pluszku... fajny ten twój pluszak:]
a mój kotek już w niedzielę pierwszy raz wychodził i je samodzielnie:]
więc w tą niedzielę, która będzie będę mogła wziąć go do domku:mml::tany::tany2:
kupiłam dziś kuwetkę z filtrem, żwirek i miseczki... jeszcze tylko jedzonko... nie wiem czy kupić może to mleko specjalne dla kotów...?? w końcu on maleńki jest... dziewczyny nie orientujecie się czy w zoologicznym można kupić coś na pchły i odrobaczenie dla takiego kociaczka??
18-10-2011, 20:37
rudzia1985
Odp: nasze zwierzaczki :)
Na pchly to jakis szampon, ewentualnie jakis spray owadobojczy, czasami sa tez proszki ale na odrobaczenie to musisz sie wybrac to weterynarza :)
Zanim kupisz mleko to zapytaj lekarza. Ja tez kupilam takie dla szczeniat specjalnie ale okazalo sie, ze pic nie moze, odrazu sucha karme kazal...
18-10-2011, 20:47
diamentowa21
xxxlobixxx - super piesio jest tak identyczny do mojego szkockiego arystokraty:D Obecnie szukam dla niego panienki w celu reprodukcji , ale niestety nie mogę znalezć:(
19-10-2011, 08:21
Evelyn.
dzięki rudzia... szampon to nie, bo nie chcę go kąpielą stresować (wiem, że nie wolno obróżek na takie maleństwa) więc stawiam na proszek:) a właśnie a propos weterynarza... jakie szczepienia są niezbędne dla kota??
19-10-2011, 08:48
Emilia B.
Evelyn w książeczce powinno wszystko być :) jak z koteckami to nie wiem bo same psiesy mam :)
oto fotograficzne efekty naszej ostatniej zabawy :D haha Załącznik 47517Załącznik 47518
A to mój najnowszy nabytek , spadł sobie z sufitu kiedy spał i coś sobie zrobił ze skrzydłem szkoda mi go było wyrzucić bo i tak by zdechł to sobie go przygarnęłam, mało mi palca nie odgryzł ale czego nie robi się dla zwierząt mój Wiesio tadam!!!:haha:
19-10-2011, 10:56
Emilia B.
łożesz ty ale Wiesio ma uzębienie fiu fiu to sie dopiero nazywa domowe zwierzątko :haha: kot,szczur i papuzka w jednym hehe :D
ma taka śmieszną mordkę przez która wygląda jakby wciąż się uśmiechał, no i ogolnie jest bardzo wesoly i do wszyskich milo nastawiony :D:D:D
19-10-2011, 11:46
DiamondShine
ana cudny ! ;)
19-10-2011, 16:48
samaron
niee no Wiesio jest meegaa :D
19-10-2011, 17:09
rudzia1985
Emilia, pierwsza fota mnie powalila :lol: Super mordka :P
Wiesio - jak z horroru, uwazaj bys sie w wampira nie zamienila przez ugryzienie takim zebiskami :P
19-10-2011, 18:09
milenka_olsztyn
Nie no wiesio jaki agresor:) ale mega jest:)
Ania słodki pieseczek:):)
19-10-2011, 20:45
kochanaa
Cytat:
Napisał Evelyn.
nie wiem czy kupić może to mleko specjalne dla kotów...??
Odradzam ;) Ja kupiłam z wiskasa specjalnie dla koteczka a ten mrówkojad mały nie chciał pić ! :P I potem sie dowiedziałam, że ono też niezbyt dobrze wpływa na kota ( tak mi mój weterynarz powiedział) ^_^
19-10-2011, 20:49
Evelyn.
ktoś napisał o książce, ale ten kotek to dachowiec więc takowej nie posiada(ewentualnie, może u weterynarza przy szczepieniach chyba się taką kupuje... już nie pamiętam, bo kota miałam 16-e lat, a już 2 lata jak odszedł, więc 1-y raz u weter. 18 lat temu byłam...
Milenka strasznie ci dziękuję:] kochana jesteś:*
i tobie kochana też dziękuję:kwiatek: małaMi, anażaba słodziaki ci wasi przyjaciele:)
20-10-2011, 08:43
kath82
Matko Kasandra co Ty żeś pod dach przygarnęła:wow:. Kiedyś miałam takiego na strychu, ale o połowę mniejszego i na szczęście już się nie ruszał:P.
Dziewczyny piękne macie te zwierzaczki:love:.
20-10-2011, 08:53
Emilia B.
Mała Mi hehe jaka poza :haha:
Aniu no cudny jest - taki poczciwy :D
20-10-2011, 09:15
kasandra262
nie mam już Wieśka kot mi go dziś zjadł normalnie szok poszłam dać mu papu a okazało się że to on został pokarmem :leze:
20-10-2011, 10:13
milenka_olsztyn
Jeśli o mleko dla kotów chodzi to mój pies je uwielbia :D
20-10-2011, 16:25
wercia
Tutaj moj Dudus malutki ;)
Ja jak z nim wychodze to na innej smyczy ale moj genialny maz kupil sobie smycz jak na wilka...:leze:
20-10-2011, 16:28
wercia
Strasznie chcialabym miec kotka :( ale moj nie zbyt przepada z kotami a ja to kociara wrecz ;( ciezko jest przekonac rzeznika ehm:(:( ale takiego Wiesia to tez bym przygarnela :wow::wow::wow:
20-10-2011, 18:51
Evelyn.
Cytat:
Napisał kasandra262
nie mam już Wieśka kot mi go dziś zjadł normalnie szok poszłam dać mu papu a okazało się że to on został pokarmem :leze:
Kasi... to może i lepiej... tylko żeby się chłopak nie struł....
20-10-2011, 22:43
andźka
chcialam sie pochwalic moim psiurkiem, jeszcze jest przy mamusi bo ma dopiero 4 tygodnie, nazywa sie ToTo i jest to buldog francuski:love::love::love:, juz sie nie moge go doczekac :skacze: to ten jasny z czarna mordką:] Załącznik 47638