pięknie!! a mi się podziękowania skończyły :(
Printable View
pięknie!! a mi się podziękowania skończyły :(
Woszczurku, mam taki sam tylko od DR z drewnianą rączką i wydaje mi sie ze jest do malowania za sztywny:-/ Ten co masz ma włosie naturalne czy sztuczne?
agusia_pa przepięknie!! a ja dziś znowu zabiorę się za ćwiczenia...:)
nie wiem włąsnie ale jak dla mnie jest bardzo elastyczny. miałam już 6 pędzli i w końcu sie znalazł. kiedyś miałam taki sam z tej samej "kolekcji" ale nie skośny tylko prosty i nie nadawał sie... skośny jest super... tylko jeszcze musze ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć :D
dziewczynki, myślicie, ze te pędzelki do malowania kwiatków beda dobre??
Simply.Pędzelki do zdobień-6szt ŻEL, AKRYL-TIPS (723593563) - Aukcje internetowe Allegro
albo te
***Pędzelki komplet do żelu i zdobień farbkami (726683465) - Aukcje internetowe Allegro
????
Pięknie dziewczyny !! :respekt:
!! WSZYSTKIE SUPER !!
Obiecałam że wstawie reszte ale niestety.. nie tak szybko :( komputer mi nie działa... a na laptopie nic nie mam i nawet nie pamietam skąd tamte rzeczy sciągałam...
te malowane kwaitki sa cudownee:)
Simply.Pędzelki do zdobień-6szt ŻEL, AKRYL-TIPS (723593563) - Aukcje internetowe Allegro te to chyba ma nieszkam, ablo któraś z nas, bo kojarzy mi się rączka jak wrzuciła tutka z kwiatkami
***Pędzelki komplet do żelu i zdobień farbkami (726683465) - Aukcje internetowe Allegro
???? a takie mam ja tylko ze srebrną raczką
myślę że oba te komplety są ok
Ja kupiłam taki zestaw pędzelków na ebay'u
eBay.ie: 12x Designer Pen Nail Art Brush Painting Dotting Tool (item 270441827967 end time 11-Oct-09 11:04:26 BST)
Jest ich 12 szt i też za jakieś 18 zł a przesyłka za free :skacze: nie dzoszły jeszcze ( za jakiś tydzień będą ) ale warto sprawdzać e bay bo tańszy i ma niezłe oferty :)
cudowne te kwiaty:* mamy prawdziwe artystki na forum:kwiatek:
Agusia twoje kwiatuszki sa boskie...
Woszczur i Nieszkam wasze tez sa sliczne... tez bym chciala tak malowac
A mi nie wychodzi dziewczyny co moge robic zle jesli zamaczam w farbce jeden koniuszek i w innym kolorze drugi koniuszek i na papierku jak maluje prosto sa dwa kolorki a jak tylko chce namalowac kwiatka i robic takie zawijaski to mi sie robi jedna wielka plama i nie wyglada jak cieniowany kolor tylko jeden jakis i zadnych ksztaltow nie widac:/ i ciagle to samo:porazka:
mi też mniejwięcej wydaje mi się że to kwestia wprawy, bo za którymś tam już fajniej to wyglądało
piękne sa te wasze kwiatuszki :):) ja tak sie napaliłąm ze ide dzisiaj do sklepu dla plastyków po farbki i moze na weekendzie znajde czas wieczorem zeby coś pobazgrolić bo jak bym w dzień chciała to by bym miała asystentkę która strasznie lubi robić to co jak czyli moja czteroletnia córcia:)
boze dziewczyny a ja znowu oszalalam,dostalam wreszcie dzisiaj uteskniona 9 czesc DVD tej slynnej Sereditskiej Lilji!!!!!!!!!!!!!!
i jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!no i stwierdzilam ze to moje cchinskie malowanie to do bani,i bede szukac kursu,nawet i 5-cio dniowego ale ja musze sie tak nauczyc malowac!!!!!!!!!
a tu macie prosze jej gotowe prace wlasnie z tej DVD!!!!!!!
no po prostu boskie!!!!!!!!!!
zestawik fajny tylko ja kurna nie wiem jak zamawiać na tym e-bayu;(;(
donna faktycznie cudne te prace i te cieniowania boskie po prostu ja tam tylko pomarzyć mogę że kiedyś tak namaluje .I kurna szkoda że jest tak mała ilość wręcz śladowa dziewczyn-klientek które chcą coś innego jak french:(
donna już skończyłam podziękowania, ale są bajeczne!! a ten turkus, cóż za kolor..
Jeśli chodzi o pędzelek, to dla mnie dobry jest z naturalnego włosia, mam taki jeden od DR, zwykły do żelu 6, bo te z kompletu do zdobień są niestety za sztywne.
Teraz planuję zakup płaskiego do żelu naturalka, ale mniejszego, i z nieco krótszym włosiem.
musisz się Słonko zalogować jak na Allegro
www.ebay.pl
Aukcje są wystawione po angielsku więc w wyszukiwarce też wpisuj angielskie słowa :) ponad to musisz mieć konto na Pay Pal'u ;)
Zbankrutuje przez was:P teraz musze zrobić zakupy na ebayu :P
Bo kurde kupiłam u dr zestaw pędzelków do zdobień ale jest beznadziejny ale to tak beznadziejny1!!! po 1 użyciu mam miotły z pędzelków... ;/
A takowe?
Zestaw 5 pędzelków do żelu UV ZEBRA :: dobrarada
A ja mam pytanko jak w nie właściwe miejsce to mnie opitolcie:skacze::skacze:
A mianowicie,czy są jakieś farbki w takim jakby korektorze?gdzieś o nich czytałam ale nie wiem czy dobrze kojarzę ,chodzi mi i te wszystkie kontury i te zawijaski bo mnie za chiny nic tymi i pędzelkiem nie chce wyjść.
no wlasnie tez jestem ciekawa tak jak te linery co taka igielka sie maluje ... o znalazlam cos takiego
Farbki do zdobień 3D super kolory... Szczecin (744058408) - Aukcje internetowe Allegro
te tez fajne tylko ze lakiery
ENS Liner, rapitograf, lakier do zdobień paznokci (735960278) - Aukcje internetowe Allegro
ale ich nie uzywalam wiec niewiem jak sie maluje;)