bo klientki może myślą że to wypada, że się niszczą naturalne od tego ... szczerze to ja mam swoje ładne i też bym się bała zrobić... :)
wszystko wynika z niewiedzy!!
Printable View
bo klientki może myślą że to wypada, że się niszczą naturalne od tego ... szczerze to ja mam swoje ładne i też bym się bała zrobić... :)
wszystko wynika z niewiedzy!!
A od dawna przedłużasz rzęsy?
Bo niektórzy nie chcą iść bo się boja ze za krotko robisz, inni nasluchali sie moze ze od tego rzesy wypadaja hehe, czasem znajda sie tacy nawet :p itp. Najbardziej przyciągniesz ich jak będziesz nie dosc ze miała na sobie (ale żeby był mega efekt) i jak przyjdą się spytać o zabieg opowiesz im jak to wygląda i jak się dba o takie rzęsy, daj np. dodatkowo ulotkę o plusach przedłużania rzęs.
Ale jesli dobrze przedluzasz rzeski to tylko staraj sie dobrze rozreklamowac tak jak kobitki pisza. Ceny sa wysokie wiec ty napewno nie powinnas spuszczac. Ja sama myslalam nad zestawem, ale wiem ze jednak ludzi bym nie miala na to.
Z czasem na pewno znajdziesz klientele.
kochane a ile kosztuje tai zestaw do przedłużania rzęs?
Ja skonczyłam kurs prawie rok temu, za kurs płaciłam 2500 zł razem z zestawem startowym. na allegro raczej bałabym sie kupywac takich rzeczy,więc odradzam. Do tej pory robiłam rodzinie, znajomym,ale klientkom niewielu- dopiero cztery byłyz tego dwie stałe. Ale to moja wina,bo sie nie reklamowałam,a teraz mam zamiar zacząc. A co do kupna na allegro i nauki w domu to jestem PRZECIWNICZKĄ-ten zabieg nie jest prosty i trzeba wielkiej precyzji, żeby nie posklejac wszystkich rzęs,a jedynie jedną do jednej. nawet nie zdajemy sobie sprawy ile rzęs jest na oku :) Dlatego uważam ze kurs to podstawa.
A co do wypadania-nie ma takiej możliwości-te kleje jak już złapią,to nie puszczą,dlatego uważam,że kurs to podstawa,żeby komus krzywdy nie zrobić...
dzoana na allegro masz nie drogo, ale ja osobiscie nie znam tych firm.
Sa tanie bo mini zestaw zaczyna sie juz od ok 170 zlotych :o gdzie profesjonalne zestawy sa za minimum 2000 tysiace :D ale to tez wszystko zalezy co jest w zestawie, np ile kepek itp.
---------- Dodano o godzinie 11:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:31 ----------
To prawda, ale nikomu nie zabronisz kupowac zestawow wiec to takie bledne kolo.
Na allegro jest fulll takich zestawikow, ja osobiscie tez w nie zbytnio nie wierze, ale ciezko sie wypowiedziec jak sie nie wyprubowalo.
Ja tez uwazam, ze powinno sie miec papierek na to gdyz pracuje sie na zywym oku i na dwoch ostrych pinsetach.
Dodatkowo trzeba wiedziec komu mozna przeprowadzic taki zabieg bo nie wszyscy moga miec przedluzone rzesy.
A Moje paznokcie gdzie robilas kursik? Ja niestety na zestaw sie nie zdecydowalam, bo jednak to sa duze koszta,,,
dziewczyny a co sądzicie o tym zestawie? ZESTAW DO PRZEDŁUŻANIA RZĘS RZESY + KUFEREK (984756156) - Aukcje internetowe Allegro
popatrzcie ile osób go kupuje... i czemu taki tani? bo mała ilość rzęs tam jest pewnie? i nie ma tego czarnego kleju tak?
ja robiłam w katowicach,ale wiem,że w Łodzi dziewczyna robi za 600zł i masz w tym zestaw startowy na 50klientek,więc tez się opłaca.
A co do allegro-to byłam taka mądra że kupilam tam klej i okazał się jednym wielkim niewypałem- nawet nie mial zapachu-a te kleje mają to do siebie że są mocniejsze od kropelki-a wiecie jak smierdzi kropelka :/ więc ostatni raz kupiłam na allegro
---------- Dodano o godzinie 11:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:52 ----------
dzoana-w tym zestawie nie napisali ile sztuk jest rzęs, no i są o różnych dlugosciach a musialabys kupic jeszcze rzesy o roznej grubosci i zakrzywieniu,wiec i tak trzeba jeszcze sporo wydac.. chyba,ze chcesz robic tylko kolezankom
moje drogie... po pierwsze to ANIOŁ a nie kura...:love::love::love::love:
brak mi słów, jestem pod ogromnym wrażeniem, jak ochłonę to się rozpiszę.. na razie powiem, że kura dziś u mnie zagościła, cudowna kobieta :kwiatek: :kwiatek::kwiatek::kwiatek: no po prostu nie mogę wyjść z podziwu... a rzęski piękne, absolutnie nic nie boli, nie szczypie, nic się złego nie dzieje, nawet zasnęłam w międzyczasie a jak sie obudziłam to nie wiedziałam ze spałam..:skacze: fotki wyślę kurce i ona wstawi. jedno wielkie :szczena::szczena::szczena:
i w ogóle kuro :kooffa:jesteś boska
---------- Dodano o godzinie 16:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:56 ----------
połączyłam tematy, bo zaczęło wychodzić na to samo ;) dodam jeszcz, że pierwszy raz miałam robione rzęsy i dopiero się zorientowałam jakie to żmudne i cena 200zł wcale nie jest wygórowana za taki zabieg, ilez to precyzji trzeba !!
Kura, prosze jak najszybciej siostre odwiedzic!!!!:D
Asiu, zdjecie daj - w te pędy!!!!:D
asiaaaa pokazuj firany:D:skacze:
No wlasnie bo wszyscy czekaja na efekt :)
ja chyba tez sie skusze na rzeski,bo cos mnie tak bierze powoli :)
dziewczyny a ciężko pewnie jest zrobić samej sobie co?
dzoana ja uwazam, ze to jest wręcz niewykonalne...znaczy...może trochę rzęs czy kępek przylepisz ale efekt zapewne bedzie marny.....to jest żmudna, misterna, wymagająca cierpliwosci i precyzji robota....
Asiu pokazuj szybciutko:skacze::skacze::skacze:
Mi się zadje,że samej sobie to niewykonalne ;(
To moze i tuske wrzuce;]
koniecznie:skacze:
oto tuska i jej rzesy:)
(a teraz uciekam w chaszcze, bo cos mi belkotala o swoich brwiach, ze niedobre)
Tusik ma rzeski proste, a wiec wybralam dla niej rowniez podwiniete najmniej. Nie przesadzalysmy z dlugoscia.
A teraz mnie broncie, bo tuska mi siekiere w plecy wsadzi:)
(dzieki, ze zgodzilas sie byc krolikiem doswiadczalnym)
kurka rewelacja!! tezmam chęć na rzęski ale na chęci na razie się kończy :P Pięknie ci to wyszło :good:
ooo tuśka jak piknie wyglądasz :] ja też chcę takie :skacze::skacze::skacze: kura zrób mi też :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
A to nasz Asiek sliczny forumkowy:)
Widac niewykonczone kąciki, zabraklo nam czasu:(
Juz mowilam, ale powiem jeszcze raz. Samym sobie nie zrobicie, tez tak myslalam, ze mozna, ale poleglam.
dlatego chodze z trzema dlugimi rzesami, bo kolezanke poprosilam, ktora jest charakteryzatorka w teatrze. Zrobila, owszem, ale ma ADHD i tak jak kepki umie pzykleic rewelacyjnie to na 4 godziny sleczenia nad moimi krotkimi, ale dosc gestymi rzesami zabraklo jej cierpliwosci i.. posklejala mi po dwie , trzy, a czasem i cztery:skacze: ale i tak jestem jej wdzieczna, bo jak na swiezo ta fajny efekt jest
wow Kura jaki efekt!! :wow: :respekt: jestes wielka! ja tez chce!! ;(
ile czasu Ci to zajmuje? ja mam rzęsy podobne do Asi tylko bardziej chyba proste, bo ona lekko podkrecone ma.. ale superasnie to wyglada!! nie wiedziałam,że nasze forumkowe dziewczyny są takie ładne!! :skacze:
Nasze dziewczyny sa sliczne to fakt dzoana:good:
Zajmuje mi to trzy godzxiny z okladem, czasem dwie i pol, a czasem cztery, roznie(ja sobie jeszcze robie przerwy na papieroska)
Te przerwy mi sa potrzebne po to, aby nie tylko papieroska zapalic, kregoslup niestety. Tak samo jak wazny jest dobry klej wazne jest tez lozko na ktorym mozesz polozyc delikwentke usiasc za jej glowa i wlozyc wygodnie nogi pod spod, ja sie niestety lozka jeszcze nie drobilam i to co widzicie to dokonania lozkowo-kanapowe. Kregoslup umiera, ty skulona w es flores, po pewnym czasie jest tak niewygodnie i sztywniejesz ze lapy zaczynaja drzec, a drzacymi lapami trudno dokleic rzeske:D
---------- Dodano o godzinie 17:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:02 ----------
dzoana podaj mi na swoje gg na prw, prw mi nie dziala, nie moge odpisywac
o matko śniętą rybę dałaś... ale dobra tam, ja tak zawsze wychodze na zdjeciach...w końcu się dałam..:D:D
dzoanka dzięki :*:*
ja nadal jestem pod dużym wrażeniem tego całego zabiegu, jest taki absurdalnie żmudny że aż nie przypuszczałam.
będę robić dokumentację, tzn co tydzien bede robic żebyście widziały jak to wypada itd
Kuuuro! :o:o:wow::wow: no rewelacja po prostu! Świetny efekt! gratuluje wykonania i cierpliwości, bo widzę że trzeba jej mieć na prawdę dużo!