haha miminko udana jestes :D tak więc kombinuj kombinuj bo chce Cie tam widziec!!!! :skacze:
Printable View
haha miminko udana jestes :D tak więc kombinuj kombinuj bo chce Cie tam widziec!!!! :skacze:
ojjjj jak ja Wam zazdroszcze :( no ale troszke za dalekoooo hiii moze kiedys indziej nastepnym razem jak sie taki nadarzy :)
nikol gdzie teraz jestes w Londynie czy w łodzi ??
---------- Dodano o godzinie 23:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:30 ----------
bo jak w łodzi to nie chcę słyszec ze to za daleko!!
w londynie :( i jeszcze kuzwa net mi siada i mi sie posty wysyslaja po 3 hehe
no dobra to Ci juz nie bede truc bo rzeczywiscie to troszku za daleko...
nikloa z łodzi do bielska pociag jedzie 3 godzinki.
kurcze teraz się porządze jako moderator. polecenie moderatora stawić się na szkoleniu w dniu 26,09.br w bielsku. koniec kropka. to jest oczywiście żart. :skacze::skacze::skacze:
hahha jaki żart , tak powinno byc, za niezgłoszenie się na szkoleniu ban na forum hihi :skacze:
dzidzia bana to my dostaniemy jak tu kamis wpadnie.:*:*:*
nie no chyba tak źle nie będzie ... Kamisku my tylko żartowałyśmy hihi
już się nie mogę zdjęć doczekać:) kurcze taka możliwość pobierania nauki od Ani już się pewnie nie powtórzy ;(
no to na co czekasz ,przyjezdzaj!!
ojjj szkoda ze to tak daleko bo chetnie bym sie wybrala :D ale coz kurcze;(;(;(
miminko jest jeszcze czas na spokojnie. porozmawiaj ze swoim i jak co to daj znać.:*:*:*
jakoś wątpię, że cokolwiek z tego wyjdzie ale nadzieja matką głupich;P
---------- Dodano o godzinie 23:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:54 ----------
i umiera ostatnia;P:P;P
a nie moze on jechac z tobą?
no właśnie będę go próbowała do tego przekonać:)
jak Ty tak do tego miminkonbedziesz podchodzic to nie przyjedziesz!! masz myslec ; musze tam byc ;P
cały czas tak myślę:skacze: ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić ;P
powiedz ze to twoja pasja i ze takiej drugiej okazji nie bedzie, pokaz mu prace annamon niech zobaczy co cie nie moze ominac:) i powiedz ze nasteonym razem on wybiera gdzie pojedziecie:)
dzięki za rady, będę próbować wszystkiego;P
---------- Dodano o godzinie 00:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:03 ----------
a to że to moja pasja wie:) i zawsze coś mi tam dorzuci albo pożyczy na rzeczy do pazurków, bo wie, że to kocham i chce żebym się rozwijała w tym kierunku:)
próbuj bo jak nie to :aty: :aty: ja też na poczatku myślałam że za daleko i aż się matce bałam powiedziec bo myślałam że mi z tekstem wyjedzie " w dup*e Ci się już poprzewracało " ale nie, byłam miło zaskoczona bo mamusia powiedziała że na pewno mi się coś takiego przyda :D
ja sie nawet moge założyć, że tata powie, że znowu mi odbiło i że jeszcze tam mnie tylko nie było:skacze: a mama jak sie dowie, że chce jechać z nim i zostać na noc to już sobie resztę sama dopisze...;P
miminka jak się boisz to może ja to załatwie
poprostu porozmawiam z twoimi rodzicami:*:*:*
ach Ci rodzice... ale jak napisałaś co by Twój ojciec powiedział to jak bym swojego słyszała... no i właśnie daj Zizi do telefonu i będzie gicior ;P