Elegancko i tyle!:P
Printable View
Elegancko i tyle!:P
męczący dla mnie dzień wczorajszy załatwianie papierów do kredytu potem zakupy i robilam znajomej pazurki koniecznie chciala biało czerwone ... stwierdziłam że sie nie nadaje do tego ze musze odpuścic co najmniej na pol roku przerwe zrobic cieżko mi z dzidzia w brzuszku wysiedziec tyle czasu w jednym miejscu ... wiec to chyba moje ostatnie pazurki czekam na opinie ;pp
a ja dzis robilam mojej stałej klientki pazurki.
Pazurki na tipsie, z kamuflażem. Pazurki naturalne były obgryzione, skórki twarde i przerośnięte, ale jakoś się udalo :)
i moje dzisiajesze, spadek formy totalny, dopadło mnie już zmęczenie i nawet nie widzę, że coś jest nie tak, dopiero na fotkach wyłapuję błędy :( masakra jakaś totalna, znajoma była zadowolona, ja niby też, ale teraz już mniej :(
no niestety boczki zepsuły efekt tych czyscioszkow ;)
Każdy ma czasem gorszy dzień;) Glowa do góry!
Ja dziś wymodzilam na zamówienie - neonowy pink ze zdobieniem a`la tatoo
http://i1091.photobucket.com/albums/...olada/neon.jpg
Chocolata :) pięknie :) bardzo mi się podobają
DiamondShine Coraz większe postępy robisz :) Bardzo lubię Twoje frenche :D Zawsze czyste i perfekcyjne :love:
Chocolata Śliczności :)
Kala- super french, ahhh ten róż i kwiatki :love:
Karolinka - świetnie Ci to wyszło z tą dzidzią w brzuszku:ok:i ciekawe zdobienie
DiamondShine - kolejny piękny french :D
Zuzaneczka - super praca :)
Souki - i tak wyszło ładnie, mimo tego zmęczenia i jak to mówisz "błędów", jest OK, bardzo dobrze, że zdajesz sobie z nich sprawę, to połowa sukcesu, drugą połowę sukcesu osiągniesz jak odpoczniesz :ok:
Chocolata - śliczne zdobienie i całość, a kolor cudowny :yess:
karolinka pięknie wykonane i extra ozdobione!!
diamond piękne czyściochy:kwiatek:
souki niestety te boczki...a tak piękne!!
choco doskonałe:ok:
ja mam ostatnio pecha do szerokich mikrusów;(2 i 3 zdjęcie... nr 1 to tips tunelowy
wszystkie wasze prace dziewczyny są świetne!
Diamond - super french :)
Zuzaneczka - świetny czyścioch :)
Chocolata - super kolor jak i zdobienie:)
Evelyn - bardzo podobają mi się kwiatuszki!!
Evelyn zdobienie w pierwszych bardzo mi się podoba:)
Evelyn 1 zdobienie jest przesliczne
Wlasnie ja tez na nim zarzucilam dluzej oko :D
Ciekawe jakby wygladalo w innym kolorze brokatu, hmmm > Poza tym piekne pazurki :ok:
Evelyn - piękne prace :ok: a te pierwsze :love: podzielam zdanie przedmówczyń :skacze:
dziękuje każdej z osobna za miłe komentarze ;) dzisiaj też miałam klientkę koleżankę. Niestety jakość zdjęcia niezadowalająca jest . ale za to klientka bardzo zadowolona ;) dopiero teraz skonczylam paznokcie robić.
Diamond kto nie byłby zadowolony z takiej stylizacji ? :love: Kolejne cudne pazurki ! :*
Diamond śliczne pazurki,ale koleżanka ma cuuudownie długą i smukłą płytkę,tylko pozazdrościć :P
dziekuje wam ;*
Iraa oj tak plytke ma mega dluga i super jedynie to ma przebarwienia i rozdwajaja sie jej paznokcie, wiem ze uzywa odzywek ale nie wiem co jej polecic?
jej, ile piękności tutaj :slina:
DiamondShine - Cudne pazurki robisz to i klientki zadowolone :skacze:
I znów mam zaległości.Tyle pięknych frenczy że nie sposób wszystkich po kolei oceniac więc pisze ogólnie.Wszystkie śliczne
Ja ostatnio robiłam pazurki i wszystkie na naturalsach .Oto kilka frenczy