ja calkiem niedaleko hehe
tez sie dodalam
swietna mapka
Printable View
Nowiutkie świeżynki nasze kochane wpisujcie się na mapę :)
Nie widziałam tej mapki wcześniej :) już dołączyłam ;)
Też tego wcześniej nie widziałam. Już się wpisałam :D
I ja siebie dodałam :)
noo i super czekamy na więcej:) zawsze warto wiedzieć że mmoże jest ktoś blisko z kim można się spotkać etc :)
i ja się dopisałam :D
no fajnie fajne, tylko ja nie mogę się na razie dodać;(za młoda jestem hihih
Heh... ja też za młoda, a chętnie bym się wpisała, bo w moim rejonie łyso, oj, łyso... Ile tam trzeba mieć? 30 postów? Dobrze zrozumiałam?
od tytułu pasjonatka:D u mnie tez pusto;/
ja też sie już przygwozdziłam:D
no super sprawa... wlasnie sie dowiedzialam ze mam forumowa sasiadke ,i to bardzo blisko.... tez sie przypielam :)
Też juz jestem ;) Bardzo dobry pomysł :ok:
adminie, szkoda że nie ma jeszcze przy koncie każdej takiej opcji jak "pokaz na mapie"...chyba z e jest a ja o tym nie wiem to wycofuje swą wypowiedz:)
ale fajne nie wiedziałam że da się zrobić takie cuś :glupek: wkleiłam się :D
Paulka, jeśli chodzi Ci o to żeby zobaczyć kto gdzie jest to jasne, ze taka opcja jest :) Wystarczy, że klikniesz na login danej osoby i na dole masz "moja lokalizacja" :) Chyba że nie o to pytałaś ;)
a właśnie o to mi chodziło :) tylko ze jak kliknęłam na Twój login to prócz Ciebie wyskoczyły jeszcze inne dziewczyny z okolic wawy także trzeba sobie jeszcze troche poszukać hhi:D ale jest ok:D
mapa jest super :)
Ja też już jestem:D
świetny pomysł z tą mapką:D:D Lecę zobaczyć co i jak:)
dołączyłam się ;)
No właśnie dziewczynki , zaznaczajcie się, bo obok mnie jakoś pusto, a wiem że kilka z Was w okolicach mieszka;)
a ja nie potrafię się zaznaczyć:(