Witam serdecznie. Nazywam się Aśka. Od roku zajmuje się stylizacją paznokci a od 2miesięcy jestem po kursie sty.paz. Dziękuję za zaproszenie pozdrawiam
Printable View
Witam serdecznie. Nazywam się Aśka. Od roku zajmuje się stylizacją paznokci a od 2miesięcy jestem po kursie sty.paz. Dziękuję za zaproszenie pozdrawiam
Witamy was serdecznie :uklon:
Witam wszystkich :kwiatek:
Jestem podpatrującym samoukiem, zajmuję się pazurkami od roku, robię głównie żele i raczej jako przyjemną formę odstresowania się po pracy zawodowej niż zarobku. Najczęściej i najchętniej zdobię malując własnoręcznie płytkę w różne wzorki, zajmuje to dużo czasu, ale też daje więcej satysfakcji ;). Może kiedyś zrobię certyfikat, chwilowo brak mi czasu...pozdrawiam wszystkich:papa:
ja takze witam wszystkie nowe osobki
Witam serdecznie wszystkim jestem tu na forum 1 raz , dziękuję bardzo za zaproszęnie, jest mi niezmiernie miło, myslę że jest tak wspaniale jak na forum Dobrejrady., choć jestem samoukiem i nie mam jeszcze dużo pojęcia o tipsach ale cały czas ćwiczę
Witam wszystkich, fajnie, ze takie Forum jest. Zajmuje sie paznokciami od prawie pieciu lat, wymiana doswiadczen pewnie sie przyda :)
pozdrawiam adrianna
Również się cieszę że powstało takie forum specjalnie dla nas :)
helołl heloł :P
nie dodałam że paznokciami zajmuje sie od 8 lat,miło że można podzielić sie swoimi doświadczeniami z innymi. Pozdrawiam
Witam i dziekuję za zaproszenie :) Jestem początkująca, a stylizacja paznokci to moje hobby, w którym się zakochałam ;) Bardzo fajnie, że powstają tego typu fora, gdzie można zasięgać rad od bardziej doświadczonych stylistek oraz w miłej atmosferze wypowiadać swoje opinie o innych pracach i udoskonalać swoje błędy ;) pozdrawiam serdecznie :)))
Wiatam Was wszystkich i mam nadzieję, że miło spędzimy czas na tym forum;)
Witam wszystkich!!!^_^ Paznokciami zajmuję sie od roku, choć pierwszy kurs robiłam w 2004 roku, fantastyczną sprawą jest to że mogę robić to co sprawia mi ogromną przyjemność i jeszcze zarabiać w ten sposób pieniążki:) Pozdrawiam wszystkie maniaczki pazurkowe!! :)
Witam Drogie Panie :) z tej strony wita Was Katinka internetowi znana bardziej jako russet ^^ stylizacja paznokci... no cóż. nie mam kursu, ani nawet swojego sprzętu. Jednakże bardzo lubię tworzyć swoje własne abstrakcje lakierowe na paznokciach a od czasu do czasu machnąć metodą żelową u przyjaciółki :)(:
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki i dziękuję za zaproszenie :) Mam nadzieję że będzie nam się tu dobrze pisało :P Pozdrawiam ;]
Wiat mserdecznie wszystkich mam na imię Ola
Hej mam na imie Gośka,stylizacją paznokci zajmuje sie od 5 lat:D
Witam wszystkich gorąco<przytul>
Witam wszystkich ja dopiero zaczynam robić pazurki ale najpierw sobie by się nauczyć. WITAM!!!!
Witam, jestem stylistką paznokci od 7 lat, ale obecnie nie pracuje bo jestem w 9 miesiacu ciazy:) Brakuje mi juz pracy no i moich klientek:) Mam nadzieje ze to forum nie pozwoli mi zapomniec "jak to sie robi";)
Witajcie :)
hej :))
dostałam cynka na meila o tym forum.
paznokciami zajmuję się od wakacji ale właśnie tak jak Artlia tylko sobie albo znajomym tnz. cioci, koleżanką, mamie.
dzięki za wiadomość i pozdrawiam :)
Witamy solenizantkę :happybday:
Hej
nie lubie o sobie mowić wiec jak ktos ciekaw
czarnyaniol121
pozdrawiam:*
witam serdecznie wszystkich:macham:
miło że mogłam do was dołączyć
pozdrawiam serdecznie:ok:
witam i ja ;-) też nie zajmuję się paznokciami zawodowo, studiuję zupełnie inny kierunek ;-) ale zdobienie to jedna z moich ulubionych rozrywek- jeszcze wielu rzeczy nie potrafię, dlatego mam nadzieję, że na tym forum znajdę odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania dotyczące paznokci ;-)
Dzieńdoberek dziewuszki !
Dziekuje za zaproszenie, mam nadzieje . że znajde czas żeby czasem coś tu naskorobać;)