Ja lubię zajmować się stopami, w przyszłości chciałabym zrobić sobie szkolenie z podologii zresztą po pracy jako asystentka stomatologiczna i widoku tego, co ludzie mogą mieć w jamie ustnej stopy mnie nie obrzydzają :D:D
Printable View
Ja lubię zajmować się stopami, w przyszłości chciałabym zrobić sobie szkolenie z podologii zresztą po pracy jako asystentka stomatologiczna i widoku tego, co ludzie mogą mieć w jamie ustnej stopy mnie nie obrzydzają :D:D
kolejny dom wariatow na moich :)
:D a takie zwykłe:)
Sindi,zwykłe ale ładnie zrobione i śliczny kolorek :)
Sindi faktycznie kolorek super
i ode mnie,na ostatnim to zwykly lakier,jeszcze byl mokry wiec bez oliwki ;)
kaka80 bardzo ładnie stópki
Moje, fioletowo- złote one stroke plus złoty brokat :)
Patrycja - prześliczne pazurki :love: normalnie oczu oderwać nie mogę :ok:
:jupi: baaaaardzo dziękuje :*
Patrycja piękne pazurki :)
A to zwykły lakier takie małe próbowanki :)
Pati śliczny komplecik... :)
guska... fajne to cieniowanie :ok:
Wogole pieknie zdobione pazureczki u stop u wszystkich :D
a tu kilka moich zwyklaków:
Kilerka - no niezłe mi zwyklaki :wow: super !!!!! :ok:
Guska - świetne cieniowanie :D
Kilerka-jakie sliczne kolorki!
do raczek hybrydowych takie o to stópki
Kilerka świetne zdobienia stópek,takie nietuzinkowe :)
Zyza bardzo ładne malowanki ;)
ode mnie żelowe-mleczne z farbkami
Ciekawe zdobienia dziewczyny, a oto moja klasyka:
żelowe
Zyza Ira - Powalające szkoda że ja nie umiem się na tyle schylić żeby na swoich coć namalować :/
Iraa ja też chce umieć takie kwiatuchy! :o
A to coś ode mnie:
http://imageshack.us/a/img805/449/p1170935.jpg
http://imageshack.us/a/img834/760/p1170945.jpg
Iraa kwiatuchy piekne... wymiatają :D
ciasteczko000 fajniusie stópki... ja nie lubię akurat czarnego na stopach ale ten sliczny slodki kwiatuszek przełamuje moją niechęc... razem bardzo ladnie sie komponuje :ok:
a co do schylania sie przy stopkach to tez mam podobny pomysl heheh... albo nie wygodnie albo łapy się trzęsą.. albo wyobraznia przegania umiejętnosci... :leze: i wtedy rozne "cuda" powstają :skacze:
Iraa kwiatuszki śliczne. Mimo ciemnego koloru, są bardzo subtelne jak dla mnie:)
Ten French to mój drugi który robiłam na stopach, pierwszy zrobiłam sobie :)
Na dzień dzisiejszy paznokcie są już ładne, wtedy nie miałam jak wyprowadzić kształtu na dużych paznokciach, a ciocia ciacha na okrągło :/ No i trochę pojęcia brakowało też :D
A tu zestaw czerwonych hybryd które robiłam ostatnio koleżance :)
ale piekne stopy te z czerwonymi pazurkami, obled :D
ja lubię ćwieki :)
cudowny kolorek :) piekne
wilczuś a ,,ćwieki" na Twoich stopach to zwykły bulion czy coś innego?
to nie bulion , to : Czapeczki metalowe półperły (bombki) cza14 srebrne błyszczące (małe) :: dobrarada
Jakoś wcześniej na to nie wpadłam, przyznaję się bez bicia :)
No to teraz możesz wypróbować kazdy paznokiec wyjdzie idealnie naprawdę super efekt końcowy :)
też troszkę przeciągam żelem na opuczek palca i potem przy opracowaniu jest równiutki wolny brzeg :)
To się ciesz,że takie miałaś bo my w szkole robiłyśmy tylko na sobie,każda miała te stópki wymuskane,że niewiele było do roboty,mieliśmy iść do domu kombatanta aby się nauczyć jakieś bardziej problematyczne nóżki robić ale tak jak wszystkie kursy w cosinusie skończyło się na gadaniu i nic nie było.A teraz jak widzę w lecie jakie niektórzy ludzie stopy mają :wow: tobym się chyba bała to ruszyć.A gdzie robiłaś te kursy i w jakiej cenie? I co było? Klamry,omega?
akryl na stopach do kompletu :)
Śliczne są :)
śliczny komplecik :) a cóż to za czerwony?
sliczne są czarne :) lubie ciemne kolory :)
Ten czerwony to akryl z Harmony z drobinkami :)
dzisiejszy żelowy
Śliczne te frenche i kwiatki akrylowe:)