Hi hi hi chyba jestem zmęczona, bo piszę jak down:skacze:
Printable View
nie przesadzaj :) zauważyem tylko jeden błąd stylistyczny :P a też jestem zmęczony i właśnie idę lulku
Do zobaczenia :papa:
Pati zajefajny pokoik,posciel super tez na taka choruje a ze teraz jest promocja wiec w sobote sobie chyba kupie bo bede po wyplacie:)Ivonna milej podrozy:)
Nie dziękuję Jade, bo trochę się obawiam jazdy. Jeszcze nocą nie jechalam.
Bedzie dobrze zobaczysz:)
niedawno zjadłam paróweczki ze srem :P a teraz wcinam Big Milka... nie ma to jak sie najadać na noc:huh:
A ja nie wytrzymałam i spróbowałam ciacho. Jest super!!
widze, że nie jestem sama hihi:) smacznego :)
---------- Dodano o godzinie 01:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:22 ----------
i udanej podróży i urlopu:)
A Wy nie spicie o.O!
A ja maniacze i męczę się z plikami :P
ja wlasnie skonczylam klientke i zaraz nastpna.. nie chce mi sie robic bo taka duchota jest ze masakra i jeszcze siedze na jednym posladdku bo nie wytrzymalam i poszlam wczoraj na solarium po tym jak w sklepie zobaczylam siebie w lusterku -wygladalam jak smierc biala jak sciana!! a teraz jestem bordowa!! bylam na 6 minutek i Pani mnie nie uprzedzila ze chyba nowe lampy sa...
ajjj Dzidzia :P
a ja sobie poszłam na dwór po sałate w staniku i bokserkach( bo gorąco z resztą na wsi mieszkam to co sie bede krepować :P) i jechał sobie rowerzysta i tak sie gapił, ale minął ogrodzenie i już nic nie widział...ja patrze a on specjalnie sie wrócił i jedzie z powrotem w drugą strone i zanowu sie gapi :lol:
hahaha Miminko masz adoratora ihihih
---------- Dodano o godzinie 12:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:06 ----------
idem sobie horrora obejrzec :D:D:D :*:*:*
a ja włśnie odebrałam jedną partie nakrętek. i czekam na kolejną dostawe.:skacze::skacze::skacze:
a ja rozbrajam na porcyjki pół świniaka i ćwiartkę byczka bo dostaliśmy w ch***j mięsiwa... ale nałog jest nałogiem więc z rekami uwalonymi po łokcie w mięsie musiałąm sprawdzić co się u was dzieje:P
A ja mam tutaj dostęp do sieci i właśnie usiadłam po długiej wędrówce górskiej (jakieś 20km)
no i bardzo dobrze ze masz dostep :skacze: nic Cie nie ominie i nie zostawisz nas na tak długo :D
a ja skonczylam robic nozki i teraz na 18 uzupelnienie... jutro to sie chyba wykoncze mam 2 uzupelnienia i 3 pary tipsow plus manicure... caly dzien bede pilowac mam nadzieje ze nie bedzie tak goraco jak dzis bo chyba sie przy tym pilowanku roztopie!!
ja przed chwila wrocilam do domku,jestem bardzo zmeczona,maly juz spi,ja nie mam czasu sie polozyc,ale padam
ja tu tylko na chwilunie ale musialam wlezc ;P juz od 10 robie masakra a tu zaraz kolejna klientka , dobrze ze zakupilam witraczek wczoraj bo bym przy tym pilowaniu dzis padla...
hehehheh... dobrze zrobiłas.. ja jak sobie piłowalam to siódme poty mnie zalewały...
zjadlam z obiadek:D i piluje paznokcie:D
a ja troche sprzatam,chlodze sie wiatrakiem,no i odpoczywam po nieprzespanej nocy w samolocie,masakra,zamowilam w pazurku towar i nie dostalam,oni twierdza ze ktos odebral i teraz nie wiem co zrobic?
a ja wlasnie wrocilam z miasta, w koncu zalatwilam sobie praktyki na 10 salonow ktore odwiedzilam tylko w jednym przyjmowali praktykantki, normalnie tak sie ciesze ze mi sie udalo tymbardziej ze chcialam je zrobic jak najwczesniej.
a ja prawie że umieram z bólu przez moje pęcherze.... ;(
ah.. a ja mam dzisiaj jakiś zły dzień :( mój optymizm i pozytywne myślenie mnie opuściło :( mam nadzieje że forum mnie podniesie na duchu :D
Madziu :kooffa: mam nadzieję, że już lepiej ?:*
a ja zrobiłam sobie frenczyk na stopach, już prawie spakowana i jutro nad jeziorko wyruszam :) :jupi: