Klikasz na odbierz paczke podajesz numer telefonu i jak dostałas smsa to na samym koncu smsa jest napisany kod odbioru jest on 6-cio cyfrowy
Mój chłopak własnie ode mnie dostał paczuszke z in post ale ją sobie przygarnełam :D
Printable View
Klikasz na odbierz paczke podajesz numer telefonu i jak dostałas smsa to na samym koncu smsa jest napisany kod odbioru jest on 6-cio cyfrowy
Mój chłopak własnie ode mnie dostał paczuszke z in post ale ją sobie przygarnełam :D
Aga, mam ten sam plan co Ty :D tylko muszę jeszcze poczekać aż paczka przyjdzie, bo chwilowo wstrzmali wysyłki....
Dostałam jeee !!
moja paczuszka :d
ooo fajowe :D
ja swoją też już odebrałam:)
tez bym chciała niestety najblizszy paczkomat mam hektar hektar od siebie;(
moj serduszkowy ogrodek juz powolutku zaczyn cos wypuszczac z nasionek :D
hm.. a jak to jest.. jesli wpisze meila osoby obdarowanej to do niej cos przychodzi na meila od razu? I czy jak ja wysle ze swojego meila to na ten moj przysyłaja jakies powiadomienie albo cos? Jak to działa dokladnie?
a mi juz trawka puscila:)
tak do niej by wybrala sobie paczkomat
a na twoj dadza ci wiadomosc jak odbierzesz ze twoj znajomy odebral paczke..
aa no to super :) Dziekuję :*
Zamowiłam.. ciekawie kiedy dojdzie :)
Moja trawka już urosła bardzo duża :)
moja tez juz jest taka nieczego sobie :)
A do mnie dopiero trawka dotarła po prawie 2 tyg. :d pochwalcie sie swojimi trawkami jakie już dorodne macie :D:D:D
mi ostatnio przyszły probki kawy Douwe Exberts. a dzisiaj probki karmy z royal canin:)
ja dziś odebrałam paczuszkę z paczkomatu:)
No takkk .. A ja czekam na moją paczuszkę z inpost ;) Wczoraj dostałam od nich e-maila .. Z prośbą o wybranie paczkomatu :) :skacze:
pochwale się moim trawiastym serduszkiem :D kwiatuszki tez tam gdzies powolutku rosną :skacze: takie niby nic a cieszy :)
ja jutro jade odebrac :cwaniak2:
A ja nadal czekam ;(;(;(
a ja moja trawke zapomnialam odebraccc ;(
Ja wczoraj odebrałam:)
ale moze jest jeszcze czas? przysłali Ci sms-a 'przypominajacego' ? ze masz jeszcze 24 godziny na jej odebranie? jak nie odebrałas w ogole w przeciagu tych 3 dni, to ta paczke chyba zawożą gdzieś do jakiegos oddziały i w przeciagu 14 dni mozna to jeszcze odebrac.. o ile sie nie myle.. musisz poczytac tam bo juz nie pamietam :huh:
Czekałam chyba miesiąc, już myślałam, że nie dostanę, a tu proszę: dzisiaj dostałam Cafe Prima Pinezja 50g :D
MisteroMilano
tipsy misteromilano
Ja muszę się zarejestrować by dostać te próbki ?
Tak, trzeba się zarejestrować i napisać PW do administratora, a potem trzeba wpłacić 5zł za przesyłkę (?!) Wie ktoś ile wogóle jest tych tipsów tunelowych w tych próbkach? Czy wpłata tych 5zł ma sens?
oo nie doczytałam sie ze trzeba wpłacic 5 zł ;]
swoja droga uwielbiam okreslenie 'DARMOWE PRÓBKI' a później jak sie poczyta to trzeba zapłacic :)
Napisał mi administrator, że po zaksięgowaniu wpłaty w wysokości 5zł za przesyłkę zostaną wysłane "bezpłatne" próbki heh
Jeszcze czekam na info ile tych tipsów jest w tej bezpłatnej próbce;)
---------- Dodano o godzinie 15:56 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:36 ----------
Jest 20 sztuk tipsów w tej bezpłatnej próbce za 5zł;)
a wie kto ile tych tipsów jest normalnie i w jakiej cenie
dziewczynki wiecie może co się dzieje z rossmanem bo w ogóle paczek nie dają:/
Czarnyaniol 250 sztuk za 42,90,-
---------- Dodano o godzinie 17:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:06 ----------
Czyli lepiej jest kupić całe opakowanie, bo wyjdzie Cie 0,17gr za 1 sztukę, a przy zamówieniu darmowej próbki jeden tips będzie kosztował 0,25gr.
Tak myślałam, że 20 sztuk będzie. Ja się skusiłam na to :D a te 5 zł to za przesyłeczkę :)
Oj no niby tak, ale tipsy dają za darmo, a za przesyłkę trzeba płacić :D o :D
Dostałam już te tipsy :)
dziewczyny nie przesadzajcie ... placicie tylko za przesylke ... a poza tym bez kupowania calej paczki mozecie zobaczyc jakos tipsow . a normalnie zeby zobaczyc jakosc musialybyscie zaplacic za przesykle i dodatkowo za tipsy . a moze chcialybyscie cala paczke jako probke i jeszcze zeby ktos wam doplacil za to ze zamowicie ... nie no masakra .
basiu nikt nie mówi o całym opakowaniu poprostu idea bepłatnej próbki jest taka z sie nic nie płaci i o to tylko chodzilo...a to czy sie płaci za przesyłke za pakowanie opakowanie czy za próbke to juz inny temat...dla przykładu ja dostaje darmowa bizuterie i opłacam tylko przesyłkę 15zl jak sie nie wyrobie w terminie mam kolejne 15 do zapłacenia dodatkowo ostatnio mozna było zamówic bransoletke ale akuku 12zł ''za przesyłke''tą samą ...zapakowane w siateczkowy woreczek i koperte...
kolejny przykład
ja mam na sprzedaż fimo...moge wysłac darmowa próbkę 10 opakowan (100 szt) i pokrywasz tylko koszt przesyłki 7zł...nie skusisz sie? wkoncu darmowa próbka :D
Właśnie i jak te tipsy?