-
Odp: [Warsztaty Domowe]świąteczno-karmawałowy koncert życzeń, czyli misz-masz dla każ
hahaha no tak nie pomyslalam o kuferkach :skacze: ja bede bez kuferka ale z torba:P:P....
a powiedz mi kupujesz bilet w obie strony od razu czy najpierw tam a potem dokupisz?:skacze:
-
Odp: [Warsztaty Domowe]świąteczno-karmawałowy koncert życzeń, czyli misz-masz dla każ
Kupimy chyba w obie strony żeby już mieć :)
Tak w ogóle to co z lampkami oświetleniowymi? Bo ja mam taką wielgaśną i ona się nie składa :( więc jej nie zabiore...
-
no własnie...dobrze ze napisałas.....bo ja mam taka sama...i moze bym ja jakos gdzies upchala ale to mocowanie do stolika co jest ja mam na stale przykrecone i nie mam jak tego odkrecic musialabym ja w rece trzymac:P :( a taka zwykla na biurko brac to bezsensu.....
-
No własnie...ale damy jakoś rade :D Chyba, że prądu zabraknie :lol: bo ja mam ostatnio pecha jak robie klientki. Pstryk i brak światła-i jak tu zrobić pazurki? ^_^
Zaraz się zaczynam pakować tylko czekam na Pazurkomanie bo miała wpaść na chwilke :skacze:
-
Cytat:
Napisał
Paulistka
(...)Tak w ogóle to co z lampkami oświetleniowymi? Bo ja mam taką wielgaśną i ona się nie składa :( więc jej nie zabiore...
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
no własnie...dobrze ze napisałas.....bo ja mam taka sama...i moze bym ja jakos gdzies upchala ale to mocowanie do stolika co jest ja mam na stale przykrecone i nie mam jak tego odkrecic musialabym ja w rece trzymac:P :( a taka zwykla na biurko brac to bezsensu.....
też mam taką i moja sie składa... więc ja odstąpię, mam jeszcze taką zwykła małą na biurko, kieydś przy niej robiłam... jak trza bedzie to może jeszcze jedną skołuje... ale bedzie na w sumie 7 sztuk z czego mylę ze jedna z nas albo ja ablo bitt będziemy czuwać (taki mam chytry plan :hahaha: ) więc w sumie to bedzie nas-was robić 6 kazda na kazdej, znaczy nazwazjem... tzn w sumie robić bedzie 3... noooooo wiecie o co chodzi... mam nadzieje ze te osoby co nie przyjadą będą żałowac , a et co sie zorientowały w ostatniej chwili (tzn 3 sztuki) bedą załowac 2 razy bardziej...
juz sie doczekac nie mogę... nawet z tego wszystkiego snilo mi sie że jadna z was złapała kapcia i nie dojechała a reszta nie przyjechała bo był strajk kolejarzy... :o
-
:skacze::skacze:jak beda strajkowac to pojdziemy wzdluz torow:skacze: a lampkami damy rade i bez:D:D.....juz sie doczekac nie moge:skacze:
-
Uff właśnie zrobiłam przegląd auta, wymieniłam łożyska i jestem gotowa do podróży! Jadę z Wro więc jak ktoś by chciał się zabrać, to piszta. Myślę, że 2 osoby mogę wziąć spokojnie, bo więcej może się nie zmieścić. Choć widziałam, że Wy silną ekipą jedziecie pociągiem i macie nawet opcje, co zrobić jak trakcje ukradną :D
---------- Dodano o godzinie 15:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:21 ----------
O JEZU! Woszczurku nic nie pisz o kapaciach, bo ja dzisiaj pompowałam oponki i z jednej schodzi mi powietrze!:D
-
siedziała sziedział i wymysliłam... zrealizowałam co miałam zrealizowac a mój sie ze mnie tylko smiał co ja robie... he he, niespodzianka :P
nie zapomnijecie o aparatach, i nie mówie o takich nazębych :P :skacze: :skacze: :skacze:
nawet maja córcia sie juz uszykowała, przyszykowała sobie juz ubranie i kazała pomalowac paznokcie i odbić konada coby "nie wyglądała jak pleps"- tu jej cytat :hahaha:
-
haha...to moze jakas jeszcze si skusi co mieszka tak akurat przy trasie Wrocław- Wiesiolka:skacze:
Woszczur wymieklam:skacze::skacze::skacze:uwazaj bo jeszcze moja zechce jechac :D...musze sie spakowac jak ona juz usnie bo inaczej mi zyc nie da.....
---------- Dodano o godzinie 17:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:13 ----------
aaaaa aparat wlasnie skonczyl ladowac baterie...:D takze bede robic cyku cyku cyku:skacze:
-
Cytat:
Napisał
woszczur
...
nawet maja córcia sie juz uszykowała, przyszykowała sobie juz ubranie i kazała pomalowac paznokcie i odbić konada coby "nie wyglądała jak pleps"- tu jej cytat :hahaha:
:skacze:Ona jest genialna hehe. Już sie nie mogę doczekaćććććć...i niespodzianek!!!!
-
ja to chyba nie zasne....:D:D bo sie bede bała ze moge zaspać:skacze:
-
dobra, chciałam tylko powiedziec ze pomyłam i rozstawiłam stoły i krzesła... tylko nie przeraźcie się szału n ie ma... jak to powiedział mój mąż: "co sie dziwisz że takie ujeb!@#$, sa są remizowe meble!! na tym sie wódke pije a nie kurze sciera" ale znalazłam jeszcze takie biłae ceraty z naszego wesela (6 lat leżały w szafie, że je mole nie zżarły to sie dziwie) przyryłam i prawie nie widac... męza wysłalam do zawiercia po pinezki, i on biedny sam powiedział :"aż sam jestem w szoku że ci z tym pomagam" :hahaha:
chyba dziś nie usnę:wow:
-
-
wczul sie w role:skacze::skacze::skacze:
jejku az mam motylki w brzuchu....:D
ja juz dzis uciekam ....do zobaczyska dziewczyny na dworcu :D
-
bawcie się dobrze, uczcie no i czekamy na fotki:)
-
Na pewno będzie ich dużooooooooo :skacze:
-
o mamo...:D mowilam ze spac nie bede mogla:D:D:D
zaraz zbieram sie na pociag :skacze::skacze: mam nadzieje ze trafimy bez problemu..:D:d mapke zakodowalam ..:P
i ciagle mam wrazenie ze czegos zapomne...ze nie spakowalam hmm... no nic wyjdzie w praniu:P
---------- Dodano o godzinie 21:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:03 ----------
To ja sie pierwsza melduje po warsztatach....
droga z przygodami...ale bylo super mega wesolo.....dziewczyny jeszcze raz wielkie dzieki za super warsztaciki.....wielki buziak dla Woszczurka za atrakcje:D...oraz dla Bitt ze miala czujne oko na wszystko.....Ci co nie bylo hmmm coz moge napisac innego jak tylko to ze moga żalowac :P
nie moge wrzucic zdjec;(heelp
-
ja wrzuce zdjęcia jako pierwsza,
dpoiero eraz bo dostałam op!@#$al ze ledwo pazurowe warztaty skończone, ledwo porządk zebrany a ja juz na forum pazurowym siedzie :P co zrobić!! taki nałóg ;P
potwór poszedł się kąpać to szybko wrzucam. wielkie dzięx za przybycie, za humorki, za prezenty piękne no i za czujnośc bitt...
:kooffa::kooffa::kooffa::kooffa::kooffa::kooffa::k ooffa:
-
Ależ Wam zazdroszcze:* Pazurki zarąbiaszcze! Pozdrawiam wszystkie babeczki!
-
świetne fotki:D i super pazurki!!
-
allleeee Wam pazury wyszły :wow: gratuluję !! super są takie spotkania :love:
heh ostatnia fotka dobra.. wszystkie w kurtkach a Woszczur gorąca kobieta w krótkim rękawku :skacze:
i czemu nie ma fotek córci ? ;( ;P
-
Jeeeeeeeeeee!!!! Było super laski :skacze: Musimy to powtórzyć.
Fotki świetne i moje "śmigło" widać :crazy: ale ciiiiiiii :lol:
-
Zdjecia extra:D:D:D
ja moich nadal wrzucic nie moge...:(
"smiglo" jeszcze całe:skacze::skacze::skacze:
-
Gratuluje dziewczyny, piękne spotkanie wyszło :ok:
-
Świetne te pazurki:) super zdjecie hihi:) również zazdroszcze:crazy::crazy: pozdrawiam:*