zwykły frenchyk z oklepanymi już różyczkami :P
http://img593.imageshack.us/img593/6421/img4905001.jpg
Uploaded with ImageShack.us
amorek ale za to jak pięknie wykonane te różyczki!! całość extra:ok:
u mnie o taki sobie
Evelyn bardzo ładne :) Ja bym pewnie bardziej uśmiechnęła frencha, ale ja to już tak mam :D
Evelyn. czy mi sie wydaje czy te frenche są nie równe? moze tylko tak foto je zniekształciło:) ale ogólnie ładnie i delikatnie :)
amorek przez ciebie mam ochote na french a tak go nie lubię :P
amorek śliczny ten migdałowy french
a oklepany różyczki są jak żywe :kwiatek:
Amorek - śliczny french i różyczki zjawiskowe :ok:
Evelyn - cudownie jak zawsze :D
amorek zakochałam się w tych paznokciach ,różyczki przepiękne i kształt taki jaki lubię ,brawo:love:
Evelyn śliczny french ,brawo:ok:
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny każdej z osobna :kwiatek: Ostatnio znowu zaczęła mnie cieszyć ta praca :love: