Akme sliczny pierwszy raz... mam wrazenie ze jednak kamuflazyk troche przeswituje :)
Choclejt jak zwykle miodzio :*
Paula ;) bardzo pomysłowe
moj kolejny frenchol
Printable View
Akme sliczny pierwszy raz... mam wrazenie ze jednak kamuflazyk troche przeswituje :)
Choclejt jak zwykle miodzio :*
Paula ;) bardzo pomysłowe
moj kolejny frenchol
Zyza śliczne pazurki estetyczne, dopracowane i bardzo fajnie kwiatki ci wychodzą :)
zyza bardzo podobają mi się takie frenche ,nie za długie delikatnie ozdobione ,idealne:love: ,a różyczki zrobiłaś cudowne
Zyza śliczny czysty i równiutki frenczyk :love: Kwiatki są cudowne ! ;)
a to dzisiejszej czyścioch stalej klientki ;)
Bardzo ładny:):)
DiamondShine - fajnisty ten czyścioch :ok:
A tutaj pazurki mojej mamy, kształt, zdobienie i szpiczasty french na życzenie, średnio mi się podoba, kwiatków nam brakło więc na małych musiałyśmy pokombinować:P Średnio mi się podobają bo nie mogła ich dopiłować tak jak by to trzeba było, ponieważ mamie się coś dziwnego ze skórkami dzieje, a mianowicie zamiast pękać (co się często nam zdarza) skórki jej się tak dziwnie rozwarstwiają a nawet strzępią :/: czy powodem może być podwyższony poziom cukru u mojej mamy?????? Gdzie konkretnie mogę o tym poczytać kochane i powiedzcie jak jej pomóc, bo ten środkowy paluch prawej ręki to jest nawet dziwnie nadpeknięty po boku dlatego i niedopiłowałam go. Tak to wyszło, skórki natłuszczone do zdjęcia więc problemu nie widać, ale w Święta zrobię fotę nienabłyszczonych skórek i Wam pokażę.
Podpowiedzcie coś kochane :kwiatek::kwiatek:
Zyza piekny frenczyk a jakie kwiatki milusie ^_^,
Choco, po prostu idealny frenczyk...Powiedz mi z jakich produktow zrobilas ten frenczyk?
Kasiu a mama nie ma takich skórek po zimie?? może po prostu powinna porobić jakieś kuracje domowe?nawilżanie itp?? http://forum.wzorki.info/paznokcie-n...-paznokci.html poczytaj tutaj może coś znajdziesz:) mi te jak coś zaczyna robić się ze skórkami to robię akcje nawilżanie i domowe maseczki:D osobiście polecam z żółtka oliwy z oliwek i cytryny;)) i tradycyjnie olejek rycynowy-nakłądam wacikiem i robię mini masaż:)
No trochę prześwituje, też to widziałam. Muszę albo zaopatrzyć się w coś bardziej kryjącego, albo nieco grubszą warstewkę nakładać.
kasiulka81 - pytaj później tu -> http://forum.wzorki.info/pomoc-pytan...-tematach.html :)
ja zrobiłam taki na konkurs do "paznokci"...ale nie przyjęli do druku:placz:
Same piekne prace :ok:
Evelyn jeśli do ślubnego to może były za długie? Jak dobrze pamiętam tam miało być zdobienie salonowe....
Ewelinko piękne !! Zgadzam się z Zosią, na pewno były za długie ! :)
Evelyn. piękny frenchyk moje też się nie dostały, a to one
moje tęz sie nie ukaża :)
Zyzka, a dlaczego nie ? :huh: Co im sie nie podobalo, ze nie przyjeli ?
Tylko nie pisz, ze za dlugie...
Ewelina, moze wyslij do jakiejs gazetki jak beda zbierac zdobienia bo one sa bardzo ladne :)
no i moje ślubne :D też się nie dostały :D ale to wiedziałam już od początku :D
dziewczynki piekne konkursówki, a gdzie sa wyniki:o??
No właśnie wyników i ja nigdzie nie znalazłam...
dziewczyny ale piękne frenche , szkoda że nie przyjęli Waszych prac ,bo naprawdę bardzo ładne :ok:
Evelyn-piekne!!
Evelyn - piękne pazurki :ok: szkoda, że się nie udało:/: ale cieszę się, że przynajmniej nam je mogłaś pokazać :skacze:
Lirene - świetna praca i super ten kolorek :ok:
wyniki beda w gazetce :)
Rudzia ja tam nie narzekam... cos innego mojego autorstwa ukaże się i to w big formacie :)
Evelyn mi tez wydaje sie ze za długie... ale nie zmienia faktu że sa sliczne :)
Lirene ponosiłabym takie :love:
Tekila za mało slubne tak mi sie wydaje :) zdobienie:ok: