przeczytaj sobie temat o formach zobaczysz że ci się uda:) zroluj ją to bedzie dobrze
27-01-2010, 20:49
pinusia6
Odp: Rekonstrukcja paznokci obgryzionych
Cytat:
Napisał asia
przeczytaj sobie temat o formach zobaczysz że ci się uda:) zroluj ją to bedzie dobrze
Dogłębnie ją przeczytałam :) Bardzo dziękuję :) Jutro siostre pomaltretuje i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Asiu bardzo dziękuję :):*
01-02-2010, 00:35
vmajkav
Odp: Jak przedłużać obryzane paznokcie?
Ja takie mam- masakra :/ Przyzwyczajenie z dzieciństwa jeszcze nie minęło :/
01-02-2010, 07:22
cudzilo
dziewczyny błagam nie obgryzajcie paznokci a jak macie dzieci to robcie wszystko zeby tego nie robiły. deformacji płytki nie da sie cofnac:(
01-02-2010, 14:53
_kasiunia_4
sama coś o tym wiem..
obgryzałam 15 lat a teraz jak patrze na swoją płytkę to ach..
aż płakać się chce jest w takim stanie że szok..
mimo że od ok 8 miesięcy nie gryze to dalej jest cieniutka słaba no jak papierek mimo odżywek i witamin.
03-02-2010, 18:38
ewek206
ostatnio tez mialam klientke ktora dzwonila zeby sie umowic i pytala czy umie robic na paznokciach obgryzionych odrazu odpowiedzialalm ze tak nie zastanawiajac sie nad tym :] pozniej zaczelam myslec jak ja jej przełuze te pazurki skoro nei wiem jak sie do tego zabrac. oczywiscie przeszukałam tutaj cale forum zeby sie doiwedziec ciekawych rzeczy:] przedłuzam pazurki na tipsach poniewaz z forma nei moge sobei poradzic zawsze pozpstaje mi to wolne miejsce pod spodem:/wiec przyszla moja klientka i jej paznokcie byly w oplakanym stanie : faktycznie obgryzione paznokcie! i skorki strasznei zaniedbane. miałam nei lada wyczyn zeby sobei z tym poradzic. postanowilam ze skroce kieszonke jak najbardziej zeby mozna bylo przykleic tipsa. wiec tak wszystkie zrobiłam, przedłuzyłam łożysko kamuflażem i zrobiłam lekka koncówke z brokatu fioletowego:] klientka zadowolona:]
04-02-2010, 09:39
syiwka
najwazniejsze ze klientka zadowolona:) pokaze wam pare moich prac na ogryzkach , wszystkie robbione na formie bo ogolnie to nie lubie tpsow;) Załącznik 15629
zgadzam się z poprzedniczka cudne te rekonstrukcje
04-02-2010, 19:46
syiwka
:przytul:dzieki dziewczyny:)ja to mam pecha , duzo mam wlasnie takich paznokci , no ale co , trzeba zrobic , najwazniejsze zeby klientce sie podobalo:skacze:
najgorsze sa takie pazurki ktore sa obgryzione w prostej lini, trzeba wtedy dokladnie przyciac forme a to czasami jest czasochlonne:)
04-02-2010, 22:01
pa_pi1
Syiwka świetna robota :wow: rewelacyjna odmiana
05-02-2010, 09:11
kobietazpazurem
syiwka jak sama wesz jestes genialna w tym co robisz :)
05-02-2010, 15:17
pa_pi1
Może się komuś przyda :)
05-02-2010, 16:19
syiwka
suuper , naprawde sie przyda , swietna metamorfoza, ale miala troche roboty z tymipazurkami, okropne byly!!!
06-02-2010, 13:03
AgUsia950
syiwka, tworzysz cuda. :D
17-03-2010, 16:36
hassi
Syiwka, Twoje metamorfozy są ładniejsze. Bo na tych wyszły klientce straszne łopaty..;/
Moja przyjaciołka ma takie ogryzki i ciagle mnie molestuje bym jej zrobila, ale zawsze odmawialam bo nie wiedziałam jak i nie chcialam by byla potem niezadowolona a glupio przytakiwala glowa ze wszystko jest ok. Ale juz się z nią umówiłam i bede na niej ćwiczyć. Kiedyś wreszcie trzeba sie nauczyc i lepiej na psiapsiółce niż na obcej klientce która obsmaruje nas potem na pół miasta..
Dziekuje Wam dziewczyny za wszystkie materialu, baardzo duzo się dowiedziałam, a na ile skorzystałam... hehe to wam pokaze wkrótce, mam nadzieje ze jakoś to wyjdzie :)
18-03-2010, 21:25
Zuuzaneczka
Syiwka udowodniłaś że nawet najgorsze paznokcie mogą stać się piękne ^_^ wielkie brawa za te metamorfozy! W takim przypadku trzeba zdać się na profesjonalistkę, nie na pseudostylistkę, która nie ma pojęcia o kamuflażu czy optycznym wyszczupleniu płytki :/:
21-03-2010, 19:15
kobietazpazurem
pseudostylistka moze tylko pogorszyc stan takich paznokci
19-04-2010, 13:57
meja
To ja wrzucę też moja rekonstrukcję ..płytka byla obgryziona do połowy macierzy. Rekonstrukcja akrylem cover , końcówka - muszla:)
19-04-2010, 14:03
Emilia B.
ładne :) szkoda ze nie ma fotki przed ;)
19-04-2010, 14:07
Tuskaaa
Kiedyś zrobiłam koleżance na formie właśnie pazurki bo miała wygryzione prawie całe , po dwóch dniach zadzwoniła i powiedziała że nudziło jej się w szkole i je zgryzła :cisza::cisza:. Myślałam że ja ukatrupię :P
19-04-2010, 14:09
meja
Cytat:
Napisał Emilia B.
ładne :) szkoda ze nie ma fotki przed ;)
Zawsze zapominam :cisza: Poprawię się:)
I dziękuję:)
01-05-2010, 12:56
Zuuzaneczka
Pazurki nie tyle obgryzione (paznokcie u stóp jakoś mi nie smakują haha :D) co bardzo łamliwe i słabe... Mam z nimi duży kłopot :placz: jednego palucha musiałam przedłużyć na formie (!) drugiego tylko nadlałam żelem, na to czerwony lakier.
01-05-2010, 19:18
xsunnyolciax
zdolniara :)
02-05-2010, 10:49
Emilia B.
ten poprawiany wyszedł ślicznie :) taki kwadracik- to i drugi mogłaś odrazu na kwadrat zrobić ;) to już wogóle miodzio by było :)