Dziewczyny świetne prace, cuda robicie
mała_czarna88 powalające ;)
Printable View
Dziewczyny świetne prace, cuda robicie
mała_czarna88 powalające ;)
Śliczne praca :)
Fajna alternatywa dla frencha :)
Dziewczyny bardzo fajne prace takie delikatne ,
:)
piękne prace, a to moje ostatnie dzieło
http://img524.imageshack.us/img524/961/img7705.jpg
dziewczyny bardzo fajne prace :)
czarna a w tym czarnym frenchu motylki to naklejki??
---------- Dodano o godzinie 09:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:33 ----------
French żelowy na formie :)
http://i189.photobucket.com/albums/z...urkiOlucji.jpg
ale zdolniachy z was...... jeszcze mi daleko do was :D
to i ja wstawie pare moich :):)
Hej. Jestem tu nowa:) Cieszę się że w końcu znalazłam stronkę tak miłą i przyjazną. Zdobieniem paznokci zajmuje się od jakiś 2,5 lat, a od roku bawię się żelami tylko kurcze jakoś nie wpadłam na to aby je fotografować:) Nie mam żadnych szkoleń ani kursów po prostu jak każda kobitka lubię malować paznokcie. Z tego co tu widzę wszystkie pazurki są takie piękne i profesjonalnie wykonane. Dołączę dwa zdjęcia, które przypadkiem zrobiłam jakiś czas temu. Jedne są naturalne tylko pomalowane, a drugie to tipsy żelowe. Mogła by jakaś profesjonalistka ocenić te moje wypociny?? =) :skacze:
Te pomalowane pazurki są bardzo ładne,ale żelowe są sporo do spiłowania boczki bo robią się spódniczki ;)
Dzięki=) Nie ma to jak fachowa opinia:) A czy one później nie będą jakieś nie foremne lub nie daj Boże cienkie i będą się łamały na końcach lub coś takiego? A do spiłowania tzn że sam tips czy już z żelem?
a to mój ostatni,a zarazem pierwszy z białą końcówką który mi w miarę wyszedł frenchyk,ale wiem że jeszcze muszę nad nim dużo pracować :)
bardzo mi się podoba. taki deliaktny ale bardzo efektowny
To są moje pierwsze zdobienia.pierwsze to gotowy tips french i akryl,a drugie też z gotowych tipsów french ale żelowe:P
a to wczorajszy frenczyk po przestudiowaniu tego forum ;) czyli jak zakładać formę itd.. ;) dzięki :* bo wygląda teraz duuużo lepiej (wg.mnie)
takie małe przed, w trakcie i po :) formy może nie przyklejone aż tak dokładnie jak chciałam ale jedną ręką trudno to zrobić prawidłowo...
No i całkiem fajnie.
a tu obie łapki bo dopiero dziś zrobiona druga ;) a podoba się wam cover z sypkich cieni do oczu?? :]
śliczne :) a te romby (diamenty) ak przyczepiłaś? na klej??
sliczne mi tez sie podobaja
położyłam normalnie na żel, żadnych ozdób jeszcze nie przyklejałam na klej :) choś myślę że materiały czy siatki to chyba trzeba będzie ale jeszcze nie startuję w tej kategorii ;)
Iwka postaraj sie rozjasnić cover. Jest jakby za żółty.
mala_czarna88 :) dzięki za podpowiedź ale to taka podróbka covera (żel z sypkim cieniem do powiek) na fotce trochę widać na środkowym palcu u prawej ręki już fajniej wygląda :) cieniej położony...
Kilka moich prac :]
Jak je oceniacie? Musze czesciej robic fotki klientka. Tylko ze zawsze mi to wyleci z glowy i przypomina mi sie kiedy klientki juz u mnie dawno nie ma ;(